Złamane palce, gorączka i zatoki – jak sobie z tym poradzić?

U mnie przyszedł dość niespodziewanie, nawet się nie zanosiło na to :rofl::rofl:

U mnie też się nie zanosiło, jeszcze pierwsza miesiączka zbiegła się w czasie z jelitowka jakiej nie miałam od dzieciństwa :woozy_face:

1 polubienie

Współczuję strasznie! To chyba najgorsze możliwe połączenie

O kurczę to musiało być wykańczające…

Gdzies kiedys czytalam ze zazwyczaj przy miesiaczkach sa luzne stolce… wiec moze temu tak to wszystko wyglada… :see_no_evil:

Ooo tak ja to zauważyłam właśnie że przy miesiączce mam luźniejsze

Czyli to prawda :sweat_smile: a ja sie zastanawialam czy to nie fake :see_no_evil: bo ja jakos nie zauwazylam tego :see_no_evil:

Niestety to sprawdzone informacje :rofl:

Okey :sweat_smile:

Nie mam wiecej pytan :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Potwierdzam, u mnie też się sprawdza :joy:

Też potwierdzam :see_no_evil:

:see_no_evil: kurcze to fakttcznie ja jakas inna jestem :sweat_smile::sweat_smile:

Leo oojoj to rzeczywiście niefart , wszystko niemal na raz :wink:

Na początku też myślałam, że te problemy jelitowe to może przez tą pierwszą miesiączkę, ale nie dość że 3 dni mnie trzymało to jeszcze potem przeszło na kolejnych członków rodziny, więc to jakiś wirus był na pewno.

Ojej to napewno

U mnie dopiero po dwóch miesiącach okazało się, że mam złamane śródstopie… Na początku sugerowano, że to może coś z żyłami, bo ból nie ustępował i dalej nie mogłam normalnie chodzić. Lekarze w szpitalu tego nie zauważyli, dopiero prywatnie, kiedy poszłam na dodatkowe badania, wszystko się wyjaśniło.

nie wiem co mam z tym zrobić, ide na kolejne rtg

Normalnie depresja już przez to wszystko, obowiazki domowe, dziecko i jeszcze lekarze

ojej współczuje :frowning: