Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja czerwiec 2026 🎈

Drogie mamy, dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Ogłaszamy wyniki czerwcowej edycji 2026 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI! Listę osób wygrywających nagrodę główną i wyróżnienie możecie sprawdzić tutaj: https://lovi.pl/program-testowy

NAGRODA GŁÓWNA LOVI

• Zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel
  • Podgrzewacz bez użycia wody LOVI AirWarm
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Frost/Glacier Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Rose/Rose Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Logoon/Mint Cream

WYRÓŻNIENIE LOVI

• Zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Frost/Glacier Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Rose/Rose Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Logoon/Mint Cream

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

7 polubień

gratulacje :slight_smile:

Oooo wow dziękuję moje małe marzenie !!! :heart::heart::heart::heart::heart:

Gratulacje dla mam :slight_smile:
Bardzo sie ciesze z wyroznienia :slight_smile: druga coreczka w brzuszku tez sie cieszy

Wow ! Jestem bardzo zaskoczona ze dostalam wyroznienie :heart: to pokazuje ze czasem mniej znaczy wiecej :heart:
Bardzo bardzo dziekuje :heart:
I gratuluje pozostalym :heart:

Bardzo dziękuję , pierwszy raz udało mi się wygrać nagrodę główną , a bardzo marzyłam o tym podgrzewaczu bo zdecydowanie ułatwi mi dokarmianie córeczki w nocy . Bardzo się cieszę . :heart_eyes:

1 polubienie

O maj Gasz! Bardzo dziękuję, ale nie sądziłam że się zakwalifikuje nagrody głównej. Niezmiernie mi miło :heart_eyes:

Gratulacje dla wszystkich

Bardzo dziekuje :wink: i gratulacje dla pozostałych Mam :smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje dziewczyny :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ojejjj, ale się cieszę, dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: gratulacje dla pozostałych :heart::heart::heart:

Bardzo się cieszę 🩷🩷 dziękuję :cherry_blossom:🩷 gratulacje dla wszystkich pozostałych :blush:

Gratuluję wszystkim zwycięstwa!!! Miłego testowania

Właśnie dostałam e-maila i nawet nie wiem co napisać :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: tak bardzo chciałam ten podgrzewacz, jestem taka wdzięczna! Dziękuję!:heart::heart:

@daruniax33 @Karolinnna nasze manifestacje okazały się skuteczne :face_holding_back_tears::heart:

4 polubienia

Tak nasze manifestacje się udały hihi . Tak się bardzo cieszę i to będzie najbardziej wyczekana paczka w moim życiu . Już się nie mogę doczekać tego podgrzewacza .

4 polubienia

Właśnie teraz też zauważyłam :heart_eyes::face_holding_back_tears: ale superancko :face_holding_back_tears::heart_eyes: mam nadzieję że przyjdzie trochę wcześniej niż ta z tamtego miesiąca :face_holding_back_tears::heart_eyes:

3 polubienia

Gratulacje Mamuśki! :heart:

1 polubienie

Jej jej, jak ja się cieszę! :heart: Też cichutko marzyłam o tym podgrzewaczu… i udało się! :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

Baaaardzo serdecznie dziękuję :heart:

Gratulacje dla wszystkich, którym udało się znaleźć w gronie zwyciężczyń :smiling_face_with_three_hearts::partying_face:

Redakcjo, dzięki Wam ten tydzień zaczął się wspaniale! :star_struck::sparkling_heart:

Gratulacje dla wszystkich :smiling_face_with_three_hearts: aż można pozazdrościć :expressionless:
Miłego testowania , może kiedyś też mi się uda :see_no_evil::see_no_evil:
Takie małe marzenie :heart:

Bardzo dziękuję :heart_eyes: zdecydowanie ten zestaw nam się przyda :face_holding_back_tears::heart_eyes:
@Paulinka.4 jeśli będziesz aktywna to myślę że na pewno się uda :face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 polubienie

Jestem zaskoczona za wyróżnienie;) ostatnio coraz mniej czasu na wszystko, bo przy 3 dzieci to ciężko czasem wziąsc tel do ręki na spokojnie, bo ciqgek coś jak nie na spacerki, jakieś atrakcje dla dzieci żeby im się nie nudziło , to jeszcze sprzątnie, pranie , gotowanie i tak czas Leci żeam czas tylko wieczorami jak oczywiście nie mam nic do zrobienia, bo czasem trzymam njakas robotę na spokojnie jak młodsze dzieciaki zasną i w tedy też coś robię a później to już sama padam… wiem jak miałam tylko synka siedziałam tutaj nawet 4x dziennie i dużo czytałam i te oczywiście bmbiej widziałam to czytałam;) teraz jestem mamą 3 dzieci lat 12,7 i 2 to już wiem więcej ale zawsze coś nowego wchodzi dlatego tu siedzę i tak się przywiązałam do tego forum że jestem tutaj już 12 lat :wink: z przerwami bo jak synek drugi zachorował mi na nowotwór to rok były ciągle szpitale i nie miałam ani siły ani czasu na nic ;( naszczescie synek jest już 6 lat w remisji i mam nadzieję już tak na zawsze :smiling_face::heart: Dziękuję raz jeszcze lovi za wyróżnienie :wink:🩷