Super , może mojemu uda się teraz na tym badaniu zrobić . Chociaż takie jedno nagranie ![]()
@Karolinnna a jak pierwszy dzień bez męża leci?
Oo super , gratulacje ![]()
![]()
I jak się czujesz?
Z kazdym dniem coraz lepiej, dziękuję.
Wzajemnie sie uczymy i poznajemy. Synek jest najcudowniejszy na swiecie, nie wyobrazam sobie innego zycia ![]()
![]()
![]()
@Karolinnna gdzie męża posiałaś? Jak sobie radzisz sama?
@Paulinka.4 pewnie, zapytaj ginekolog czy moze. U nas nie bylo z tym problemu. ![]()
@Michaska @Sylwia96 Jeszcze dziś jest hihi od jutra nocka
jeszcze go wykorzystuje i jedziemy na zakupy ![]()
A jak nocki ? ![]()
@Karolinnna a twój mąż zawsze pracuje na nocki?
Ja tylko raz miałam nockę bez męża w sumie nawet nie cała ale pierwszy raz usypiałam sama w w sumie aj głównej na noc karmie i mąż usypia więc miałam cykra ale zasnął przy cycku szybko ![]()
Różnie , ale przeważnie tak woli ![]()
Aaaa myślałam że już go dziś nie ma. No to fajnie. Dla mnie ten pierwszy tydzień , dwa były ciężkie bo musiałam się przestawić a potem jak to uregulowałam to znowu jak był weekend to mi wyszło rozwalał ![]()
Mój to pracuje w weekendy
teraz idzie we wtorek na nocek dzień wolny i dniówka i tka to różnie wygląda
Ooo to nie tak źle masz. A czym się zajmuje że ma weekendy i nocki ?
Gratulacje , dużo zdrówka dla Was. I siły dla Ciebie
JJakoś mnie ominęło , że urodziłaś . Ale chyba dopiero wróciłaś bo widzę odpowiedzi na komentarze .
U mnie córeczka miała często czkawkę na początku i teraz też jeszcze się zdarza , że ma ale nie tak często .
@Karolinnna to wykorzystaj męża ile się da jeszcze haha . Ja to płakałam jak mąż miał wrócić do pracy . Bardzo się bałam zostać sama bez niego ten pierwszy dzień . Ale jakoś poszło i nie było tak źle . Tylko w głowie się nakręciłam plus jeszcze był połóg więc emocje i hormony buzowały .
Mi już się te hormony uspokoiły ala jestem Wdzięczna że był ze mną na samym początku
Różnie, ale raczej pół nocy jemy ![]()
@daruniax33 dziekujemy
tak, tak nadrabiam zaległosci, ale nie mogę sie odkopać, tyyle mnie ominęło:face_with_peeking_eye:
A w jakim wieku masz córeczkę? Kiedy to się unormowało mniej wiecej? Mi tak żal Synka, bo często ma czkawkę i juz jest taki niespokojny, denerwuje sie, jak ona dlugo trwa.
Myślę że u mnie też bez problemu ![]()
Córeczka skończyła niedawno 3 miesiące . Na początku miała czkawkę po prawie każdym karmieni u tak mniej więcej do miesiąca , a później coraz mniej . Teraz ma rzadko . Pytałam położnej i w poradni laktacyjnej czy da się coś z tym zrobić to mówili , że nie . Po prostu czasem za szybko piła i to widziałam , a czasem wolno i też miała ![]()
Tu się na chwilę zniknie i już ciężko się odnaleźć hahha
Mój ma dziś dzień czkawki bo mial dwa razy jak dawno ![]()
Moj coraz więcej kicha
czy to może oznaczać przeziębienie czy czyści nosek
Moja córeczka też kicha od początku . Pytałam pediatrę i położna to mówiły , że to jest normalne. Chyba , że do tego dochodziłby inne objawy to wiadomo . A tak , że to oczyszczanie noska po prostu .