Jestem od kilku lat w małżeństwie. O ile na początku ochota na seks była o wiele większa to = teraz coraz rzadziej dochodzi do zbliżeń. Co może byc powodem zmniejszonego libido?
Nie powielamy wątkow. Z miesiac temu byl watek o libido. Wpisz w lupkę i tam sa nasze komentarze, opinie, rady.
Sama również jestem w małżeństwie ale nadal mamy na siebie ochotę. I raczej nie zmieni się to w najbliższym czasie bo o seks dbamy… Jest to bardzo ważna sfera i jeśli sobie to olewacie to nic dziwnego że Wam sie nie chce Jestem zdania,że o związek zawsze trzeba walczyć.Nie poddawać się rutynie, która może sprawić ze seks faktycznie nie będzie przyjemny. Jeśli dba się o różne urozmaicenia oraz o różne nowości to można cieszyć się seksem nawet po wielu latach w związku. Sama polecam na przykład wypróbować sobie Sex Elixir. Jest to ta hiszpańska mucha o której dużo się czyta i której żaluję że w sumie nie odkryłam wcześniej.
Pokaż mniej
Polecam przy kopiowaniu najpierw przeczytac, zeby nie wyszly babole jak " pokaz mniej".
Troche dziwna rada, zeby nie olewax seksu, bo to oznacza ze teraz autorka mialaby sie zmuszac zeby wyszlo ze jej zalezy. A tak nie robimy, to do niczego dobrego nie doprowadzi.
Mam wrażenie , że ten wątek jest dodany tylko dla reklamy
Dużo pracy, stres też na to wpływa. U nas też dużo mniej tego bo ja w Polsce a on za granicą. Za to jak przyjeżdża to uczucia są i kochamy się jak wcześniej. ![]()
Też mam wrażenie że to jakaś reklama
Czy to nie jest placebo? Sama zastanawiam się nad wypróbówaniem ale w sumie to nie wiem…
Ale wyłapałaś „ babole „
genialne określenie . Ale tak poza tym . Przydałoby się żeby był jakiś miesiąc bez testów na forum to by się trochę uspokoiło . Bo mam wrażenie że jak redakcja doda post co można wygrać to jest festiwal bezsensownych komentarzy , powielania i pisania czegoś co nie ma sensu tylko po to żeby ilość się zgadzała …
Było o tym pisane
poczytaj co inne mamy doradzały ![]()
Najlepsze jest ze te kobiety w ogole nie czytaja co trzeba zrobic, napisza 3 bezsensowne komentarze i powielą dwa wątki a potem idz szukac wiatru w polu
to denerwuje bo rozwala fajna atmosfere i zasady panujace.
a juz tyle razy pisalysmy ze to tez chodzi o pomocne komentarze, no i zeby byc po prostu wejsc raz na jakis czas. Chociaz powiem Wam ze ja to wchodze codziennie, nawet jak mniej pisze danego dnia to i tak czytam, to uzaleznia ![]()
Ale dużo jest takiego pisania byle napisać , Ty napiszesz odpowiedź jak rozprawkę a ktoś „ no bardzo fajnie , mam podobnie „ ![]()
Ja też zaglądam codziennie, nawet jak nic nie piszę , wciąga jak dobra kawa z rana ![]()
Ja też codziennie, ale nie udaje mi się przejrzeć całego forum i wszystkich wątków. Dobrze, że są teraz powiadomienia i widzę kto skomentował mój post lib mi odpowiedział.
No to jest dobre , że nie trzeba szukać czy ktoś ci odpisał tylko jest powiadomienie
Nie.Na pewno nie jest to placebo Szczerze to sama się trochę tego obawiałam na samym poczatku ale okazało się, ze tak nie jest. A kupowałam przez neta
My niedawno sobie sex elixir wypróbowaliśmy
i faktycznie działa, nawet mój lekarz powiedział, że mogę to brać
Też mogę polecić ten środek. Mi poleciła Sex elixir koleżanka, która miała problemy z rutyną w związku.Była u seksuologa i właśnie lekarz jej coś takiego polecił mówiąc,że warto jest wypróbować. Ogolnie to nie polecam tylko mieszania z ciepłymi napojami bo przez to może nie podziałać ![]()
Tylko ta osoba wstawia glownie posty pod reklame , raczej nie pod testy produktow