Już chyba wszystko co możliwe próbowałam .
@Michaska ogólnie głowa ma jakiś tam wpływ wiadomo ale nie jest to kluczowe .
Musisz myśleć że wszystko jest dobrze
nigdy negatywnie
To ja takich napewno nie będę mieć , ale najważniejsze że chociaż trochę
nie trzeba operacji hehehe ![]()
@Karolinnna ja miałam kiedyś dużo ale za dużych i nie wyrzucałam ich bo stwierdziłam że się przydadzą i też szkoda mi było a były nowe z metką tylko zły rozmiarowka i akurat teraz są dobre . ![]()
To napewno jak jeszcze się karmi to większe są .
@daruniax33 o to wszystko przede mną , ciekawe czy u mnie się sprawdzi ![]()
Ojj tak , szkoda że tak nie może zostać ![]()
Nie no głowa ma ogromny wpływ, nie ma co się oszukiwać w tej kwestii
@Karolinnna mnie tak bardzo się nie przestawiło i sama byłam zdziwiona ![]()
Jednym zostaje a drugim nie . Mi pewnie nie zostaną . Ale jest czas teraz się nacieszyć ![]()
Ja to lubię szersze ubrania nie wida wtedy wszystkiego ![]()
![]()
![]()
Ja się teraz nie poznaję haha ![]()
A ja w szerokich to się czuję na 2 razy większa niż jestem ![]()
Takie rzeczy ogólnie poszerzają , to trzeba się czuć nieraz lubię taki ubiór na luzie ![]()
To masz rację, trzeba to lubić . Ja raz kupiłam fajny komplet , ubrałam go poszłam tylko do sklepu i potem jednak dałam go kuzynce bo się czułam jak w worku ![]()
Jak byłam młodsza to uwielbiałam ciuchy oversize , teraz się w takich czuję źle , mam wrażenie że jestem taka bezkształtna, w ciąży też takich nie lubiłam , czasem po domu ubierałam ale też rzadko
No to ja znowu maialam wszystkie ciuchy obcisłe
lubiłam takie a nie przepadałam za takimi oversize. Teraz mi się zmieniło i lubię ciuchy bardziej obszerne i w ogóle lubię sportowe. Ale to mi się zmieniło odkąd pracuje zdalnie
To ja w dresach też uwielbiam chodzić i w sukienkach
Kup sobie milannele czerwona i niebieska . Mi bardzo pomogly . Czerwonej sie bieze 2 tabletki 3 razy dziennie a niebieskiej 1 tabletka raz dziennie . Nie zaszkodzi sprobowac
Taka praca wymaga luźnego stroju , mnie w sportowym sklepie nikt nie zobaczy ![]()
Kupiłam już z Twojego polecenia właśnie . I faktycznie troszkę się zwiększyło ale ciężko u mnie bo od początku miałam problem , a teraz dieta bez mleczna i nie mam co jeść bo wszystko zawiera mleko .
Ja mam czerwoną i mi się nie sprawdziła …. W sensie nie używałam bo ten preparat ma niby zwiększyć przepływ a u mnie nie było z tym problemu. Niebieska jest jak masz jakieś zatory albo Cię bolą piersi
A jak się u Twojego malucha objawiła nietolerancja na mleko ?
Bóle brzuszka , strzelające kupy , wysypka na ciele i zaczerwienione zgięcia rączek i nóżek .