Zawieszka do smoczka

Fajnie by było mieć zawieszkę do Smoczka która pasuje ale wtedy bym musiała kupić zawieszek tyle ile smoczków :sweat_smile::sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

Wszystko jest do zrobienia :smiley:

Ja to każdego dziecka mam test ciązowy nawet chyba po dwa :wink: mam syna lat 12, 7 i córkę lat 2 :wink: bronsolteki z szpitala…i będę miała do końca życia :smiling_face::laughing:super pamiątka :heart:

1 polubienie

Oooo to masz trójeczkę. Super. I jeszcze się córa trafiła

Tak mam trójkę;) czasem nie jest lekko;) tak miałam dwójkę syna lat 13 potem 7 i dop po 4 latach zdecydowaliśmy się na 3 , ponieważ drugi synek zachorował nam ma nowotwór i nie było nawet myśli już o kolejnym…ale naszczescie synek jest w remisji już 5lat …dlatego zdecydowaliśmy się na 3 dziecko i już mamy 2 letnia córeczkę i młodszy synek uwielbia się z nią bawić;) i cały czas nazywa ją księżniczka;) cieszę się że synek jest zdrowy i mamy zdtwa córeczkę i zeby to nasze szczęście trwało na zawsze. A ty ile masz dzieciaczków?

1 polubienie

Śliczne są :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Cudownie że synek wyzdrowiał i od 5 lat jest w remisji. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić waszego bólu w tamtym czasie. Najważniejsze że jest zdrowy. A miał jakąś operację czy leczenie farmakologiczne?

Ja mam jednego synka, pierwszego. Ale późno go mam :purple_heart: ale jak wszystko będzie ok i trochę podrośnie to wierzę że jeszcze będę miała chodź jedno. Zobaczymy co życie pokaże

To też swoje przeszłaś i te wszystkie nerwy. Mam nadzieję, że już najgorsze z głowy