No ci powiem że tak. Tylko ja jestem niecierpliwa
tyle lat czekać ![]()
ja bym prędzej zapomniała ze mam to schowane, dopiero przy przeprawdzce to by się znalazło ![]()
Ja też bym pewnie nie pamiętała gdzie bym schowała
@Molly ale jaka radość potem by była , że teraz ma się taką inwestycje , i można sprzedać ![]()
rekacja dziecka gdy dostenie na 18 ,18 kartek z kalendarza ![]()
fajna pamiątka ![]()
mam już kartke jak bedzie miała roczek i czekam aż michaska się odezwie co z tym kalendarzem jak nie bedzie to zamawiam zeszło roczny kalendarz ![]()
Noo mega fajna pamiatka ![]()
Ej to fajna sprawa i bardzo sentymentalna tylko co pozniej z tym robic ![]()
Nie powystawia sie wszytskiego na meble ani nie poprzywiesza na sciany . Ja mam tez problem z pamiatkami ze slubu i teraz z chrzcin . Fajnie , ze ktos chcial dobrze i szukal czegos z efektem “wow” tyle , ze co pozniej .
Moja mala dostala na chrzest taka jakby ramke , duza i gruba wielkosci kartona po butach dla doroslych i w tej ramce sa dziergame laleczki dziewczynki i aniolka ,z podpisem ze to pamiatka chrztu i od kogo i nie wiem co mam z tym zrobic , no jest to piekne , ale na meblach nie postawie , bo w wiekszosci sa zabawki i nie lubie jak za duzo jest na wierzchu (w dodatku jak mala podrosnie i bedzie dreptac to boje sie , ze moglaby przez przypadek zrzucic to na ziemie i zrobic sobie krzywde), a to jest na tyle duze , ze zajeloby pol szafki/szuflady ![]()
a stych piwnica zawsze można w worek zwinąć ![]()
No taak , wlasnie o to chodzi , w piwnicy boje sie , ze przejdzie wilgocia , na strych mozna by bylo , w sumie to teoche szkoda , ale innego wyjscia nie widze
i tak bedzie lezec do konca swiata az w koncu dzieci moich dzieci wyrzuca .
Po prostu wlasnie o to mi chodzi , ze takie rzeczy najczesniej laduja pozniej gdzies niepotrzebne i zapomniane na strychu
zawsze mozna sprzedać…
najlepsze są praktyczne pamiątki ![]()
zawsze możesz z tego zrobić pudełko wspomnień ![]()
Zawsze ew można zrobić taką kartke samemu w canvie ![]()
ma szans , bo jest podpisane od kogo dla kogo w sensie personalizowane ![]()
Ja jak chciałam personalizowana to na olx szukałam gdzie można kupić ręcznie robione a i koraliki które były w zawieszce to gumowe aby dziecko miało taki gryzaczek. Przez rok użytkowania nic się z nimi nie działo i można było prać w pralce. ![]()
Ja napewno mam to kartę z kalendarza tylko muszę jechać do teściowej a narazie auto mam w naprawie
i jesteśmy uziemieni
Szkoda że nie jest to na tyle poręczne by to powiesić jak obraz
Gorzej jak spersonalizowane
No niestety nie , ale z drugiej strony to tylko pamiatka na chrzest i ja na przyklad wole bardziej powiesic zdjecia niz taka pamiatke
Ja wszystkie pamiątki z chrztu synka zapakowałam do ładnego pudełka i schowałam. Ja też nie jestem za prezentami tego typu raz że każdy ma inny gust dwa że faktycznie nie ma co z nimi potem zrobić …. Sama też na prezenty staram się takich rzeczy nie dawać bo nie chcę nikomu robić kłopotu
Jak przygotowywaliśmy z mężem podziękowania dla gości na ślub to właśnie jako element dekoracyjny przygotowałam w canvie kartkę z kalendarza z tego dnia ![]()
Ja w tym programie robiłam zaproszenia elektroniczne na chrzciny synka w zeszłym roku
pamiętam pamiętam ![]()
ja w canvie CV i zaproszenia ![]()
dzisiaj spacerówkę testowałam i mała zadowolona ![]()