Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja czerwiec 2026 🎈

Ale super sprawa , nie czytałam na ten temat a weszłam z ciekawości na nie żeby o nich poczytać i taki szok :laughing: ale fajnie bo szybko można wysterylizować

Tak i właśnie dwa w jednym, bo masz to pudełko jako pojemniczek do przechowywania a także do sterylizacji więc w ogóle super sprawa :star_struck:

Aaa przypomniało mi się że jeszcze firma NUK miała dostępne smoczki w takim pudełeczku do sterylizacji w mikrofalówce właśnie :star_struck:

1 polubienie

Na razie mam tylko te smoczki :sweat_smile: mam nadzieję że podpasują małemu i nie będę mu zmieniać :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Ogromnie dziękuję za wygraną :heart_eyes::heart_eyes: strasznie się cieszę :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
@Karolinnna ten etap poczatku miesiąca jest najlepszy gdzie każdy jest coekawy co będzie do testów :smiley::sweat_smile:

1 polubienie

W tym miesiącu fajny zestaw się trafił :heart_eyes::face_holding_back_tears: taki praktyczny hihi

Oj tak wkładki laktacyjne jak najbardziej się przydadzą. I nakladki na sutki po porodzie u mnie były zbawienne przy drugim dziecku .

Noooo tak !

O tak ! U mmie woreczki na mlekonida w zawrotnym tempie a w sumie z lovi nigdy jeszcze nie korzystalam , bo nie ma u mnie sracjonarnie w zadnym sklepie :frowning:
A lanolina jest swietna na usta :grin: taki maly life hack .
Wiec tak jak mowisz to bardzo praktyczny zestaw

Ja kupiłam w Canpol i jestem z nich mega zadowolona. Z lovi też nie używałam i chętnie bym przetestowała

1 polubienie

Taak ! Lanolina jest świetna na usta :laughing: woreczki na razie mam paczkę z Canpol ciekawe jak beda szły u mnie :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Dziękuję za wyroznienie :heart: bardzo się cieszę.
Gratuluje pozostałym dziewczyną :blush:

2 polubienia

U mnie lecą w strasznym tempie . Robie zapasy i chowam po szafkach , bo jak ostatnio mialam 1 paczke to nawet nie zauwazylam kiedy zostal mi ostatni woreczek i byla panika :face_with_peeking_eye: na szczescie nie bylo to w sobotę o 20 a normalnie w srodku tygodnia, wiec poratowalam sie butelka :rofl:

2 polubienia

Hahhahaha no to jest najgorsze

I ich używasz głównie teraz do mleka ? Cyz już do jakiś zupek?

Ja na początku miałam tak rozkręcona laktację że dwie paczki tych worków zapełniłam :sweat_smile: ale to się tak ustabilizowało, że teraz mam na styk :face_with_peeking_eye: i już nic nie odciągam “na zapas” :face_with_peeking_eye::grinning: z jednej strony mysle sobie, ze spoko bo te cycki nie sa takie przepełnione i nie tryskają na prawo i lewo, ale z drugiej myślę, że fajnie jednak mieć jakiś zapasik :grinning::grinning:

1 polubienie

Mam nadzieję że uda też mi się tak rozkręcić laktację :pleading_face: żeby mieć jakiś zapas i wykarmić dzieciątko :pleading_face:
Dziś się dowierzałam że moja mama miała mało pokarmu i dokarmiała mm ciekawe czy to będzie miała przełożenie na mnie :sweat_smile:

Glownie do mleka :see_no_evil: ale naprawde mega szybko schodza wiec lepiej miec wiecej niz ma braknac , bo szkoda wylewac plynnego zlota
Moja mama mnie karmila do 2 miesiaca zycia a brata jeszcze krócej, wiex wydaje mi sie , ze my mamy duzo wieceh mozliwosci i opcji niz nasze mamy . Nie ma co brac tego jako wyznacznik .

1 polubienie

Oj mam nadzieję że będę w stanie wykarmić swoje dziecko , teraz w sumie mi się takie coś włączyło, wcześniej to było mi obojętne czy moim czy mm a teraz :face_with_peeking_eye:

U mnie moja mama przy pierwszym dziecku nie miała w ogóle pokarmu - bynajmniej tak twierdzi i karmiła mm, a przy drugim odrazu też mm . I u mnie jest problem z karmieniem. Także nie wiem czy zbieg okoliczności czy faktycznie jakieś to przełożenie ma .

1 polubienie

Hmm to ciekawe :frowning: te herbatki laktatory nie działają? :frowning: