To u mnie warkocz nie działa, jakiś czas robiłam na włosy bo trycholog mówiła żeby tak najlepiej spać wtedy włosy się nie plączą , ale po rozwiązaniu one są dalej proste ![]()
Pierwszy raz widzę taką lokówkę , cena też ładna . Ja mam taką zwykłą za 100 zł. Ciekawe jak by sobie taka poradziła z moimi włosami .
Ta daje radę z moimi wkładami które są proste i długie. Jest super i polecam. Łatwo też się zakręca
Ja nigdy nie umialam tego wlosa tam wlozyc aby sam zawinal ![]()
Ja raz próbowałam tak mi wciągło że nie mogłam wyciągnąć bo się zacięło . I od tamtej pory nie użyłam takiej lokówki . Wtedy jakoś uczyłam się z siostrą kręcić na tych nowych lokowkach, efekt był jaki był ![]()
@Karolinnna najprostsze najlepsze ![]()
Do tej lokówki? Bo nie można brać za dużego kosmyka. Mi się pięknie kręcą
Chyba bym sie bala, ze mi sie wkreca wlosy.
@Karolinnna mozna tez na skarpetki, ale mi ten efekt w ogole sie nie utrzymuje
A ja mam podobną ale zdecydowanie lepsze loki wychodzą mi na zwykły tani wałek taki z Rossmana, który zawija się na noc niż na tę drogą lokówkę ![]()
i są trwalsze
więc lokówka poszła w odstawkę totalnie ![]()
Ona pokazuje fajny sposób na włosy na tą lokówkę ![]()
Pamietam jak mialam zawijane wlosy na wałki takie pojedyncze na noc
ale to były loki po tym, tylko spac trochę ciezko
W dziecinstwie sie tak krecilo😀 na piwie chyba
No widzisz, bo to wszystko zelży od włosów. Na zwykłych wałkach jak próbowałam to nic nie wychodziło . Na tańszych lokówkach efekt chwilowy dopiero ta lokówka mi się sprawdziła. Tak samo z prostownica nie każda mi pasuje i prostuje włosy tak jak chce
Ja myślę czy sobie na urodziny dysona nie sprezentować , tylko pytanie czy będę faktycznie go używać
Też się go chciałam bo się naoglądałam jakie to fajne fryzury robią ale moje pytanie brzmi czy mi się będzie chciało
tak samo chodzę spać z mokrymi włosami to też odpada ![]()
Mi się też marzył już kilka razy i przechodziło mi . I tak ciągle trochę o nim myślę i chce .A z drugiej strony zastanawiam się czy w ogóle poradzi sobie z moimi włosami .
Jak ci się marzył ód dłuższego czasu to daj se a co ![]()
Ciągle rozmyślam . A ja mam tak że zakupy robię od ręki , nigdy nie myślę . Szybko podejmuję decyzje . Jak coś mi się podoba i to chce to kupuje . A jak już nad czymś rozmyślam to nigdy tego nie kupię finalnie . Trochę to masło maślane . Ale tak właśnie mam , że niby szybko decyzje podejmuje ale jak nad czymś pomyślę to i tak nie kupię .
Rozumiem, ja natomiast muszę kilka razy przemyśleć czy coś chce kupić czy nie ![]()