Też bardzo lubię tą apke
Ja nie za czesto używam ale zdarza się i jest spoko
Jak nie chcesz mieć ich logo musisz zapłacić, jak z ich logo to za darmo
Ja wlansie chyba też nie dlatego odinstalowałam ale drugi raz wciągnęłam i zobaczę ![]()
Popatrz bo np tak wybierasz szablon i podstawiasz tylko swoje zdjęcia
Najbardziej to bym chciała jakąś rolkę zrobić
To ja tam robiłam wybierałam szablon i zdjęcia ze swojej galerii i w sumie tyle
pewnie są jakieś opcje samemu coś też tam pokombinować ale ja podjadłam na gotowce
Dobrze wiedzieć , na pewno w wolnym czasie to przetestuje ![]()
![]()
Haha termin był dokladnie na połowę sierpnia, ale Maluszek pospieszyl sie o tydzien ![]()
@Po.prostu.mama teraz sie odgrzebuje z forum po porodzie i te Wasze slowa byly takie prorocze, bo pare dni pozniej Synek sie urodzil ![]()
Nam tez dal nagranie z trzecich prenatalnych, super pamiatka
@daruniax33 niby mielismy w ramach szkoly rodzenia kurs pierwszej pomocy, ale w sytuacjach stresowych to jednak ciezko tak.
@Mama.urwisa nam tez z butelki jak je to bardziej sie krztusi, takze na tazie zostajemy przy kp.
@Michaska mam tak samo! Jeszcze tak niedawno nosilam Bobaska pod swoim serduszkiem, a teraz juz jest z nami ![]()
nie mogę wciąż uwierzyc, ze to nie jest sen.
A teraz juz powoli wyrasta z pampersow 1 i tak mnie to rizczula, ze juz nigdy nie bedzie taki malutki… z kazdym dniem widze jak sie zmienia i rosnie🥹
@Karolinnna ja czulam czkawke u Maluszka tam gdzie mial klatke i brzuszek i teraz tez codziennie po pare razy ma czkawke. Strasznie go męczy…
@Paulinka.4 moj maz na kazdym usg byl ze mna i nagrywal filmik telefonem! Co prawda basanie zawsze trwalo ok 1 min, ale zawsze to jakas pamiatka, jak Synek sie zmienial ![]()
@Mamusia1 capcut super aplikacja. Sama nieraz korzystalam z tworzenia filmikow po jakims wyjezdzie. ![]()
Mojego też czkawka męczy
przeważnie jak za łapczywe zje albo zmarznie ![]()
Taak, ostatnio podczas czkawki wsadziłam mu nózki pod kołdrę do mnie to taką błogą minkę zrobil, przesłodko
to był znak zeby skarpeteczki ubrac. Ale czkawke ma praktycznie co drugie karmienie, bardzo czesto, bidok mały ![]()
Ojej to często
ale noworodki mają na bardzo często z tego co czytałam
co nie daje spać ? ![]()
![]()
Docieramy sie, a szpitalu nas nauczyli zeby karmic sie co 3 h, tylko, ze kazde karmienie trwa z godzine, takze nocki raczej malo przespane, ale rano mąż go zabiera i sobie wtedy dosypiam jeszcze z godzinke, poltorej - zbawienne to jest ![]()
Mojego tak samo więc daje mu cycka do momentu aż mu przejdzie bo myślę że strasznie go to męczy
Nooo ja pamiętam jak mój malec miał czkawki i nie mogła zasnąć ![]()
a teraz ma rzadko chodz wczoraj akurat dostał …. Jakbyście wywołały
Ufuf bałam się że tylko u mnie je godzinkę
moj teraz się sam wybudza kiedy jest głodny , ale też z zegarkiem w ręce wybudzałam go co 3 godzinki ![]()
O nieee, oby mu przeszło. U nas bardzo czesto ma czkawki.
@Karolinnna doradczyni laktacyjna powiedziala, ze musimy sie tego oduczyć, bo to wymysl szpitala jest ![]()
To żeby karmić co 3 godizny ![]()
Tak, powiedziala nam, ze glownie chodzi o to, zeby 8-12 razy w ciagu doby go nakarmic. Wiec jak czesciej je w ciagu dnia, to w nocy powinien sobie dluzej pospac.
Ooo to u mnie się to sprawdza
w dzien je co chwile a w nocy wlansie 3 max 4 razy