Słodziak , śliczne oczka ![]()
To fakt jest wiele takich stron z piękno skoczkami ja mam 3 rodzaje z drewnianymi dodatkami ale nie ukrywam po ok. 12 mc zakupiłam córeczce tasiemki z lovi i jak dla mnie są najlepsze , szkoda tylko że nie ma w innych kolorach jak smoczki prime, ale te tasiemki są dla mnie najlepsze, lekkie i nie przeszkadza córeczce a te drewniane były zawsze cięższe i większe i wydawało mi się że były niewygodne, ale to moje zdanie ![]()
Też uwielbiam tasiemki z lovi, synek uwielbia je gryźć więc nie wyobrażam dać synkowi zawieszki z koralikami czy jakimiś innymi materiałami (zwłaszcza tymi które nie są przeznaczone dla niemowlaków)
To u nas piękne zawieszki robi @MagdaP3
No właśnie synka zaczęła zawieszka za bardzo interesować i może też kupi tasiemkę ![]()
Ja mam łańcuszek z lovi ale gdzieś mi się ostatni zapodział że smokiem
Oo a jakie ?
Śliczne! ![]()
![]()
Widać, że to twoja pasja ![]()
![]()
![]()
Oo ale piękne nawet nie wiedziałam że takie robisz , gdzieś mi to umknęło
ja sama sobie tez robiłam z drewnianych koralików ![]()
Oo ale śliczne , a robisz tylko takie czy masz jeszcze jakieś do pokazania ? ![]()
Piękne ![]()
3 lata temu stworzyłam profil ale mam słomiany zapał
Przygodowy_Splot | Rękodzieło | Makrama (@przygodowy_splot) • Instagram photos and videos
Najwięcej robiłam zanim urodziłam pierwszą córke ![]()
Zaobserwowałam, Polajkowalam i udostępniłam, może akurat ktoś szukający sie zachwyci ![]()
Ooo ale ślicznie tworzysz ![]()
Ja podziwiam za cierpliwość, dla mnie to czarna magia
Kurczę a ja chyba zgubiłam na spacerze łańcuszek do przypięcia Smoczka wraz ze smoczkiem. Nie mogę znaleźć w domu ![]()
Dziękuję dziewczyny
jakby któraś chciała dla swojego maluszka taką zawieszkę do smoczka możecie napisać na ig ![]()
Piękny, ja mam taki z lovi tylko liliowy;) szkoda że nie ma takich tasiemek w kolorach jak smoczki prime ale ja cały czas czekam…ale coś czuję że będa jak już moje dziecko nie będzie miało już smoczka;)