I w tym roku na pewno święta u babci ![]()
ale nie piszmy o świętach bo na prawdę zamkniemy oczy i już będą
@Dlugozimaa to na pewno ![]()
Moja starsza jest grudniowa właśnie sobie przypominam jak była ekscytacja na jej roczek później święta jak to wszystko ogarnąć.
Teraz to jest szukanie sali zabaw. Bo akurat naszą ulubioną zamknęli
Synek z 25 grudnia, kiedy byście wyprawiały na naszym miejscu? ![]()
Ja bym wyprawiala wlasnie w ten dzien ![]()
Ja też bym wyprawiła w ten dzień ![]()
Dokładnie w ten dzień i niczym się nie przejmowała
Akurat będziecie mieli całą rodzinę pod ręką super.
Ps. Moja miała być z 24, ale urodziła się tydzień wcześniej
Chyba zrobiłabym w weekend po świętach np 27.12 (lub ewentualnie drugi dzień świąt), bo na święta często ludzie wyjeżdżają pierwszego i drugiego dnia świąt. W sumie też zależy kogo zapraszacie ale mąż ma chrześniaka ze świąt i zawsze był problem z gośćmi bo zawsze było ktoś kto gdzieś wyjeżdżal np siostra mamy dziecka w drugi dzień świąt jechała do rodziny męża. Dziadkowie raczej nigdzie nie wyjeżdżają ale już rodzeństwo rodziców czy chrzestni tak. Mąż jako chrzestny nie miałby problemu z przyjazdem w Boże Narodzenie ale już chrzestna jechała kawał drogi do swojej rodziny święta.
Ja też na Twoim miejscu robiłabym 25 tak jak dziewczyny napisały .
A jak czujesz się ? Chcesz już powrotu ? Czy byś wolała jescze jednak trochę wolnego
Dobrze że jeszcze mam dużo czasu na zdecydowanie
ale dzięki za opinię, zawsze to jakaś pomoc ![]()
U nas to by najlepiej było tydzień przed , bo w tym czasie większość ma różne inne plany
Ja bym zrobiłam w ten dzień , bo to jednak tydzień przed robić tyle jedzenia i po tygodniu znowu to trochę za dużo na głowie ![]()
![]()
![]()
Zawsze też więcej okazji do spotkań w rodzinie 🩵
To w sumie też racja ![]()
Wiesz co, z jednej strony się cieszę że wyjdę do ludzi. Chce się rozwijać i pracować. Z drugiej trochę mi smutno że nie będę już tyle przebywać z moim maluszkiem. Nie będę z nim w każdej chwili. No ale wiem też że to dla niego dobre. Będzie miał w żłobku rówieśników i będzie spędzał fajnie czas i się rozwijał. Pewno jak już wrócę to się ułoży jakaś rutyna i będzie dobrze
@Dlugozimaa ja bym robiła w święta. Raz że to czas rodziny a dwa że będziesz miała dwie pieczenie na jednym ogniu ![]()
Przygotowania do świąt normalnie w sumie tyle że dodatkowo ozdoby na roczek i tort ![]()
No dokładnie
a potem jak maluszek podrośnie to i tak będzie urządzał dla znajomych wtedy kiedy będzie chciał
To że będzie z równieśnikami to jest największy plus tego wszystkiego ![]()
Zdecydowanie świętować w ten dzień ![]()