Zero libido u faceta przed 30

Ale on i tak powinien je płacić , przecież dziecko to duże koszta

1 polubienie

jak nie będzie płacił ro pójdzie siedzieć :joy: jeszcze jest taki myk że komornik może zablokować karty jego najbliższej rodzinie

wystarczy nikomu nie mówić i zdj nie wstawić na social media, najgorsze jest to ze tak jak chat GPC pisze ze musze poczekać 2-3 że się nie interesuje dzieckim

Oo właśnie , ile osób siedzi wlansie za alimenty .

Nie wydaje mi się żeby dużo siedziało.

1 polubienie

i taki więzień jeszcze żyje z moich podatków :face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth: takich alimenciarzy jak nie chcą płacić i nie zamierzają do kamieniołomu

Ja znam dużo przypadków w mojej okolicy co poszło siedzieć za nie płacenie , ale niektórzy specjalnie np płacą po 200 zł np że niby wpłacają i wtedy nic nie mogą zrobić . @Molly no to jest przykre… powinni porządek na ulicy robić , w lesie , parkach

1 polubienie

najlepsze ze to nie muszą rozpalać w piecu bo im grzeją, nie robią obiadu bo mają podsunięte pod sam pyszczek :joy: dostają odzież, kosmetyki zeby o siebie dbać maskara lepiej niz na wakacjach, bo na wakacjach to jeszcze trzeba płacić.
oni tam mają towarzystwo i sobie nie muszą szukać…
najgorsze w nawet w 5 gwiazdkowym hotelu trzeba wstać i pójść na to sniadanie

tylko dopiero do pracy chodzą ci co poszli na długo siedzieć :joy: masakra jakie prawo

Aż tak kolorowo to nie mają bo więzienie to nic fajnego ale zgadzam się że powinni zapracować społecznie na swoje jedzenie i życie za kratkami :confused:

1 polubienie

Oj z tym ze maja lepiej niz na wakacjach to przesada. Zdecydowanie nie sa to luksusy. I wali to na banie bardzo. Ciezko pozniej wyjsc na prosta.
Ale rowniez jestem za tym zeby odpracowywali społecznie- odsniezanie, zamiatanie ulic czy mycie publicznych toalet.

1 polubienie

Też mi się wydaje że tak kolorowo nie maja , ale też za nic nie poszli siedzieć

Dokladnie zamknieci w 4 scianach idzie zwariowac :see_no_evil:

Nie chciałabym takiego życia nigdy :hear_no_evil: ja bym do głowy dostała , z obcymi ludźmi , święta i urodziny za kratami

1 polubienie

Wiezienie to nie takie wakacje ale i tak mi się wydaje, że więźniowie powinni zarabiać na swoje utrzymanie i powinno być więcej prac społecznych.

1 polubienie

No ja to bym nie chciała takich ,luksusów „ ale to że powinni normalnie pracować na swoje utrzymanie to jestem za tym

odwiedziny mają, kolegów , różne gry , kartki do rysowania książki do czytania świetlicę siłownie
wali im na głowę bo telefonów nie mają?, nikim się nie zajmują
mają dentyste i lekarzy na miesjcu i to za free a ja muszę być ubezpieczona by się leczyć na nfz i dziecko…
telewizory i radia mają
tylko smartfonów nie mają, szczerze ja bym mogła żyć bez telefonu…
faceci zawsze z siebie takie ofiary robią
siedzą za niewinność :rofl::rofl:
jeszcze na spacery wychodzą :rofl:
ciekawe kiedy ja się będę wylegiwać :rofl:
oni jedzą więcej razy niz ja :grinning: ja jako samotna matka albo dziecko da mi zjeść albo nie
miałam moment że jadłam raz dziennie…
a oni 3

Ty tak serio ?
A slyszalas o gwaltach na facetach ? O bójkach ?
Jak myslisz ze tam jest tak superowo to przeciez nikt nie broni Ci isc do wiezienia. Ale uwierz, ze tam super nie jest bo to kara za swoje czyny. I oczywiscie nie bede usprawiedliwiać osadzonych - popelnili przestepstwo i powinni siedziec. Ale to naprawde nie wyglada tak kolorowo, nawet z higiena :wink:

1 polubienie

zapomniałam o tym
było takie powiedzenie ze jak ktoś szedł siedzieć zeby nie schylał się po mydlo
2 razy w tygodniu mają prysznic (a jak ktoś chce to się myje w misce codziennie

No swietne warunki, 2 razy w tygodniu prysznic. Posilki 3 razy dziennie kasza czy inny chlust. Spacery w kolo muru…
Ja rozumiem Twoje rozgoryczenie bo Twoj byly okazal sie niezlym palantem, ale tez nie patrz na kazdego mezczyzne w ten sposob. I nie zazdrosc warunkow wieziennych- tylko w nielicznych maja np tv.

1 polubienie

był kiedyś taki serial wiezienie :rofl: dla mnie to byla komedia
wogule teraz za przekroczenie prędkości mozna iść siedzieć