Zasady obowiązujące na forum

Drogie mamy, informujemy, że komentarze napisane za pomocą czatu GPT nie będą brane pod uwagę w konkursach.

Nasze forum powstało, aby umożliwić wymianę doświadczeń pomiędzy mamami. Zależy nam na autentycznych odpowiedziach i szczerych dyskusjach, dlatego prosimy o niekorzystanie ze sztucznej inteligencji. To właśnie samodzielne komentarze oparte na własnych przeżyciach sprawiają, że stworzona tutaj społeczność jest wyjątkowa.

Dziękujemy za zrozumienie
Redakcja LOVI

19 polubień

Dziękujemy za informacje. To porządkuje pewne kwestie.

1 polubienie

Dokładnie :heart: najważniejsza jest autentyczność i prawdziwe doświadczenia mamusiek :grinning:

2 polubienia

Super wiadomość :heart:bardzo się ciesze :smiling_face_with_three_hearts: najważniejsze jest doświadczenie :heart:

Bardzo dziękuję Redakcjo za zwrócenie na to uwagi :blush::blush::sparkles:

Konkurs konkursem, ale mam wrażenie, że czasem niektórzy tylko odpowiadają w jednym celu. Troszkę szkoda, bo forum to ludzie, to społeczność, to więź która rodzi się, nawet pomimo pewnych konfliktów. Dlatego na pierwszym miejscu powinna być autentyczność, a później dobra materialne.

3 polubienia

Super informacja !

Zwłaszcza, że nasza tutejsza społeczność jest raczej na tyle fajnie zgrana, że ta autentyczność jest ważna.

Ok co innego zacytować chat np. W sprawie wątpliwości co do choroby sugestii jakieś, ale właśnie w stylu. Moim zdaniem xxx, nawet podobne są sugestie i wkleić fragment, a co innego pełne wypowiedzi

3 polubienia

Dokładnie :ok_hand::ok_hand: Z czatu każdy korzysta, żeby coś sprawdzić czy dowiedzieć się ale żeby odpowiadać na forum to już naprawdę głupota :clap:

1 polubienie

Super że zwracacie na to uwagę :heart: ja bardzo często korzystam z chatu gpt, więc doskonale potrafię rozpoznać wiadomość wygenerowaną przez AI i niestety ostatnio tu przewinęło się trochę takich odpowiedzi. Mimo tego, ze na codzień używam chatu w różnych kwestiach - robienia jadłospisu, wyszukanie przepisu, kwestiach ogrodniczych czy dotyczących dziecka, a przed urlopem macierzyńskim to było jedno z moich narzędzi pracy, ale nigdy nie wpadłabym na pomysł żeby używać sztucznej inteligencji do odpowiadania na wiadomości na forum. Ciesze się ze jesteście czujni i dbacie o autentyczność forum :heart:

1 polubienie

Super wiadomość :wink: będzie się lepiej pisało nie widząc tego typu wiadomości :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Dziękuję bardzo za informację :heart:

1 polubienie

Nie wiem co się wydarzyło, że padło takie ogłoszenie, ale to bardzo dobrze.
W końcu mamy się tu wymieniać doświadczeniem. Odpowiedzi chaty gpt może sobie każdy sprawdzić sam osobiście

2 polubienia

Był tu jeden temat gdzie sztuczna inteligencja pisała komentarze, odpowiadanie nie na temat, jakaś urzytkowniczka wyskoczyła z tematem seksualności, dziwne odpowiedzi , dziewczyny ją zglosiły i redakcja usunęła wpisy.

Super wiadomości

3 polubienia

Też to widziałam, właśnie się zastanawiałam czy to nie fake

Był moment że dużo się pojawiało „ dziwnych wątków „ i zaraz w komentarzach jakieś brednie albo reklamy

2 polubienia

To prawda ostatnio coraz więcej tego

1 polubienie

Dzięki za wyjaśnienie dziewczyny. Kawałek miesiąca mnie nie było, bo miałam sporo zmartwień i nie miałam humoru :sweat_smile:

1 polubienie

@DDoominika No ale już się poukładało wszystko :grin:?