Kurczę, żeby tak każdy facet chciał chodzić do lekarzy, ale super że poszedł i chociaż wie co mu jest
No elasnie zeby kazdy tak chcial chodzic
potem przez jego obajwy choroby cietoia wszyscy bo jemy vis jest nie powie co i odbija sie to na rodzinie… u mnie np jest tak jak chlopaka cos boli to sie nie odzywa do nikogo i nie wiesz czy cos sie stalo czy cos go boli czy vos nie tak zrobilas czy powiedzialas ![]()
Faceci powinni robić wyniki jak my, bo często ich zachowanie też jest przez hormony . Ale ile czasu on się męczył, brzuch go bolał ale żebyś iść do lekarza to nie … lekarz mu też powiedział że ma wyniki jak stary chłop i ma się wziąć za siebie , ma zrobić kolejne wyniki to już teraz idzie bez mojego gadania , bo się przestraszył
No jak ja bym chciała, żeby mój chłop od samego mojego gadania poszedł do lekarza… ![]()
![]()
Sie przestraszyl… to dobrze… u mnie jak lekarz mojemu powiedzial ze ma sie wziasc za siebie bo za pol roku bedzie na wozku siedzial bo kregoslup wysiadzie to powiedzial ze sksd taki lekarz wie co befzie za pol roku i ze mefycyna idzie do przodu… pol roku minelo i do mnie tekstem widzisz nadal chodze i nic mi nie jest
ale on nie widzi ze to wszystko jest do czasu… wystarczy moment i jest koniec
Facet ma zawsze wytłumaczenie
Ja go zawsze straszyłam , że będzie poważnie chory to nic nie będzie mógł robić , gadałam mu ciągle o tym i w końcu poszedł żeby nie słuchać już tego
Ojej… no właśnie, lekarze może nie zawsze potrafią przewidzieć dokładnie kiedy, ale często mają rację, jeśli chodzi o co się stanie, jeśli nic się nie zmieni. Czasem człowiek się śmieje, że “nic mi nie jest”, a potem wystarczy jeden zły ruch i nagle wszystko się sypie… No ale tacy są faceci
Ale jak mają gorączkę to zachowują się jakby conajmniej rodzili
Wtedy to najlepiej do nich nie podchodzić , udawać że się nie widzi ![]()
Hahaha tak robię. Bo im bardziej patrzę tym on gorzej się czuję ![]()
![]()
![]()
![]()
Gorączkę? tosz to stan podgorączkowy to już walka o przetrwanie ![]()
![]()
Mój chłop jak ma więcej niż 38 stopni to autentycznie mdleje xd
Jak tylko słyszę, że coś go rozkłada, to tutaj warzę eliksiry niczym czarownica, żeby się tylko nie rozłożył całkiem, bo wtedy żadnego pożytku z niego, a i problem dodatkowy ![]()
![]()
To ja też ignoruję to wzdychanie ![]()
![]()
W ogóle to ja podziwiam @Redakcja_LOVI że musi czytać te nasze wywody ![]()
![]()
Oj nie zawsze , moj jak ma gorączkę to bierze ibuprofen i funkcjonalność ma jak przed ![]()
I mają na bank nie małą czasem polewkę z nas ![]()
![]()
![]()
Na zdrowie niech się śmieją ![]()
Haha dokładnie ![]()
po tych wynikach kontynuuje leczenie ? czy dalej trzeba nalegać