Zawieszka do smoczka

Ja mam jeszcze u teściowej jak chcesz to możemy co pokambinowac z przesyłką

1 polubienie

Byłoby super

Mogłabym wysłać naszą ulubioną pocztą polska :rofl: tylko muszę przywieść od teściowej a jeszcze nie wiem kiedy tam będę bo nam się auto zepsuło :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Miałam z imieniem dla syna :slight_smile:

ja 31.07.2025 :smiling_face_with_three_hearts:

Aaa to nie orientowałam się w cenach , a za ile ty widziałaś ?

Nie pamiętam ale jak za kartkę z kalendarza to było dla mnie dużo

Teraz jak tak pisałaś to zorientowałam się na szybk to ceny od 5 do 30 zł za jedną kartkę , zależy jaki rocznik to trochę kosztuje :face_with_hand_over_mouth:

Ktoś sobie ładny biznes zrobił :see_no_evil::sweat_smile:

Ja jak zobaczylam na wieszaku w sklepie rozmiar 56 to sobie pomyslalam , ze jezu takie malutkie to , a jeszcze niedawno moja mala w nich plywala :face_with_peeking_eye: tak jak mowisz , wzruszajace to jest . Czas leci nieublagalnie

Ja ma jeszcze kalendarz z 2025 więc jak któraś z
Was by chciał to mogę wysłać, to dajcie znać

1 polubienie

Jakbyś znalazła tę kartkę 11.09.2025 jak mówiliśmy to możesz mi napisać na maila. Mój nick to mój mail przy próbie zmian dostawałam błąd, więc już machnęłam ręką

31.07.2025
e-mail aleksandra2002agata@gmail.com
vinted azula_666

Napewno znajdę, tylko musisz dać mi czas bo muszę ją zabrać od teściowej bo mam u niej na strychu :face_with_peeking_eye:

@Molly jak wyżej. Dam znać jak już ją przywiozę

2 polubienia

Aż w szoku byłam , że taka niespodzianka w dzień jej narodzin

Ja też widziałam taki kartki na Olx i niektóre naprawdę sporo kosztują jak na zwykłą kartkę :sweat_smile:

Nic tylko kupować kalendarz, wynieść na strych i za kilka lat wyciągnąć , lepsza inwestycja jak w złoto :sweat_smile:

5 polubień

Hahaha inwestycja to inwestycja :sweat_smile: mozna w zloto i mozna tez w kalendarze . Bizes to biznes :rofl:

Kurczę to jeszcze może będę bogata bo ma taki z 2025r :face_with_peeking_eye::joy:

1 polubienie

To Ty go dobrze schowaj ! :smiley: @JoannaMP że ja o Tym kiedys nie pomyślałam :rofl::see_no_evil: