Ja się nie mogę doczekać aż zacznie chodzić ale każdy mi mówi żebym wcale tak na to nie czekała ![]()
Ja tak samo czekam ale też wszyscy mówią , że będę tęsknić za tym czasem . I później wbrew pozorom jest trudniej z takim chodzącym bobasem .
Ja bardzo czekałam aż mały zacznie chodzić i w sumie długo nie czekałam bo zaczął jak miał 11 miesięcy
O to dość szybko/)
A gdzie taki filmik tworzysz ? Masz jakąś aplikację do tego?
Mi też pozostało tylko w głowie niestety ale nie mogłam nagrać, jedynie co na koniec mogłam zrobić sobie zdj USG 3 D mi zrobiła i mogłam sobie tel zrobić zdj ekranu ![]()
![]()
To dobrze , że chociaż tak mogłaś zrobić , zawsze jakaś pamiątka jest
Z pierwszych prenatalnych mam USG 3 d kolorowe a z tych 3 już czarno białe , mi nie zaproponowano a szkoda ![]()
A ja mam tylko z jednego badania foty 3D bo na kolejnym ju się tak usłużył że nie było szans na buźkę
Z jednej strony jest to bardzo ekscytujące z drugiej strony u takich małych dzieci jest sekunda między nieporadnym chodzeniem a permanentnym bieganiem, że musisz mieć oczy dookoła głowy
@Po.prostu.mama cupcat uwielbiam te szablony
To prawda idealnie opisane hahah
Domyślam się że tak będzie ![]()
Miałam go kiedyś i usunęłam
nie pamiętam czemu , znowu zainteresowałam i jutro zobaczę co tam jest ![]()
Ja coś o tym wiem…. Zwłaszcza że mój szybko zaczął chodzić a teraz biega ze ciężko go dogonić
Też mam i też czasem jakąś rolkę sklecę tam fajną ![]()
A to można za darmo ? Czy się coś wykupuje ?
Ja korzystam za darmo
Uuu a z czego ?
Mówimy o aplikacji cap cut ![]()
Nie umiem z niej korzystać ![]()