Zasady obowiązujące na forum

Ja się nie mogę doczekać aż zacznie chodzić ale każdy mi mówi żebym wcale tak na to nie czekała :grinning:

Ja tak samo czekam ale też wszyscy mówią , że będę tęsknić za tym czasem . I później wbrew pozorom jest trudniej z takim chodzącym bobasem .

1 polubienie

Ja bardzo czekałam aż mały zacznie chodzić i w sumie długo nie czekałam bo zaczął jak miał 11 miesięcy

O to dość szybko/)

A gdzie taki filmik tworzysz ? Masz jakąś aplikację do tego?

Mi też pozostało tylko w głowie niestety ale nie mogłam nagrać, jedynie co na koniec mogłam zrobić sobie zdj USG 3 D mi zrobiła i mogłam sobie tel zrobić zdj ekranu :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

To dobrze , że chociaż tak mogłaś zrobić , zawsze jakaś pamiątka jest

1 polubienie

Z pierwszych prenatalnych mam USG 3 d kolorowe a z tych 3 już czarno białe , mi nie zaproponowano a szkoda :smiling_face_with_tear:

A ja mam tylko z jednego badania foty 3D bo na kolejnym ju się tak usłużył że nie było szans na buźkę

Z jednej strony jest to bardzo ekscytujące z drugiej strony u takich małych dzieci jest sekunda między nieporadnym chodzeniem a permanentnym bieganiem, że musisz mieć oczy dookoła głowy

@Po.prostu.mama cupcat uwielbiam te szablony

To prawda idealnie opisane hahah

Domyślam się że tak będzie :smiley:

Miałam go kiedyś i usunęłam :see_no_evil: nie pamiętam czemu , znowu zainteresowałam i jutro zobaczę co tam jest :smiley:

Ja coś o tym wiem…. Zwłaszcza że mój szybko zaczął chodzić a teraz biega ze ciężko go dogonić

1 polubienie

Też mam i też czasem jakąś rolkę sklecę tam fajną :slight_smile:

1 polubienie

A to można za darmo ? Czy się coś wykupuje ?

Ja korzystam za darmo

Uuu a z czego ?

Mówimy o aplikacji cap cut :slight_smile:

Nie umiem z niej korzystać :face_with_peeking_eye: