Zasady obowiązujące na forum

Już za późno ;( mówiłam mężowi żeby nagrywał z ukrycia a ten się zapytał czy może :joy::joy:

1 polubienie

Hahahah o najgorzej :frowning:

Chciał być uczciwy , ale w sumie z ukrycia nikt nie zauważyłby :laughing:

Strasznie chciałam pamiątkę w formie filmiku :smiling_face_with_tear: mogłam kupić okulary nagrywające :joy::joy:

2 polubienia

Akurat mamy z nich b ładne zdjęcia więc w sumie nie było to konieczne ale fajnie że jest

1 polubienie

Ahh Ci faceci :sweat_smile::sweat_smile::see_no_evil:

A są takie :laughing: to może ja sobie kupię :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Szpiegowskie okulary :joy::joy:

1 polubienie

Ale one chyba dosyć drogie ;D

1 polubienie

A to jak drogie to nie stać mnie. :laughing: Ale mega że są takie . Nigdy o takich nie słyszałam , chyba nie na czasie jestem :rofl:

Tak mi się wydaje tzn pewnie są jakieś tanie wersje ale raczej porządne to spory koszt

1 polubienie

To napewno :slightly_smiling_face: najważniejsze że są :slightly_smiling_face:

To są też takie z czatem gpt :rofl:

Też je widziałam :joy::joy:

Ja teraz dużo filmików nagrywam i muszę powiedzieć że jak oglądam te filmiki jak synek miał miesiąc czy dwa to aż nie mogę uwieżyć że taki był malusi rok temu i nawet czasem mnie sasakuje że zapomniałam że tak wyglądał :rofl:

1 polubienie

Dzieci na przestrzeni zwłaszcza tego pierwszego roku tak się zmieniają. Ale ja uwielbiam robić taki filmik podsumowujący rok. Czasami jak sobie oglądam właśnie sprzed dwóch trzech lat to mówię Boże drogi niby to było tak niedawno ale czasami to się czuję jakby dotyczyło kogokolwiek innego

1 polubienie

No dokładnie ten rok to jest coś niesamowitego że z takiego maluszka rozwija się taki ktoś już prawie dorosły :rofl:

Ja też tak patrzę jak on się z dnia na dzień zmienia to aż ciężko uwierzyć

Oj tak , po miesiącu już jest różnica :heart_eyes::heart_eyes:

To niesamowite że tylko rok wystarcza by dziecko z niemowlaka nieporadnego stało się chodzącym szkrabem

2 polubienia