16 miesięcy spokoju, rety ;)))) mi po 9 m wróciła przy kp. Moja zaczyna etap chodzenia i już widzę że lekko mi nie będzie
Też zazdroszczę tyle spokoju. Mi miesiączka wróciła momentalnie, bo zaraz po połogu już dostałam przy KPI
Przyznam, że fajnie było mieć spokój z miesiączkami przez 2 lata, nie tęskniłam Kto wie czy nie wyszłoby jeszcze trochę dłużej, ale wróciłam do pracy i karmienia się ograniczyły do jednego popołudniu i w nocy.
No pewnie że fajnie ja się przez ciążę tak odzwyczaiłam, że w ogóle zapominam, że mam miesiaczke i gdzie wyjdę, to zapomnę zabrać podpaski czy tampona i na każdym wyjściu muszę iść do sklepu
Teraz mam w domu 6 paczek podpasek i 3 tamponów
16 miesięcy to faktycznie bardzo długo, można się odzwyczaić u mnie przy kp okres wrócił po 8 miesiącach
Oj tak można przywyknąć do braku okresu ;)) mój podobnie Universe po 9 miesiącach i byłam zdruzgotana , u siostry po prawie dwóch latach wrócil, jak u Leo. Sądziłam , że jakoś genetycznie będzie uwarunkowane . No nic ;))
U mnie za to baaaardzo szybko miesiączka wrociła. Po pierwszym porodzie zaraz po połogu, w trakcie karmienia piersią. Po drugim porodzie krwawienie poporodowe zamieniło się w miesiączkę. Rowniez karmiłam piersią. Ginekolog mowił, że tak się zdarza chociaż ja nie słyszałam, żeby ktoraś kobieta od razu dostała miesiączkę.
To możemy sobie przybić piątkę u mnie pierwsza też zaraz po połogu, fakt nie tak od razu, ale bardzo szybko
Dokładnie miałam to samo
Ja miałam odchody pologowe przez 6 tygodni później tydzień spokoju i okres. Tragedia nawet chwili nie miałam
Niesprawiedliwość u mnie córka ma 3 miesiące, no już 3 i pół a ja mam już drugą miesiaczke
Oooo rany 16 mcy po porodzie okres ,wooow Lea
Nie pamiętam juz kiedy dostalamm okres , ale też szybko chyba 2 czy 3 mce po porodzie.
Albo pomyśleć ze przyszła menopauza , to wiecie tak z przymrużeniem oka piszę
To mnie uspokoiłyśce, bo nie znałam.nikogo kto by dostał tak szybko miesiączkę.
Nie ma reguły, niestety zdarza się że i zaraz po połogu okres wróci nawet jak się karmi piersią
Jest nas dużo
Wiem o czym mowa, bo mnie też miesiączki brały z zaskoczenia Na szczęście udawało się, że byłam akurat w domu za każdym razem. I już sobie częściowo pouzupełniałam zapasy po torebkach, chociaż też nie zrobiłam tego tak od razu
Ja właśnie dzisiaj też powrzucałam do torebek, kieszeni w kurtkach i do torby od wózka
Haha, identycznie że mną, pochowałam głęboko w szafach podpaski , zapomniałam na parę miesięcy ,. Na szczęście mój okres zaczyna się przypominać o sobie lekkim barwieniem, tak więc miałam czas na odkopanie zasobów podpasek