Szukam dwóch zawieszek do smoczka 1 z imieniem druga zwykła, jest za duży wybór, możecie się pochwalić swoimi i skąd kupowałycie??
szukam inspiracji ![]()
![]()
najlepiej żeby te plastikowe z łańcuszkiem pomijać
co lepszego silikonowe czy muslinowe czy szydelowane
i klips bym wolała drewniany
Mi też wyskakują co chwilę jakieś zawieszki na instagramie
Miałam silikonową już nie pamiętam z jakiej firmy ale polecam. Mielinową zaraz się ubrudzini i wygląda nie estetycznie
Polecam dziewczynę na Ig :
Zamawiałam od niej coś innego, ale byłam bardzo zadowolona
szybka wysyłka, miła obsługa i idzie się dogadać co do dokładnego wzoru
O kircze , ale piekna . Ja mam 2 zawieszki , obie dostalysmy w prezentach od znajomych , ale jak patrze na tą to az mi sie oczy zaswiecily i chyba jest to kolejny przydaś ![]()
Ja akurat kupiłam z łańcuszkiem plastikową i jakoś się sprawdza ale rozważam taką
Albo sylikonowa z Lovi
Ja mam też z Lovi tylko ten różowy. Korzystaliśmy na początku bo jednak takie zawieszki z imieniem są o wiele cięższe i spoko są przy dzieciach trochę starszych
Właśnie to jest ten minus , one są bardzo ciężkie mam jedną taką i zakładam tylko na wyjścia a w domu odrazu odhaczam bo jest mało praktyczny nie wygodny ciężki
Ja robiłam takie z makramy
Instagram
ale to jest piękne chyba się skuszę ![]()
![]()
Ooo i takie leciutkie są najbardziej praktyczne
coś właśnie takiego muszę sobie zamówić , nasz jest dosyć długi i boję się że mała się nim zaplacze
O kurcze Madzia ! Ale piekne ! Nie widzialam ich wczesniej ! Moge napisac do Ciebie ? Robisz je jeszcze ?
My mamy taką , i nie jest za bezpieczna używam teraz póki mała jeszcze nie chwyta , i zostanie na pamiątkę . Mam właśnie w planie kupić na tasiemce
Ja też używam tylko na wyjścia np. Jak idę na spacer czy jedziemy gdzieś autem żeby smoczek nie spadł. A ziemię
Jasne, zapraszam ![]()
Przepiękna ![]()
U nas akurat syn w 4 miesiącu odstawił smoczek, więc nie kupowaliśmy zawieszki, ale gdyby używał dłużej to pewnie byśmy kupili, bo to taki ładny gadżet ![]()
O te tasiemki bardzo fajnie się prezentują . Naprawdę fajny print no i bezpieczniejsze mi się wydają od tych zawieszek z koralikami.
Kiedyś czytałam na fb wpis mamy , która je odradzała . Miała kilkumiesięczną córkę i mała przegryzła jakoś te koraliki , zakrztusiła się nimi. Oczywiście to rzadko się zdarza , ale wolałabym nie ryzykować