Zawieszka do smoczka

Widzisz pochwaliłam za wcześnie dziś i wczoraj coś nie do końca zjadł słoiczek, może akurat to danie mu mniej smakowało :smile:
@Michaska u nas jakoś samo poszło picie z rurki :smile: uczyła się na piciu z bidonu z canpola tym z odważnikiem

Ooo to mam nadzieję że u mnie też pójdzie łatwo.

A mój dzis zjadł zupkę którą zrobiłam dynią, marchewką, zielona soczewica, czosnek

2 polubienia

Ok doczytałam już wiem sama zrobiłaś :rofl::face_with_hand_over_mouth: pychotka

1 polubienie

Ja też miksowałam na początku swoje zupki i conajmniej córka miesko zjadała bo tak w kawałku to nawet nie ruszy a jak ugryzie to oddazu wyplówa.

No właśnie mój ma różne dni, są takie że zje zmiksowane a są takie dni że do ust nie wezmę i tylko kawałki

Daj mu, niech próbuje :blush: mój myślałam że sobie tak łatwo nie poradzi, że może jest za wcześnie, bo na początku gryzł tę rurkę, ale już za trzecim podejściem w sumie, patrzymy a on już pociąga i pije :smiley: także miłe zaskoczenie, że dzieciaki to jednak super mądre istotki, bo świetnie sobie z tym wszystkim radzą :grin::star_struck:

Oooo to jest nadzieję że pójdzie sprawnie

U nas było tak samo córka szybko sama zalapała picie z rurki zaczeła ciągnąć i teraz z każdego bidonu fajnie piję :blush:

1 polubienie

Lovi ma fajne tasiemki do smoczka. Ma takie na szerokiej tasiemce. Mi najlepiej sie sprawdziły. Są lekkie. Używałam drewnianej i była za ciężka. Teraz do następnego też kupię od lovi tasiemki.

1 polubienie

ja akurat wybram od smiki taki zawieszko -gryzk super się sprawdza, czasami jak jest inaczej ułożony a ja trzymam mała to się wbija w ramię, a tak to moja go uwielbia i nawet się nim bawi

ja kupowałam do obu senków taką :slight_smile:
zawieszka do smoczka IMIĘ polskie znaki ś,ł,ó,ż,ę (799999367736) • Cena, Opinie • Zawieszki 7639833422 • Allegro

1 polubienie

Te z gryzakami są super

1 polubienie

My mamy taką z żyrafą, do tego była w komplecie zabawka taki drewniany gryzak jakby.
Dziewczyna na instagramie robi: ladnecito, super kontakt, fajne wzory i szybka realizacja.

2 polubienia

:smiling_face_with_three_hearts::star_struck: jaki śliczny chłopczyk :upside_down_face: no cudo

2 polubienia

Niezły czaruś to prawda

1 polubienie

Ale śliczny chłopczyk :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

co za piękności :smiley:

1 polubienie

Ja mam z allegro https://allegro.pl/oferta/zawieszka-do-smoczka-lancuszek-klips-zawieszka-z-imieniem-wzory-18336975870 polecam :slight_smile:

1 polubienie

Też bardzo ładny

1 polubienie

Dziękujemy bardzo :smiling_face_with_three_hearts: