Zasady obowiązujące na forum

Też bardzo lubię tą apke

Ja nie za czesto używam ale zdarza się i jest spoko

Jak nie chcesz mieć ich logo musisz zapłacić, jak z ich logo to za darmo

Ja wlansie chyba też nie dlatego odinstalowałam ale drugi raz wciągnęłam i zobaczę :smiley:

Popatrz bo np tak wybierasz szablon i podstawiasz tylko swoje zdjęcia

Najbardziej to bym chciała jakąś rolkę zrobić

To ja tam robiłam wybierałam szablon i zdjęcia ze swojej galerii i w sumie tyle :smiley: pewnie są jakieś opcje samemu coś też tam pokombinować ale ja podjadłam na gotowce

Dobrze wiedzieć , na pewno w wolnym czasie to przetestuje :smiling_face::smile:

1 polubienie

Haha termin był dokladnie na połowę sierpnia, ale Maluszek pospieszyl sie o tydzien :grin:
@Po.prostu.mama teraz sie odgrzebuje z forum po porodzie i te Wasze slowa byly takie prorocze, bo pare dni pozniej Synek sie urodzil :heart_eyes:
Nam tez dal nagranie z trzecich prenatalnych, super pamiatka
@daruniax33 niby mielismy w ramach szkoly rodzenia kurs pierwszej pomocy, ale w sytuacjach stresowych to jednak ciezko tak.
@Mama.urwisa nam tez z butelki jak je to bardziej sie krztusi, takze na tazie zostajemy przy kp.
@Michaska mam tak samo! Jeszcze tak niedawno nosilam Bobaska pod swoim serduszkiem, a teraz juz jest z nami :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: nie mogę wciąż uwierzyc, ze to nie jest sen.
A teraz juz powoli wyrasta z pampersow 1 i tak mnie to rizczula, ze juz nigdy nie bedzie taki malutki… z kazdym dniem widze jak sie zmienia i rosnie🥹
@Karolinnna ja czulam czkawke u Maluszka tam gdzie mial klatke i brzuszek i teraz tez codziennie po pare razy ma czkawke. Strasznie go męczy…
@Paulinka.4 moj maz na kazdym usg byl ze mna i nagrywal filmik telefonem! Co prawda basanie zawsze trwalo ok 1 min, ale zawsze to jakas pamiatka, jak Synek sie zmienial :slightly_smiling_face:
@Mamusia1 capcut super aplikacja. Sama nieraz korzystalam z tworzenia filmikow po jakims wyjezdzie. :slightly_smiling_face:

Mojego też czkawka męczy :face_with_peeking_eye: przeważnie jak za łapczywe zje albo zmarznie :sweat_smile:

Taak, ostatnio podczas czkawki wsadziłam mu nózki pod kołdrę do mnie to taką błogą minkę zrobil, przesłodko :hugs: to był znak zeby skarpeteczki ubrac. Ale czkawke ma praktycznie co drugie karmienie, bardzo czesto, bidok mały :unamused:

Ojej to często :pleading_face: ale noworodki mają na bardzo często z tego co czytałam :pleading_face: co nie daje spać ? :laughing::laughing:

Docieramy sie, a szpitalu nas nauczyli zeby karmic sie co 3 h, tylko, ze kazde karmienie trwa z godzine, takze nocki raczej malo przespane, ale rano mąż go zabiera i sobie wtedy dosypiam jeszcze z godzinke, poltorej - zbawienne to jest :blush:

Mojego tak samo więc daje mu cycka do momentu aż mu przejdzie bo myślę że strasznie go to męczy

Nooo ja pamiętam jak mój malec miał czkawki i nie mogła zasnąć :laughing::rofl: a teraz ma rzadko chodz wczoraj akurat dostał …. Jakbyście wywołały

Ufuf bałam się że tylko u mnie je godzinkę :laughing: moj teraz się sam wybudza kiedy jest głodny , ale też z zegarkiem w ręce wybudzałam go co 3 godzinki :face_holding_back_tears:

O nieee, oby mu przeszło. U nas bardzo czesto ma czkawki.
@Karolinnna doradczyni laktacyjna powiedziala, ze musimy sie tego oduczyć, bo to wymysl szpitala jest :woman_shrugging:t3:

1 polubienie

To żeby karmić co 3 godizny :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Tak, powiedziala nam, ze glownie chodzi o to, zeby 8-12 razy w ciagu doby go nakarmic. Wiec jak czesciej je w ciagu dnia, to w nocy powinien sobie dluzej pospac.

Ooo to u mnie się to sprawdza :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: w dzien je co chwile a w nocy wlansie 3 max 4 razy