Nieee, niestety jeszcze to trochę potrwa… póki co konsultuje się z prawnikiem, ale to niestety też duży wydatek, bo prawnik liczy za godzinę 450 złotych… a tak naprawdę każda konsultacja zajmuje nam min godzinę, zapoznanie z papierami etc… co mogę, to robę sama i tak dużo mi pomógł jakby pro bono, ale jednak wciąż koszta są…
Dziękujemy za to, że doceniacie autentyczność i rzetelny wkład doświadczeń mam ![]()
Oj to nie dobrze , trzymamy kciuki aby wszystko dobrze się skończyło ![]()
Rozumiem, to byle do przodu i dobrych wieści
No niestety ludzie wciagneli sie tematyke AI. Mysle niedlugo coraz ciezej bedzie po prostu rozmawiac. @LOVI_Redakcja czy tak na prawde jestesmy w stanie rozpoznac takie wiadomosci ? Ja rozpoznaje po takim dlugim myślniku ![]()
Myślę że lepiej nie zdradzać po czym poznać że wypowiedź jest z czatu
dużo osób o tym nie wiedziało, będą teraz uważać przy wklejaniu
ale ja też po tym poznaje i po charakterystycznym stylu wypowiedzi, milionie ikonek.
Chat gpt zawsze dodaje sporo otuchy i takich pokrzepiających zwrotów.
Mnie to zawsze denerwowało jak używałam chatu żeby na szybko coś sprawdzić, zapytać a chat wyjeżdzał z tekstami „to zrozumiałe, że się martwisz. Pamiętaj, że jesteś wspaniałą mamą i robisz wszystko dobrze ![]()
![]()
” itp a ja potrzebowałam szybkiej odpowiedzi ![]()
To może być wyznacznik, ale nie zawsze
dużo osób używa półpauzy w wypowiedziach więc też nie ma co od razu takim osobom przypinać łatki korzystania z chata
jednak te wypowiedzi z chata są bardzo charakterystyczne i jak już ktoś siedzi w tym temacie to od razu to idzie rozpoznać ![]()
@Sylwiaa haha tak! Te jego pokrzepiające słowa otuchy
nie przejmuj sie, robisz dla swojego dziecka wszystko co najlepsze ![]()
Chat gpt używa trochę innego myślnika niż normalnie ludzie używają w wypowiedzi. Chat używa takiego „ — „ gdzie normalnie pisząc na klawiaturze używa się takiego „-”Idzie wypalać tą różnicę
Ja nawet nie wiem jak zrobić taki myślnik jak robi chat
ale jak w pracy pisałam maile z pomocą chatu to bardzo pilnowałam żeby usnąć ten znak ![]()
Tak, tak wiem, to nie jest klasyczny myślnik tylko właśnie półpauza
i niektórzy właśnie na co dzień jej używają zamiast typowego myślnika
nie często takie sytuacje mają miejsce, ale spotkałam się już z tym nie raz
więc też trzeba być ostrożnym zanim komuś powiemy " ej laska widzę że chat gpt wjechał na grubo "![]()
@Sylwiaa chociaż teraz szukam i patrzę i na telefonie chyba nie da się takiej półpauzy wpisać samemu, jedynie skopiować, wiec jedyna opcja to przez kompa, ale z drugiej strony z forum można też korzystać na kompie więc to nadal nie musi być wyznacznikiem że ktoś kto dał ten długi myślnik nie pisał samodzielnie ![]()
ciężki temat ogólnie i trzeba być ostrożnym zanim naprawdę się kogoś oskarży o chata ![]()
O kurczę mam nadzieję że wszystko się ulozy
Tak tak trzeba być ostrożnym w oskarżeniach ale jak juz wlatuje półpauza, pokrzepiające słowa i milion ikonek to już się robi podejrzane że to chat. Widać to zwłaszcza w konkursach na IG, gdzie większość osób wpisuje podobne polecenia do czata i później wiele odpowiedzi jest podobna do siebie
W tych konkursach na ig to jest tego full
Ten myślnik też mi się w oczy rzucił.
To forum w którym liczy sie autentyczne macierzyństwa i prawdziwe emocje i uczucia a za razem własne doswiadczenia ![]()
25.02.2026 do 23.59 zobaczymy czy ktoś z nas wygrał wygrał ![]()
Trzymam kciuki , żeby komuś z was z forum się udało
ale widziałam , że dużo osób z forum brało udział więc może się uda ![]()
Ale czat ma też takie charakterystyczne dwukropki jak tworzy te podpunktu co są pauza.
Nie brałaś udziału ? ![]()
Nie
daje wam większą szanse
lepiej żeby wygrał ktoś kto nie ma ![]()
Ja też nie brałam udziału jednak bo ostatnio noe mam weny na konkursy instagramowe ![]()
Ale widziałam że coś ok 320 osób bierze udział , więc słabe szanse ![]()