Zero libido u faceta przed 30

No chyba ze prywatnie…

Najlepiej wrócić do rodzinnego na konsultacje, pokieruje gdzie się dalej udać i co robić :smiling_face:

1 polubienie

Mój znowu nie ma co liczyć na rodzinnego bo ma Ukrainkę która na prawdę nic mu nie pomaga tylko daje zwolnienie i skierowania na wyniki które chce zrobić

Myślę że prywatnie to najlepsza opcja

Ajj szkoda. Moja rodzinna też wystawia skierowania bez problemu, ale zazwyczaj wracam do niej z wynikami i jeśli coś jest nie tak to kieruje mnie odpowiednio dalej

U mojego to mam wrażenie że to libido tylko większe hahha

Prywatnie przynajmniej będzie dużo szybciej

Ojj tez mam taka rodzinna… ledwo drzwi zamkne to jiz sie pyta do kogo skietowanie albo na ile l4 chce … nawet nie bada…
Z Felkiem jak ide to tak samo…

to i tak na przyszłość lepiej pomyśleć o zmianie przychodni/lekarza rodzinnego .

a można podwyzyc testosteron jakoś bardziej naturalnie ? czy tylko farmakologicznie

Wpływa na to też aktywność fizyczna, jednak nie wydaje mi się, że aż na tyle, żeby wyeliminować niedobór. Zależy też do jakiego poziomu spadł

Nie mam pojęcia, ale chętnie bym się też dowiedziała. Jak będziemy wiedzieć coś więcej to dam Ci znać

Buniaaaa no to ciezka sprawa ale moze rodzinnego zmienić w ciagu roku bezpłatnie.

Dokładnie, powiedz mu żeby zmienił lekarza

Ma bardzo niski jak na ten wiek

Testosteton tez podobno spada jak sie ma problemy z tarczyca…

Może zmienić lekarza albo przychodnie. Nie macie innej w pobliżu?

Tarczycę ma ok

Tak jest, ja chodzę z małym do innego a on się uparł na tą przychodnie.
Ma też wysoką prolaktyne i niski cukier , umówił się do diabletologa narazie bo ma też wieczne spadki cukru i zasypia więc to coś może z tym wszystkim powiązane

Też jestem ciekawa co dalej

1 polubienie