Zasady obowiązujące na forum

Już widzę jak dzieci będą oglądać :rofl: nie wydaje mi się żeby ich to interesowało . Najważniejsze żebym ja miała , miło tak powspominać :smiling_face_with_three_hearts::hugs:

Ale jak będą już dorosłe :smiley:

1 polubienie

O widzisz, może mój też kiedyś w to zainwestuje …. A tani nie jest :rofl:

1 polubienie

No tak , miło tak po czasie oglądać . Fajnie bo są z takiego śliskiego papieru więc nic się z nimi nie stanie . :slightly_smiling_face:
@Michaska to może być jeszcze drożdży :see_no_evil: mój się podniósł po zmianie lokalu i wyposażenia :face_with_peeking_eye:

Dokładnie, ja mam też filmik nagrany

1 polubienie

Na tel ? Czy lekarz ci nagrał jakoś ? Też chciałabym taki filmik na pamiątkę z biciem serca :blush:

1 polubienie

Filmik ? Ja jak chciałam nagrać pierwszą wizytę to mi nie pozwoliła :smiling_face_with_tear: a z mężem nie wpuszczała do gabinetu :confused:

1 polubienie

Uuuu a ciekawe czemu

Gdybym poszła do niej prywatnie wtedy by nie było takiego problemu :joy::joy:

@Paulinka.4 @Karolinnna Tak z gabinetu, ja zapytałam czy mogę i pokręciła coś pod nosem ale mogłam zrobić i bicie serduszka i jak się rusza. Często to oglądałam :face_holding_back_tears: no jak prywatnie to na pewno , śmieszne to jest jak ludzie są zmienni za „pieniądze”

1 polubienie

Super że piszesz , mój też zemną chodzi więc mu powiem teraz na wizycie żeby nagrał takie nagranie . Jemu będzie lepiej zrobić , niż ja jak będę leżeć :rofl::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Nawet na prenatalnych nie pozwolili nam nagrywać bo coś tam :smiling_face_with_tear: mam chociaż to w głowie i na zdjęciach i teraz obok siebie :face_with_peeking_eye::joy:

Zawsze można z ukrycia , jak lekarz nie patrzy :rofl: @Karolinnna ale co to dla nich, żeby nagrać na pamiątkę :confused:

1 polubienie

Mam bardzo fajnego lekarza więc myślę że nie miałby nic przeciwko . Akurat mam pod koniec sierpnia wizytę to może się uda nagrać. :heart_eyes::face_with_peeking_eye: Fajnie że jest taka możliwość , pamiątka na całe życie :heart_eyes_cat:

1 polubienie

W sumie to dziwne że ktoś może zabronić nagrania dźwięku serduszka :heart: bo niby dlaczego. To serduszko twojego maluszka ….

Trzymam kciuki, żeby się udało 🫶🏻

1 polubienie

Mam nadzieję że się uda :heart:

@Michaska masz rację też tego nie rozumiem . Przecież nikt lekarza nie nagrywa :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Też chciałam nagrać ale jakoś zawsze zapominałam. Za to na 1 prenatalnych mąż nagrał monitor bo Pani pozwoliła :wink:

1 polubienie

Bo to się zawsze jednak skupiało na tym , czy wszystko jest dobrze

1 polubienie

O widzisz, ja jakoś o tym nie pomyślałam. Wystarczyły mi zdjęcia ale w sumie to fajna pamiątka na kiedyś