Zero libido u faceta przed 30

Możliwe daj znać

1 polubienie

Daj znać co wyszło, mam nadzieję że traficie na dobrego specjalistę, który nie zbagatelizuje problemu

2 polubienia

Trzymam kciuki Buniaaa :muscle::muscle::muscle:

1 polubienie

Wracam z informacją, że byliśmy u lekarza mój ma te wszystkie złe wyniki spadki cukru, niski testosteron, wysoka prolaktyna. Diabetolog stwierdził, że ma uszkodzoną wątrobę i to przez nią wszystko się tak dzieje. Najpierw musi zająć się właśnie tym, żeby ją wyleczyć, bo nie funkcjonuje tak, jak powinna. Dostał tabletki i zobaczymy, co będzie dalej. Wątroba uszkodzona najprawdopodobniej od jakiś tabletek kiedyś, złej diety i głupiej młodości papieroski z kumplami itd., alkoholu nie pije, nie wiem czy iść jeszcze do innego lekarza żeby zapytać o ten testosteron czy czekać bo powiedział że 3 miesiące musi teraz mieć dietę + tabletki . Powiedział że faceci na to chorują ale rzadko chodzą do lekarzy i nie wiedzą od czego tak się źle czują

1 polubienie

Dobrze, że trafiliście do lekarza i coś już wiadomo. Wątroba ma ogromny wpływ na hormony, więc może faktycznie warto najpierw ją podleczyć. Jeśli po 3 miesiącach nie będzie poprawy, wtedy warto skonsultować testosteron u endokrynologa. Dobrze, że działa wielu facetów to ignoruje. papierosy są straszne na watrobe , czy czasem nie pali elektryków ? słyszałam ze mogą wyrządzić gorsze szkody jak te normalne, mojej znajomej jakaś woda się zbierała przez te olejki z tych elektryków . Trzymam kciuki aby było lepiej !

2 polubienia

Co do papierosów palił kiedyś normalne, ale już dawno odstawił. Elektryków na szczęście nie używa, bo sam mówi, że nie ufa tym olejkom. Też słyszałam, że potrafią bardziej zaszkodzić niż zwykłe, więc nie ryzykuje. Ale bardzo współczuję Twojej znajomej organizm potrafi naprawdę dziwnie zareagować na takie rzeczy, niby „zdrowsze”, a jednak…

A powiedz, gdzie dokładnie zbierała jej się ta woda i co z tego ostatecznie wyszło?

1 polubienie

dokładnie tez nie wdrażałam się w temat usłyszałam raz luźna rozmowę ze takie coś miało miejsce , ja nie pale i nigdy nie paliłam jakoś tak jest to dla mnie świadome uszkodzenie swojego organizmu . tylko dziwne tez ze nie pije nie pali a wątroba jest uszkodzona, słyszałam tez ze wątroba się szybko regeneruje, chyba ze na prawdę przyjmuje jakieś leki obciążające

Zbierała jej się pewnie para wodna, bo elektryk nie ma substancji smolistych, ale przy paleniu wdycha się parę wodna

Wcale nie są „zdrowsze” jedynie nie mają substancji smolistych, które pojawiają się przy paleniu tytoniu.
Uzależniają bardzo szybko, bo niektóre olejki mają większe stężenie nikotyny niż zwykły papieros. No i jest w nich cała tablica Mendelejewa + właśnie często można mieć infekcję przez to, że przy paleniu wydziela się para wodna

1 polubienie

Masakra, powinni tego zabronić bo coraz więcej młodzieży to pali…

Może faktycznie po tych tabletkach będzie mu lepiej…

Daj znać jak dowiesz się czegoś więcej

ile facet ma lat ?. Może to problem z testosterone, libido … Mój brał przez 3 miesiące tabletki Prosent 600 i pomogły

Ale mieliście nosa żeby zrobić badania , no i że udało ci się faceta zaciągnąć

Właśnie samo to że poszedł na badania to nie lada wyczyco

U mnie jest ciezko namowic zeby poszedl do endokrynologa a co dopiero na takie badania :see_no_evil:

Chciał zrobić wszystkie badania, o których mu mówiłam, żeby mieć już spokój, bo ja mu ciągle mówiłam… a tu się okazało, że wyszły jakieś choroby… Bardzo się tym przejął i wziął to do siebie.

Lekarz właśnie powiedział że mało facetów robi sobie takie badania i chodzi wgl do lekarza, więc mało kto jaki wie że coś z nim nie tak a potem jest za późno…

To dobrze ,ze wzial do siebie.
Bardzo milo sie czyta takie rzeczy .
Zadbaliscie o to we dwoje i juz wiecie w czym rzecz i co dalej robić.

1 polubienie

Super że się tym zainteresowaliście!

1 polubienie