Zawieszka do smoczka

Ja też wolę nie ryzykować , i jutro muszę się za jakąś na tasiemce lekką rozejrzeć :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Te zawieszki z koralikami są piękne , ale jako pamiątka ewentualnie… tylko średni sens kupować w takiej sytuacji :wink: a te na tasiemce są przepiękne i jest bardzo duży wybór

2 polubienia

Nie mogłam się oprzeć , jak dowiedziałam się że będzie dziewczynka to zaraz już w ciąży kupiłam sobie taką :slightly_smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

Nie moge do Ciebie napisac , bo mnie nie obserwujesz :see_no_evil:

Ja chciałam jako pamiątkę tym bardziej, że starszą wybierała

Jedna moja mala dostala od bratanicy z druga od przyjaciolki , obie uzywamy i tez planuje jej zostawic na pamiątkę. W ogole jestem strasznie sentymentalna i mam juz kilka drobiazgow oczywoscie zaczynajac od bransoletki ze szpitala , usg obecnie po pierwszy smoczek

1 polubienie

Też mam dokładnie to samo , i jeszcze mam pierwsze malutkie body i mały pampersik :face_holding_back_tears:

O tal ! Bodziaki tez mam . W ogole wtedy tego nie widzialam , ale dzisiaj jak weszlam do pepco i na froncie wieszaka wisialy bodziaki rozmiar 56 to sobie tak pomyslalam, ze o matko niedawno jeszvze byly za duze na moja mała a ona tak juz wyrosla :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Ja robiłam sama moim dzieciom , zamówiłam koraliki i zapinki na allegro i tworzyłam swoje zawieszki. I mam zamiar zostawić im później na pamiątkę. U nas zawieszka jesg używana tylko na wyjscia z synem z domu.

1 polubienie

To ja zamówiłam pudełko Gdzie na pudełku są informacje na temat kiedy która się urodziła ile ważyła ile miała centymetrów i tym podobne i tam właśnie wsadzam wszystkie rzeczy.

Jestem na tyle fikdowana, że starsza córka nie miała tylko na roczek, ale na każde swoje urodziny właśnie fajną spersonalizowaną koszulkę i tam odkladam

Mi sie bardzo podobaja te pudełka, ale mam wrazenie , ze bede miala tam za malo miejsca na wszytstko :see_no_evil:

ja będę miała 2 pudełka jedno mam takie podobne ze Sinsay, a drugie chce drewniane

Ja też jestem sentymentalna, mam pudełko w którym właśnie trzymam tą plastikową bransoletkę ze szpitala. Nawet zamówiłam cos w tym stylu i tam umieściłam ją

Są też takie dla dwójki dzieci czy na USG. Mam też pierwszy pajacyk w którym mi go przywieźli :smiling_face: pierwszy smoczek. To dla mnie są piękne pamiątki i się rozczulam jak je oglądam :smiling_face::face_with_peeking_eye:

Ja też mam to kółeczko na bransoletki, na dwie rączki i moją :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Piękne są te pudełka :face_holding_back_tears: ja jak narazie trzymam w kartonikach ze szpitala , z niebieskiego pudełka :sweat_smile:

Ja trzymam w pudełku z wyprawki z miasta :grin:

1 polubienie

No to ja zamawiam od nich. To duże to jest przysięgam porządna skrzynia.

@Michaska ja dokładnie w wielkim pudle mam jeszcze małe pudło Gdzie jest właśnie bransoletka ze szpitala, test ciążowy i tym podobne no to to pudełko jest z paczki powitalnej Dada

1 polubienie

Piękna pamiątka , bardzo ładnie wygląda. No i jest praktyczna. Ja w dzień gdy rodziła się córka dostałam informację , że wygrałam na konkursie z fb personalizowany kocyk i poduszkę. Można tam było napisać imię i całą metryczkę. Pamiętam , że pani napisała do mnie chwilę przed porodem a ja do niej - za godzinę mam cc to wieczorem pani napisze jakie maluch ma wymiary :wink:

2 polubienia

ale fajnie ci się trafiło :grinning:

Tak ja też mam test ciążowy i jeszcze mnie za zachęciła położna środowiskowa by zostawić na pamiątkę ten fragment co odpada z pępuszka po zacisku pępowiny, narazie mam ale mam mieszane uczucia czy to zostawić bo to takie trochę hmmmm niehigieniczne?
No i miałam taki kelandarz co się wyrywa karty i też zostawiłam sobie tak kartkę z datą. Coś takiego

1 polubienie