To u mnie różnie. Wszystko zależy od tego co chce kupić… bo nad rzeczami dla małego nie rozmyślam długo ale już dla siebie tak zwłaszcza jak kosztują więcej…… ale jak coś do domu co jest drogie to już w ogóle
Aaa tamte wałki tradycyjne to masakra
ale w tym się milutko śpi jest to mięciutkie więc nic się nie czuje że coś się ma na głowie, a robotę robi ![]()
![]()
A ile włosów wychodziło przy odkrecaniu🤣 muszę kupić ten walek z rossmana, lubie się tak bawil włosami
@Karolinnna ja ostatnio dobrze analizuje przed zakupem drogich rzeczy czy będę ich uzywac , kiedys cos mi sie podobalo i kupowalam od razu a potem uzylam kilka razy i lezy bo juz mi sie nie chce czegos robić
Też się wolę kilka razy zastanowić czy alby na pewno tego potrzebuje bo szkoda wydać pieniędzy żeby coś leżało to jetami chodzi onmnie a jeśliś rzęch dla synka to kupuje w przypływie chwili ![]()
![]()
Ja ostatnio nie mam czasu robić nic z włosami ale staram się jednak dbać o nie poprzez stosowanie odżywek i maskę oraz olejków. Nie suwam ciepłych urządzeń typu prostownica. Suszę włosy chłodnym powietrzem i chodzę podcinać dwa razy w roku i muszę powiedzieć że kondycja moich włosów jest niezła …. Mniej się też tłuszcza co jest mega fajne
Zdecydowanie się skuś!
Kosztuje grosze a jak masz włosy podatne na kręcenie to tym bardziej będziesz zadowolona z efektu
ja zawijam lekko wilgotne, idę spać a rano mam super loczki
już kilka imprezek mi zrobiły robotę jak teraz mam mało czasu żeby się ogarnąć ![]()
![]()
Mi takie włosy dodają tyle pewności siebie ![]()
Ja te polecam najlepszy gadżet ever
To niestety na mnie by nie działało
Nie chcą Ci się w ogóle zakręcać włosy? ![]()
Zakręca się , ale na chwilę ![]()
![]()
Ja czasem psikam takim sprayem na fale on jest taki klejący i później nawijam na pasek od szlafroka
Pasek do szlafroka genialny
tylko szkoda że taki długi hahah
Długość jest idalealna do moich włosów
Mi się ja lepiej włosy trzymają jak je lakiere trochę spryskam, tylko nie bardzo lubię ten efekt sztywnych włosów
Ja na większe wyjście to lakieruje ale na codzień nie lubię
No to wiadomiks że że robię lokow codziennie ![]()
Ja robiłam codziennie jak pracowałam ![]()
A to włosy nie są potem jakieś tłuste ?
Niee tylko bardziej sztywne, chciałam pokazać jaki mam sprej w domu ale chyba go już zużyłam