Hiszpańska mucha czy to działa Waszym zdaniem? Ktoś testował?

Ostatnio czytałam sobie cosmopolitan i tam było napisane, ze warto jest spróbować hiszpańskiej muchy. Ponoc działa podniecajaco i znacznie polepsza ochotę na seks smile Czy któraś z Was próbowała tego suplementu ( o ile tak to mogę nazwać)?

Nie chodzi tutaj,ze nie mam ochoty na seks z facetem bo lubię seks ale lubimy testować nowe rzeczy, tak aby utrzymac temperaturę w sypialni na wysokim poziomie. I na razie udaje pomimo 10 lat związku

Też mnie to kiedyś zaciekawiło i kupiłam… Ale szczerze mówiąc… według mnie to nie działa. Próbowałam z czystej ciekawości :smile: nie zauważyłam żadnej większej różnicy
Ale jak ktoś miał inne doświadczenia to chętnie poczytam :slight_smile:

Oooo nie wiem nie testowałam ale poczytam wasze opinie

Tylko my to już bardzo dawno próbowaliśmy, może mają teraz lepsze składy :grinning:

My nie używamy żadnych suplementów czy specyfików. Owszem jakieś zabawki, żele itp to tak, ale suplementy póki co są nam niepotrzebne

niestety ale według mnie nie działa , strata pieniędzy.

To totalna strata kasy. Próbowałam, nic kompletnie nie poczułam. Zero różnicy.
To według mnie tylko chwyt marketingowy…
Super, że po 10 latach wciąż się staracie i dbacie o chemię to się naprawdę ceni :heart:

1 polubienie

Nie uzywalam nigdy takich rzeczy, nie pomyslalam nawet o nich szczerze mowiac. Nie mielismy jeszcze potrzeby na takie atrakcje, zawsze wystarczaly zele czy opaska na oczy. A teraz jak mam dwojke dzieci to chyba bym sie bala ze cos starszak zobaczy :rofl: wiec po 13 latach juz bez wiekszych szalenstw, za to po drugim porodzie cos mi sie zmienilo z hormonami i duzo lepiej przeżywam chwile razem :heart:

No my mówiliśmy, że warto próbować różnych rzeczy, bo skąd inaczej wiedzieć, co się sprawdza, między nami tych zbliżeń dużo nie ma no ale chcieliśmy spróbować … Ale to tylko kasa wydana🤣

Czytałam o tym kiedyś i właśnie że to bardziej takie placebo , ale warto szukać jakiś ciekawostek !:blush:

No to gratuluje Moim zdaniem warto będzie hiszpańskiej muchy sobie spróbować. O ile spróbujecie oryginalnej hiszpańskiej muchy, a na allegro jest niestety bardzo wiele podróbek. Jeśli będziesz widziała środek za 10 czy za 15 zł, to raczej nie kupuj.Bo jest to podróbka,oryginalna hiszpańska mucha trochę kosztuje. Polecam sex elixir, przetestowaliśmy i jest naprawdę skuteczny. Chociaż początkowo się z tego śmiałam

U mnie też się poprawiło po porodzie.
Nie mówię, że przed porodem było źle, ale po porodzie to zupełnie inne odczucie :sweat_smile:

Taaak dokladnie tak ! Przed porodem bylo bardzo dobrze, po tylu latach dalej czulismy namietnosc, znamy siebie dlugo wiec i swoje potrzeby, wiemy jak i co lubimy. Wiec bylam mocno zdziwiona jak okazalo sie po porodzie drugim ze moze byc jeszcze lepiej :rofl: po 12 latach odkrylam siebie na nowo w zwiazku i to bardzo nam poprawilo intymnosc, zero nudy :rofl: nie wiedzialam ze tak sie da, nigdy nie slyszalam o takim przypadku

1 polubienie

Nawet o tym nie slyszalam

ja musiałam trafić na zła podróbkę na mnie nic nie zadziałało

1 polubienie

To u Mnie tak samo jak u Ciebie, chyba ,że na nas nie działają takie rzeczy :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja też kiedyś to kupiłam i na mnie nie działało :rofl: :rofl:

ewentualnie fajne są żele rozgrzewające , ale to tez trzeba dobrze trafić

No my znamy się stosunkowo krótko, bo 2 lata, niecały rok po ślubie, aczkolwiek też już znamy swoje potrzeby itp, a po porodzie to w ogóle już jest wyższy level :grinning::rofl:
Chociaż nie powiem najpierw miałam trochę strach, że coś się zmieni, ale na gorsze :rofl:

1 polubienie

Tez mialam strach taki, myslac ze bede rodzic naturalnie. Potem spadla wiadomosc o wielkim dziecku i ze nie dam rady urodzic sama i cesarka na milion procent. Wtedy za to sie balam operacji i juz wolalam ewentualne gorsze pozycie malzenskie :rofl: finalnie cesarka nie taka straszna bo wiele opowoadala mi siostra, krok po kroku sa robia, wiec bylam spokojniejsza. Wiedzialam tez ze cesqrke wykona mi moja ginekolog, siedzialam na tym lozku i pomachala mi a pptem wlaczyla soundtrack z serialu.
Po pierwszym porodzie nie zmienilo sie nic w sensie odczuc, oprocz tego ze zsczelam miec straszne kompleksy bo rozstepy i duza waga. Zadna z moich kolezanek nie mowila ze po porodzie moga sie zmieni doznania,czy to hormony czy co… wrecz wszysykie mowily ze nie maja ochoty na seks, a ja mam wieksza ochote niz 3 lata temu :rofl::rofl::rofl: