Zawieszka do smoczka

Szukam dwóch zawieszek do smoczka 1 z imieniem druga zwykła, jest za duży wybór, możecie się pochwalić swoimi i skąd kupowałycie??
szukam inspiracji :heart::smiling_face_with_three_hearts:
najlepiej żeby te plastikowe z łańcuszkiem pomijać
co lepszego silikonowe czy muslinowe czy szydelowane
i klips bym wolała drewniany

3 polubienia

Nie wiem czemu ale coś mi nie idzie udostępnienie linka z Instagrama ale to jest nasza zawieszka

2 polubienia

Mi też wyskakują co chwilę jakieś zawieszki na instagramie

1 polubienie

Miałam silikonową już nie pamiętam z jakiej firmy ale polecam. Mielinową zaraz się ubrudzini i wygląda nie estetycznie

Polecam dziewczynę na Ig :

d

Zamawiałam od niej coś innego, ale byłam bardzo zadowolona :grinning: szybka wysyłka, miła obsługa i idzie się dogadać co do dokładnego wzoru

1 polubienie

O kircze , ale piekna . Ja mam 2 zawieszki , obie dostalysmy w prezentach od znajomych , ale jak patrze na tą to az mi sie oczy zaswiecily i chyba jest to kolejny przydaś :heart_eyes:

Ja akurat kupiłam z łańcuszkiem plastikową i jakoś się sprawdza ale rozważam taką

Albo sylikonowa z Lovi

2 polubienia

Ja mam też z Lovi tylko ten różowy. Korzystaliśmy na początku bo jednak takie zawieszki z imieniem są o wiele cięższe i spoko są przy dzieciach trochę starszych

2 polubienia

Właśnie to jest ten minus , one są bardzo ciężkie mam jedną taką i zakładam tylko na wyjścia a w domu odrazu odhaczam bo jest mało praktyczny nie wygodny ciężki

2 polubienia

Jeszcze takie tasiemki są z Lovi

2 polubienia

Ja robiłam takie z makramy :slight_smile: Instagram

2 polubienia

ale to jest piękne chyba się skuszę :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Ooo i takie leciutkie są najbardziej praktyczne :blush: coś właśnie takiego muszę sobie zamówić , nasz jest dosyć długi i boję się że mała się nim zaplacze

4 polubienia

O kurcze Madzia ! Ale piekne ! Nie widzialam ich wczesniej ! Moge napisac do Ciebie ? Robisz je jeszcze ?

1 polubienie

My mamy taką, ale używamy tylko w sumie na wyjścia :grinning: bałam się kupować te takie handmade z koralikami :grinning:

1 polubienie

My mamy taką , i nie jest za bezpieczna używam teraz póki mała jeszcze nie chwyta , i zostanie na pamiątkę . Mam właśnie w planie kupić na tasiemce

4 polubienia

Ja też używam tylko na wyjścia np. Jak idę na spacer czy jedziemy gdzieś autem żeby smoczek nie spadł. A ziemię

1 polubienie

Jasne, zapraszam :smiling_face:

1 polubienie

Przepiękna :smiling_face_with_three_hearts:
U nas akurat syn w 4 miesiącu odstawił smoczek, więc nie kupowaliśmy zawieszki, ale gdyby używał dłużej to pewnie byśmy kupili, bo to taki ładny gadżet :heart_eyes:

O te tasiemki bardzo fajnie się prezentują . Naprawdę fajny print no i bezpieczniejsze mi się wydają od tych zawieszek z koralikami.
Kiedyś czytałam na fb wpis mamy , która je odradzała . Miała kilkumiesięczną córkę i mała przegryzła jakoś te koraliki , zakrztusiła się nimi. Oczywiście to rzadko się zdarza , ale wolałabym nie ryzykować

1 polubienie