Dziekuje. Mam bardzo niepodatne wlosy, a te sie trzymaly w nienaruszonym stanie, pamietam, ze na drugi dzien do pracy w nich poszlam
![]()
No to nieźle. Mi się też trzymają loki na drugi dzień jak sama zakresie ale już po nocy to jest niezły bajzel na głowie jednak
Jejki taaak , ja tez nienawidzialam jak z obiecanych 2 cm nagle robilo sie 6 ![]()
![]()
i takie tlumaczenia “bo byly zniszczone” do mnie nie trafialy , bo powinna przed wykonaniem uslugi powiedziec ile jej zdaniem powinno sie obciac a nie , ze mowi 2 a tnie 6 …
@Sylwia96 zmierze jak tylko wrocimy z wakacji
i dam znac
Omg jaki lok
to twój naturalny kolor !?
Ja miałam takie ale przez upał jaki był tego dnia po kościele proste
Poszłaś do pracy następnego dnia ?
Tak, naturalny kolor
to zdjęcie jest z próbną fryzurą, którą na szybko w tygodniu umawiałam i na drugi dzień do pracy. ![]()
Aaa to już rozumiem haha bardzo ładny kolor 🩷
Dziękuję, haha nie jestem taka szalona, żeby po weselu na drugi dzień iść normalnie do pracy
Z ciachami tylko przyszliśmy z mężem ![]()
@Karolinnna @Sylwia96 piękne fryzury dziewczyny
ja takie kiedys lubilam ale id dluzszego czasu wybieram upiecia calych włosów bo zaczelo mi przeszkadzac że mi latają na imprezach i lądują tez w talerzu:sweat_smile:
Noo zdziwiłabym się ![]()
ja poszłam dwa dni przed z ciastami ![]()
![]()
Ale śliczne włosy a jakie piękne loki ![]()
Ja też zrozumiałam że po weselu poszłaś
się zdziwiłam ale pomyślałam że może miałaś tylko obiad weselny ![]()
![]()
to teraz już wszystko jasne
@Karolinnna @Sylwia96 piękne włosy i fryzurki . Ja miałam upiętego takiego kłoso/warkocza na bok bo mi rozpuszczone za długo by nie przetrwały .
Piękne włosy
od zawsze mi się podobalo takie upiecie, na moich się nie da ![]()
@Sylwia96 ty również masz mega . Zazdroszczę ja sobie o takich mogę pomarzyć. Moje to tylko proste , żadne loki nie trzymają się
Na krótkich też jest dużo ładnych upieć , a dobra fryzjerka potrafi zdziałać cuda ![]()
Masz rację jak dobrze trafisz to zawsze wyczaruje coś pięknego
Haha niee, wszystko było “jak należy” ![]()
@Po.prostu.mama dziękuję! Może zdjęcie średnie, ale tak na szybko rano szukałam na telefonie i ani ozdoby do włosów tu nie ma wpiętej… u @Karolinnna profesjonalnie, widać, że to już Panna Młoda ![]()
@Paulinka.4 właśnie ja też mam bardzo niepodatne włosy, jak sama kręcę to nie wytrzymują za długo, ale tu było tyyyle mocnego lakieru, że wszystko się pięknie trzymało. Myślę, że kwestia użytych kosmetyków też ma znaczenie i fryzjerki ![]()
Ja nie poszłam na próbną fryzurę ani makijaż
zaryzykowałam
zawsze mi się loki trzymały a tu mieliśmy taki upał i po przejeździe na salę były proste ![]()
To ja byłam i na makijażu i na fryzurze próbnej …. Bo jednak chciałam wiedzieć jak to wyjdzie
Ja też byłam na próbnych i pierwszy wybór zarówno osoby od upięć jak i makijażystki był zły . Więc dobrze , że poszłam .
To u mnie z fryzurą był dramat wyżej pisałam …. Z makijażem było super