Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja czerwiec 2026 🎈

Dziękuję :blush: pierwszy raz się udalo, bardzo mi miło i gratulacje dla pozostałych dziewczyn :smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje mamusie !

Gratulacje dziewczyny :heart: ja sie ucieszylam z @Kiniawes , bo wiem , ze bardzo chciala wygrac :heart_eyes: wiec gratulacje ! Naprawde bedziecie zadowolone

3 polubienia

To co manifestujemy w tym miesiącu :laughing::heart:

Może teraz będzie jakaś nowość ? :smiley: albo jakiś laktator ? :smiley:

Hmm… sama nie wiem co może być :face_with_peeking_eye: nie da się przewidzieć w tamtym miesiącu myślałam że coś do rozszerzania diety :confused:

Ahhh dziękuję Ci złota kobieto :white_heart::white_heart:

@Karolinnna jestem pewna, że do waszego RD zdąży się tu jakiś zestawik do testów przewinąć :smirk:

2 polubienia

Oj to na pewno :laughing: nie mówię że mi zależy na zestawie tylko takie spekulacje :face_with_peeking_eye:

Mysle , ze to na pewno i nie jeden raz :smiling_face:

1 polubienie

Czy to etui po smoczkach służy do sterylizacji ? Teraz czytałam na strojnie i to o nie chodzi ?

Tak to o nie chodzi :smiling_face_with_three_hearts:

Ale to jest świetny pomysł :face_holding_back_tears::heart_eyes: i tak jest w każdych smoczkach ?

Nie wiem czy w kazdych , ale w oslonkach na piersi canpol tez tak jest :muscle:

1 polubienie

W Philips avent też :grinning:

1 polubienie

Jest za co się starać , takie produkty aż kuszą :smiling_face_with_three_hearts: w czerwcu naprawdę fajne były nagrody :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Tak, lovi i philips maja taki patent że można sterylizować smoczki w etui i z udziała mikrofalówki :smiling_face:

@Karolinnna ale przecież już wiadomo co będzie testowane w tym miesiącu :smiling_face:

No taak , a ja już wybiegam myślami w sierpień :laughing::laughing:

1 polubienie

To nieźle do przodu haha , teraz czekamy aż będą wysyłane nagrody za czerwiec . Manifestujemy żeby były szybko :rofl:

Oo tak ! Najlepiej przed pierwszą połową :laughing::blue_heart:

1 polubienie

Nie każde smoczki mają takie pojemniczki do sterylizacji w zestawie :smiley: w sumie dużo firm nie ma takiej możliwości :wink: ale te z Lovi mają właśnie super udogodnienie z tym :star_struck: