Zasady obowiązujące na forum

Już chyba wszystko co możliwe próbowałam .
@Michaska ogólnie głowa ma jakiś tam wpływ wiadomo ale nie jest to kluczowe .

Musisz myśleć że wszystko jest dobrze :wink: nigdy negatywnie

To ja takich napewno nie będę mieć , ale najważniejsze że chociaż trochę :face_with_peeking_eye: nie trzeba operacji hehehe :sweat_smile:
@Karolinnna ja miałam kiedyś dużo ale za dużych i nie wyrzucałam ich bo stwierdziłam że się przydadzą i też szkoda mi było a były nowe z metką tylko zły rozmiarowka i akurat teraz są dobre . :grin:
To napewno jak jeszcze się karmi to większe są .
@daruniax33 o to wszystko przede mną , ciekawe czy u mnie się sprawdzi :see_no_evil:

Ojj tak , szkoda że tak nie może zostać :face_holding_back_tears:

Nie no głowa ma ogromny wpływ, nie ma co się oszukiwać w tej kwestii

@Karolinnna mnie tak bardzo się nie przestawiło i sama byłam zdziwiona :sweat_smile:

1 polubienie

Jednym zostaje a drugim nie . Mi pewnie nie zostaną . Ale jest czas teraz się nacieszyć :hugs:

Ja to lubię szersze ubrania nie wida wtedy wszystkiego :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Ja się teraz nie poznaję haha :laughing:

A ja w szerokich to się czuję na 2 razy większa niż jestem :face_with_peeking_eye:

Takie rzeczy ogólnie poszerzają , to trzeba się czuć nieraz lubię taki ubiór na luzie :wink:

1 polubienie

To masz rację, trzeba to lubić . Ja raz kupiłam fajny komplet , ubrałam go poszłam tylko do sklepu i potem jednak dałam go kuzynce bo się czułam jak w worku :face_with_peeking_eye:

Jak byłam młodsza to uwielbiałam ciuchy oversize , teraz się w takich czuję źle , mam wrażenie że jestem taka bezkształtna, w ciąży też takich nie lubiłam , czasem po domu ubierałam ale też rzadko

No to ja znowu maialam wszystkie ciuchy obcisłe :face_with_peeking_eye: lubiłam takie a nie przepadałam za takimi oversize. Teraz mi się zmieniło i lubię ciuchy bardziej obszerne i w ogóle lubię sportowe. Ale to mi się zmieniło odkąd pracuje zdalnie

To ja w dresach też uwielbiam chodzić i w sukienkach

Kup sobie milannele czerwona i niebieska . Mi bardzo pomogly . Czerwonej sie bieze 2 tabletki 3 razy dziennie a niebieskiej 1 tabletka raz dziennie . Nie zaszkodzi sprobowac

Taka praca wymaga luźnego stroju , mnie w sportowym sklepie nikt nie zobaczy :sweat_smile:

Kupiłam już z Twojego polecenia właśnie . I faktycznie troszkę się zwiększyło ale ciężko u mnie bo od początku miałam problem , a teraz dieta bez mleczna i nie mam co jeść bo wszystko zawiera mleko .

Ja mam czerwoną i mi się nie sprawdziła …. W sensie nie używałam bo ten preparat ma niby zwiększyć przepływ a u mnie nie było z tym problemu. Niebieska jest jak masz jakieś zatory albo Cię bolą piersi

A jak się u Twojego malucha objawiła nietolerancja na mleko ?

Bóle brzuszka , strzelające kupy , wysypka na ciele i zaczerwienione zgięcia rączek i nóżek .

1 polubienie