Teraz mi się np marzy żeby skrócić do ramion
ale za chwilę wiem że bym płakała za tymi długimi które mam i się nie decyduje ale kusi zmiana ![]()
To ja nigdy takich długich nie miałam więc nie wiem jak to jest . Od zawsze miałam cienkie słabe i nie dało się zapuścić . Chyba że zagęścić u fryzjera ale nie próbowałam może kiedyś ![]()
Pomaganie jest fajne
koniecznie zmierz i daj znać! Ja się zastanawiałam co z nimi zrobić przed porodem, ale nie zdecydowałam się na obcięcie, bo Maluszek nie pozna Mamy po porodzie, jak się przyzwyczaił do czesania takich długich, czasem zachodzących na brzuszek przez 9 miesięcy ![]()
Chodzi Ci o te doczepiane włosy ? Robią robotę
ale trzeba trafić do dobrego salonu, koleżanka przedłużyła i pięknie to wyglądało, jak naturalne, za to jej znajoma przedłużała w innym salonie i zniszczyli jej włosy
jak zdjęła to miała ich dużo mniej niż wcześniej swoich
To j.la w ciąży miałam właśnie na odwrót bo mi wypadały jak nigdy (a niby nie powinny) a po ciąży przestały a zazwyczaj właśnie wtedy wypadaj
Też się u mnie dziwili że mi wypadają w ciąży , ale pod koniec miałam takie ładne , teraz widzę że zaczynam je wszędzie gubić ![]()
To prawda trzeba mieć dobry salon i dobrze zapłacić bo czasami to wychodzi katastrofa .
Tak tak , już dawno chciałam ale właśnie odradzili mi bo mam za cienkie żeby moich nie zniszczyć . A tak mi się to podoba
no właśnie tak jak mówisz trzeba trafić na dobrą , u mnie jest kilka które się dobrze promują.
Oj tak , nie każdy fryzjer ma do tego rękę niestety . Dużo jest typowo po szkole i bez żadnych dodatkowych kursów a wiadomo kiedyś to zupełnie były inne techniki . Pielęgnacja uważam w domu też dużo pomaga
Ja raz pamiętam jak chciałam zmienić fryzjerkę bo wydawała mi się droga i poszłam do innego salonu i poprosiłam jedynie o podcięcie włosów na prosto i nie udało jej się tego zrobić dobrze
tłumaczę to tym że mam dość grube włosy, wielowarstwowe. Osobie nie poradziła z tym i już nie miałam w głowie pomysłów by zmieniać fryzjerkę
Wiadomo grube włosy dużo trudniej się podcina ale chyba każda fryzjera powinna potrafić to zrobić . Niestety ciężko o dobrego fryzjera , a jak już są to ceny kosmos .
A jak drogie jest samo upięcie włosów na ślub ![]()
Tez kiedys mialam taka sytuacje, ze niby prosto podcieła mi wlosy, ale jak przyszlam do domu to zorientowalam sie, ze jedno pasemko w ogole przeoczyla i nie bylo obciete ![]()
@JoannaMP ja też sie kiedyś obrazilam na fryzjera, znam to uczucie niezadowolenia😅 lubię miec dlugie wlosy i poszlam podciac końcówki, oczywiscie to zawsze wychodzi kilka centymetrów za duzo niz ja chce. Za pierwszym razem bylam mega zła a potem to juz szlam z nastawieniem że pewnie obetnie wiecej niz trzeba i tak zawsze jest😅
Raz też poszłam do fryzjera na próbną fryzurę ślubną. Jakiś najlepszy i mi wysłali potwierdzenie wizyty a jak poszłam to się okazało że chłop nie miał czasu … maskara a jechałam do obok miejscowości i nawet nie przeprosił za zamieszanie…. Potem znalazłam innego to dziewczyna nie potrafiła nic zrobić z moimi włosami i byłam załamana i wróciłam do swojej która
mnie tylko obcinała i się okazało że piękne fryzury robi …. I od tej pory tylko do niej chodzę
Ciężko znaleźć dobrego specjalistę czy to fryzjer czy budowlaniec
To miałaś przeboje przed ślubem , dobrze że to była próbna a nie oficjalna ![]()
![]()
Do fryzjera rzadko chodzę , teraz mam kuzynkę co się uczy na fryzjerkę i ona mi końcówki obcina
Noooo strasznie się stresowałam bo czasu było coraz mniej a ten pierwszy się okazał beznadziejny …. A to jednak terminy są….a ja znowu mam gęste włosy i nie są podatne na układanie jednak
No to masz wymagające włosy
postawiłaś na jakie upięcie ? Ja miałam loki, a po wyjściu z kościoła były już proste ![]()
U mnie tak z probna fryzura bylo. Przed Wieczorem Panienskim umowilam probna slubna zeby ladnie wygladac i okazalo sie, ze loki nawet do wieczoru nie wytrzymaly i potem na szybko, chyba 2 tygodnie przed ślubem musialam szukac kogos, isc na probna, ale to byl strzal w 10, cudnie się trzymaly ![]()
Bylam bardzo zadowolona ![]()
No ja w sumie poszłam w warkocz klosa na bok bo miałam skromną i prostą suknię itp idealnie pasowało
@Sylwia96 no piękne wloasy i śliczne loki ci wyszły