Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja czerwiec 2026 🎈

To u mnie warkocz nie działa, jakiś czas robiłam na włosy bo trycholog mówiła żeby tak najlepiej spać wtedy włosy się nie plączą , ale po rozwiązaniu one są dalej proste :see_no_evil:

Ja polecam lokówkę tego typu

Super loki robi

1 polubienie

Pierwszy raz widzę taką lokówkę , cena też ładna . Ja mam taką zwykłą za 100 zł. Ciekawe jak by sobie taka poradziła z moimi włosami .

Ta daje radę z moimi wkładami które są proste i długie. Jest super i polecam. Łatwo też się zakręca

Ja nigdy nie umialam tego wlosa tam wlozyc aby sam zawinal :see_no_evil:

1 polubienie

Na lokówkach tego typu też wychodzą ładne loki !

1 polubienie

Ja raz próbowałam tak mi wciągło że nie mogłam wyciągnąć bo się zacięło . I od tamtej pory nie użyłam takiej lokówki . Wtedy jakoś uczyłam się z siostrą kręcić na tych nowych lokowkach, efekt był jaki był :rofl:
@Karolinnna najprostsze najlepsze :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Do tej lokówki? Bo nie można brać za dużego kosmyka. Mi się pięknie kręcą

1 polubienie

Chyba bym sie bala, ze mi sie wkreca wlosy.
@Karolinnna mozna tez na skarpetki, ale mi ten efekt w ogole sie nie utrzymuje

1 polubienie

A ja mam podobną ale zdecydowanie lepsze loki wychodzą mi na zwykły tani wałek taki z Rossmana, który zawija się na noc niż na tę drogą lokówkę :stuck_out_tongue_winking_eye::joy: i są trwalsze :stuck_out_tongue_winking_eye: więc lokówka poszła w odstawkę totalnie :wink:

Ona pokazuje fajny sposób na włosy na tą lokówkę :heart_eyes:

Pamietam jak mialam zawijane wlosy na wałki takie pojedyncze na noc :hear_no_evil: ale to były loki po tym, tylko spac trochę ciezko

W dziecinstwie sie tak krecilo😀 na piwie chyba

No widzisz, bo to wszystko zelży od włosów. Na zwykłych wałkach jak próbowałam to nic nie wychodziło . Na tańszych lokówkach efekt chwilowy dopiero ta lokówka mi się sprawdziła. Tak samo z prostownica nie każda mi pasuje i prostuje włosy tak jak chce

Ja myślę czy sobie na urodziny dysona nie sprezentować , tylko pytanie czy będę faktycznie go używać

Też się go chciałam bo się naoglądałam jakie to fajne fryzury robią ale moje pytanie brzmi czy mi się będzie chciało :face_with_peeking_eye: tak samo chodzę spać z mokrymi włosami to też odpada :joy:

Mi się też marzył już kilka razy i przechodziło mi . I tak ciągle trochę o nim myślę i chce .A z drugiej strony zastanawiam się czy w ogóle poradzi sobie z moimi włosami .

Jak ci się marzył ód dłuższego czasu to daj se a co :heart_eyes:

Ciągle rozmyślam . A ja mam tak że zakupy robię od ręki , nigdy nie myślę . Szybko podejmuję decyzje . Jak coś mi się podoba i to chce to kupuje . A jak już nad czymś rozmyślam to nigdy tego nie kupię finalnie . Trochę to masło maślane . Ale tak właśnie mam , że niby szybko decyzje podejmuje ale jak nad czymś pomyślę to i tak nie kupię .

1 polubienie

Rozumiem, ja natomiast muszę kilka razy przemyśleć czy coś chce kupić czy nie :joy: