Oby to było to u mnie, ale muszę go obserwować bo jeny jak mi się rozchoruję ![]()
Noo to dużo daje taka pomoc od samego początku, mi brakowało tego.
Moja też dużo psika i myślałam że może chora jest ale położna i pediatra mówiła że to normalne
Na spokojnie po obserwuj i zobaczysz czy coś innego się dzieje czy to po prostu zwykłe kichnięcie . Ja też miałam taką fazę , że ciągle sprawdzałam temperaturę. Już mi minęło ale na początku termometr miałam w sypialni na szafce nocnej .
Mnie uprzedzali że tak może być i to normalne i nic strasznego, ma prawie 3 miesiące i zdarza mu się dalej kichać ale nie ma gorączki więc rozumiem że dalej jest to normalne
Nawet takie kichnięcie 3 pod rząd ? ![]()
Moja też tak cały czas psika, na początku myślałam że może jest na coś uczulona ![]()
Wiesz co mój jak miał teraz Katar to nie psikał
a może coś w mieszkaniu tak na niego wpływa? Jakiś zapach, proszek albo kwiaty? Psikanie nie oznacza od razu choroby
Moj tez! Dzisiaj 4 razy kichnał na raz i juz sie zaczelam niepokoic czy to nie jakas infekcja. Zamowilismy termometr na podczerwień i sprawdzimy mu temperaturę, zeby czegos nie przegapic.
Termometr to nieodłączny element dostawki😅 mam nadzieję że to tylko takie jego zwykłe kichanie
Oby!!! Niby od poczatku sobie kichał, ale nigdy tyle razy pod rząd
No to u mnie tak samo !
U mnie potrafił tak kichnąć kilka razy i nic nie było więc może to normalne i wszystko jest okey ![]()
U mnie mala miala kaszel przez suche powietrze i w zyciu bym sie sama nie domyslila . Obserwuj , bo czasem to nic powaznego .
Ja mam taki nawilżacz/oczyszczacz powietrza i wierzę że coś daje ![]()
Daje ! Ja od kiedy podlaczylam to problem zniknal
ale mam tylko nawilzacz , jeszcze sie oczyszczacza nie dorobilam a w sumie musze o tym pomyslec , bo szczegolnie zima bedzie potrzebny
@Mamusia1 a masz jakis do polecenia ?
Masz jakis oczyszczacz warty polecenia ?
Tak u mnie też było kichanie kilka razy pod rząd i nadal się zdarza ale nie jest to nagminne .
I też muszę pomyśleć o oczyszczaczu powietrza bo dużo ludzi poleca .
Mój mąż to z termometrem lata przy każdej okazji i mierzy małemu
Bez termometru nie miałabym z nim życia
to jest podstawa. W sumie to nawet m dwa jeden z lidla a drugi z canpol
Kochany tatuś , martwi się
mój termometra używa do mierzenia temperatury w pokoju ![]()
Niestety nie, nawet nie wiem co to za firma bo to mąż jeszcze jak za granicą był przywiózł