Ale super sprawa , nie czytałam na ten temat a weszłam z ciekawości na nie żeby o nich poczytać i taki szok
ale fajnie bo szybko można wysterylizować
Tak i właśnie dwa w jednym, bo masz to pudełko jako pojemniczek do przechowywania a także do sterylizacji więc w ogóle super sprawa ![]()
Aaa przypomniało mi się że jeszcze firma NUK miała dostępne smoczki w takim pudełeczku do sterylizacji w mikrofalówce właśnie ![]()
Na razie mam tylko te smoczki
mam nadzieję że podpasują małemu i nie będę mu zmieniać ![]()
Ogromnie dziękuję za wygraną ![]()
strasznie się cieszę ![]()
![]()
@Karolinnna ten etap poczatku miesiąca jest najlepszy gdzie każdy jest coekawy co będzie do testów ![]()
![]()
W tym miesiącu fajny zestaw się trafił ![]()
taki praktyczny hihi
Oj tak wkładki laktacyjne jak najbardziej się przydadzą. I nakladki na sutki po porodzie u mnie były zbawienne przy drugim dziecku .
Noooo tak !
O tak ! U mmie woreczki na mlekonida w zawrotnym tempie a w sumie z lovi nigdy jeszcze nie korzystalam , bo nie ma u mnie sracjonarnie w zadnym sklepie ![]()
A lanolina jest swietna na usta
taki maly life hack .
Wiec tak jak mowisz to bardzo praktyczny zestaw
Ja kupiłam w Canpol i jestem z nich mega zadowolona. Z lovi też nie używałam i chętnie bym przetestowała
Taak ! Lanolina jest świetna na usta
woreczki na razie mam paczkę z Canpol ciekawe jak beda szły u mnie ![]()
Dziękuję za wyroznienie
bardzo się cieszę.
Gratuluje pozostałym dziewczyną ![]()
U mnie lecą w strasznym tempie . Robie zapasy i chowam po szafkach , bo jak ostatnio mialam 1 paczke to nawet nie zauwazylam kiedy zostal mi ostatni woreczek i byla panika
na szczescie nie bylo to w sobotę o 20 a normalnie w srodku tygodnia, wiec poratowalam sie butelka ![]()
Hahhahaha no to jest najgorsze
I ich używasz głównie teraz do mleka ? Cyz już do jakiś zupek?
Ja na początku miałam tak rozkręcona laktację że dwie paczki tych worków zapełniłam
ale to się tak ustabilizowało, że teraz mam na styk
i już nic nie odciągam “na zapas” ![]()
z jednej strony mysle sobie, ze spoko bo te cycki nie sa takie przepełnione i nie tryskają na prawo i lewo, ale z drugiej myślę, że fajnie jednak mieć jakiś zapasik ![]()
![]()
Mam nadzieję że uda też mi się tak rozkręcić laktację
żeby mieć jakiś zapas i wykarmić dzieciątko ![]()
Dziś się dowierzałam że moja mama miała mało pokarmu i dokarmiała mm ciekawe czy to będzie miała przełożenie na mnie ![]()
Glownie do mleka
ale naprawde mega szybko schodza wiec lepiej miec wiecej niz ma braknac , bo szkoda wylewac plynnego zlota
Moja mama mnie karmila do 2 miesiaca zycia a brata jeszcze krócej, wiex wydaje mi sie , ze my mamy duzo wieceh mozliwosci i opcji niz nasze mamy . Nie ma co brac tego jako wyznacznik .
Oj mam nadzieję że będę w stanie wykarmić swoje dziecko , teraz w sumie mi się takie coś włączyło, wcześniej to było mi obojętne czy moim czy mm a teraz ![]()
U mnie moja mama przy pierwszym dziecku nie miała w ogóle pokarmu - bynajmniej tak twierdzi i karmiła mm, a przy drugim odrazu też mm . I u mnie jest problem z karmieniem. Także nie wiem czy zbieg okoliczności czy faktycznie jakieś to przełożenie ma .
Hmm to ciekawe
te herbatki laktatory nie działają? ![]()