też chciałam kartkę z kalendarza ale byłam w szpitalu i wywalili
ale mozna wydrukować
Ja tak samo! Bardzo mi się podobały pudełka tego typu, ale mam wrażenie, że te pudełeczka w środku są takie maleńkie! Dlatego kupiłam po prostu ładne pudełko prezentowe, które jest dość spore i tam wrzucam pamiątki- z chrztu, pierwszy smoczek, opaskę ze szpitala ![]()
My mamy podobną, ręcznie robiona, z takich silikonowych koralików, którą dostaliśmy w prezencie
z Pookie Planet ![]()
ale ogólnie jej nie używamy bo smoczek właściwie jest sporadycznie, a od jakiegoś czasu już w ogóle więc zostanie tylko na pamiątkę ![]()
Ale śliczna
@Molly a z Sinsay o jakim masz na myśli? @Michaska ta kartka z kalendarza super pomysł , my ogólnie już dawno nie używaliśmy takiego i aż zapomniałam o nim
jutro wyślę zdjęcia
My mamy taką zawieszkę z sylikonowych koralików ale jest strasznie ciężka a na dodatek popsuło nam się zapięcie wczoraj więc jutro będę szukać czegoś nowego.
@Molly tez jestem ciekawa i czekam na zdjęcia
Ale fajnie sie trafilo ![]()
To tez bardzo fajna pamiatka , my dostalismy od mojej przyjaciolki taka metryczke drewnianą z wymiarami i datą
A z koleji kartke z kalendarza mała dostala jako dodatek do prezentu na chrzest , bo ja bym sama na to nie wpadla . Bardzo ladnie wyglada w ramce .
@Michaska ja tez zostawilam pepowine . Test tez
ten pierwszy pozytywny z miliona , ktore zrobilam zeby sama sobie potwierdzic ![]()
![]()
Ja tego nie zostawiałam bo mi to tak niehigieniczne wyglądało
ja na Facebooku chcę wyszukać nieraz sprzedają łatki z kalendarza jeszcze stare roczniki i zrobić w ramkę wszystkie nasze daty ważne ![]()
![]()
Uu fajnie to moze wygladac w jakiejsc antyramie duzej
Tak właśnie mam nadzieję że mój i męża rocznik znajdę ![]()
Oki dziękuję
@Mama.urwisa ake wiesz jakie drogie są te kartki? Ludzie sprzedają za ma prawdę wysokie ceny ![]()
![]()
Tego zacisku też bym nie trzymała
tak samo jak nie trzymałabym pierwszych zębów czy pierwszych ściętych włosów
Ale właśnie ta opaska ze szpitala, pierwsze ciuszki i inne tego typu - fajna pamiątka ![]()
Swoją drogą dziś chowałam ciuszki w rozmiarze 50 bo moj synek już z nich wyrósł i wzruszylam się i uświadomiłam, że czas tak szybko pędzi!![]()
Ja widziałam na grupach a fb “oddam za darmo” ze ludzie poszukują właśnie te kartki z kalendarza z konkretną data oraz oddają. Ja sama oferowałam jak ktoś potrzebował te z roku 2025 (bo ten kalendarz mam) więcej jak któraś z was potrzebuje to mogę oddać odpowiednie daty ![]()
Ja w Sinsay widziałam takie pudełko wspomnień. Kosztowało na promocji 6 zł i miało przegródki i całe w misiowe wzóry
tu ze strony foty
Piękny wzór!
I super cena!
dokładnie mam takie pudełko, myślam ze już jest niedostępne na stronie
31.07.2025? masz kartkę?
Jest niedostępne, Ale zdjęcia jego jeszcze są dostępne. Ja widział też na żywo , bo w niektórych sklepach stacjonarnych jest
Ja właśnie szukam z 11.09
Zeszły rok?
Ale piękny wzór , mega mi się podoba ![]()
![]()
Tak