U mnie niestety nic się takiego nie da , nie mam podatnych na upięcia loki . Chyba że dużo lakieru ktoś by nałożył a nie lubię. Nawet nie używam bo od razu swędzi mnie głowa . Dlatego przeważnie chodzę w prostych .
@Sylwia96 to tak , raz miałam zrobione upiecie lakieru tyle że nie mogłam wytrzymać , to był mój pierwszy i ostatni raz . ![]()
U mnie tak samo
To dobrze , że chociaż do jakiś zdjęć miałaś loki ![]()
Ja niby też ale się udało podpiąć i wytrzymały całą noc
No tak
chociaż zdjęciach były ładne
na sesje po ślubie już sobie sama zrobiłam i też były ładne
Kurczę no właśnie , zapłaciłaś za fryzjera a fryzura i tak się nie utrzymała ![]()
![]()
Ale to była wina wilgotności i upału i małej ilości lakieru do włosów ![]()
Też miałam raz tak mega zrobione z tym lakierem że wytrzymało mi ale cebulki włosów później mega mnie bolały , za bardzo były spięte ale inaczej nie dało się zrobić . Teraz jak chodzę na jakieś wesela to w prostych , wolę porządny makijaż sobie zrobić ![]()
![]()
Ja jak chodzę na jakieś wesela czy chrzciny to albo prostuje albo robię loki i lakier i się trzymają. Mam lokówek philips o mega ja polecam…. Mimo że mam ciężkie do układania włosy to ona daje radę
Ja zawsze prostuje wlosy jakies loki mi nie pasuja mam wtedy wielka glowe ![]()
![]()
![]()
Ja uwielbiam loki ![]()
jak pracowałam to codziennie wieczorem zakręcałam je na pasek od szlafroka i miałam ładne rano
a teraz jak nie zdążę to przed wysjciem prostuje albo lekko lokuje
Ja też jestem team loki , mimo że mi się słabo trzymają to i tak sobie robię , żeby trochę optycznie było włosów więcej bo mam cienkie .
Ja lubię loki ale nie chciałabym mieć na stałe loków…… wolę jednak proste
Oo to nawet nie wiedziałam, że tak można ![]()
ja zazwyczaj nic nie robię z włosami bo mam proste i nie chcą się kręcić
Córka moja też na pasek od szlafroka zawija ![]()
![]()
Wypróbuj sobie na wieczór zakręcić włosy na skarpetkę czy na pasek od szlafroka i zobaczysz jakie ładne wychodzą
Ja w warkoczu czesto chodze, zeby chociaz troche pofalowane byly, tez wole, jak są loki ![]()
Efekt z warkocza mi się nie podoba na moich włosach ![]()
Mi to nie wychodziło , nawet na temu kupiłam taki jakby „jedwabny” wałek do tych loków ale też lipa . Za cienkie włosy mam .
Aa na tym wałku też mi nie wychodziły, najlepiej na pasku od szflroka
ale ja mam podatne na skręt
z początku używałam po zawinięciu takie spreja na fale