Ostatnio czytałam sobie cosmopolitan i tam było napisane, ze warto jest spróbować hiszpańskiej muchy. Ponoc działa podniecajaco i znacznie polepsza ochotę na seks smile Czy któraś z Was próbowała tego suplementu ( o ile tak to mogę nazwać)?
Nie chodzi tutaj,ze nie mam ochoty na seks z facetem bo lubię seks ale lubimy testować nowe rzeczy, tak aby utrzymac temperaturę w sypialni na wysokim poziomie. I na razie udaje pomimo 10 lat związku
Też mnie to kiedyś zaciekawiło i kupiłam… Ale szczerze mówiąc… według mnie to nie działa. Próbowałam z czystej ciekawości nie zauważyłam żadnej większej różnicy
Ale jak ktoś miał inne doświadczenia to chętnie poczytam
To totalna strata kasy. Próbowałam, nic kompletnie nie poczułam. Zero różnicy.
To według mnie tylko chwyt marketingowy…
Super, że po 10 latach wciąż się staracie i dbacie o chemię to się naprawdę ceni
Nie uzywalam nigdy takich rzeczy, nie pomyslalam nawet o nich szczerze mowiac. Nie mielismy jeszcze potrzeby na takie atrakcje, zawsze wystarczaly zele czy opaska na oczy. A teraz jak mam dwojke dzieci to chyba bym sie bala ze cos starszak zobaczy wiec po 13 latach juz bez wiekszych szalenstw, za to po drugim porodzie cos mi sie zmienilo z hormonami i duzo lepiej przeżywam chwile razem
No my mówiliśmy, że warto próbować różnych rzeczy, bo skąd inaczej wiedzieć, co się sprawdza, między nami tych zbliżeń dużo nie ma no ale chcieliśmy spróbować … Ale to tylko kasa wydana🤣
No to gratuluje Moim zdaniem warto będzie hiszpańskiej muchy sobie spróbować. O ile spróbujecie oryginalnej hiszpańskiej muchy, a na allegro jest niestety bardzo wiele podróbek. Jeśli będziesz widziała środek za 10 czy za 15 zł, to raczej nie kupuj.Bo jest to podróbka,oryginalna hiszpańska mucha trochę kosztuje. Polecam sex elixir, przetestowaliśmy i jest naprawdę skuteczny. Chociaż początkowo się z tego śmiałam
Taaak dokladnie tak ! Przed porodem bylo bardzo dobrze, po tylu latach dalej czulismy namietnosc, znamy siebie dlugo wiec i swoje potrzeby, wiemy jak i co lubimy. Wiec bylam mocno zdziwiona jak okazalo sie po porodzie drugim ze moze byc jeszcze lepiej po 12 latach odkrylam siebie na nowo w zwiazku i to bardzo nam poprawilo intymnosc, zero nudy nie wiedzialam ze tak sie da, nigdy nie slyszalam o takim przypadku
No my znamy się stosunkowo krótko, bo 2 lata, niecały rok po ślubie, aczkolwiek też już znamy swoje potrzeby itp, a po porodzie to w ogóle już jest wyższy level
Chociaż nie powiem najpierw miałam trochę strach, że coś się zmieni, ale na gorsze
Tez mialam strach taki, myslac ze bede rodzic naturalnie. Potem spadla wiadomosc o wielkim dziecku i ze nie dam rady urodzic sama i cesarka na milion procent. Wtedy za to sie balam operacji i juz wolalam ewentualne gorsze pozycie malzenskie finalnie cesarka nie taka straszna bo wiele opowoadala mi siostra, krok po kroku sa robia, wiec bylam spokojniejsza. Wiedzialam tez ze cesqrke wykona mi moja ginekolog, siedzialam na tym lozku i pomachala mi a pptem wlaczyla soundtrack z serialu.
Po pierwszym porodzie nie zmienilo sie nic w sensie odczuc, oprocz tego ze zsczelam miec straszne kompleksy bo rozstepy i duza waga. Zadna z moich kolezanek nie mowila ze po porodzie moga sie zmieni doznania,czy to hormony czy co… wrecz wszysykie mowily ze nie maja ochoty na seks, a ja mam wieksza ochote niz 3 lata temu
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.