Eee tam , zobaczysz że ci spadnie bo dużo jednak tych kg jest w piersiach ![]()
![]()
Ja byłabym zadowolona jakby piersi zostały ![]()
jeden plus z tego wszystkiego w moim przypadku ![]()
Ja muszę się zważyć i zobaczyć ile mi zeszło , bo się jeszcze nie ważyłam .
@Paulinka.4 Oo tak ten rozmiar piersi mógłby zostać ![]()
A ja się nie mogę doczekać aż znikną ![]()
mąż mówi że mógłby by zostać a ja tak czekam aż wrócą moje normalne
Hahahha to prawda też to by było spoko, gorzej jak nie dość że zejdą to jeszcze będą obwisłe
![]()
Mam tak samo , bo mam mały biust . Az tak bardzo mi nie urosły piersi przez ciążę ale nabrały takiej obojętności i są bardziej pełne .
No to wypisz wymaluj ja
zawsze miałam małe piersi i nawet wątpiłam że będą miały mleko bo w ciąży to nic się z nimi nie działo …. A Ty już karmią malucha 15 miesiąc i dają radę. I tak jak mówisz nie są większe ale pełniejsze
O mam tak samo , na ten moment nie są za duże ale właśnie to że są takie pełne . Mam jeszcze trochę czasu ciekawe ile urosną
mój się cieszy , bo przed ciążą to taki mały biust miałam ![]()
@Michaska zgadzam się , może tak źle nie będzie ale w sumie każdy kto mówi to że są obwisłe , może jak nie będą za duże to może nie będzie takie efektu ![]()
@Karolinnna to chyba jesteś pierwsza która chce tylko czeka , wiadomo że mężczyzną podoba się tak ![]()
Ja sie smialam , po porodzie , ze mam biust jakbym z laluną na jednaj sali w turcji lezala ![]()
![]()
teraz juz sie unormowalo , ale na początku to sterczace kamienie ![]()
Mam tyle ładnych biustonoszy
i tak mi będzie ich szkoda jeśli nie wrócę ![]()
Ale fakt że są teraz takie pełniejsze
rano jest śmiesznie bo jak małego pokarmie to z jednej a z drugiej ściągam i jedna była mała a druga taka bomba ![]()
![]()
Ja kupilam sobie taki piekny do karmienia z hotmilk , i chcialabym go nosić nawet jak skoncze karmic , tyle , ze pewnie zejdzie mi troche cyca i w dodatku jeszcze redukcja
Ooo zerknę sobie , widziałam na instagramie mombri że też mają ładne te do karmienia
Bo wiadomo wielkość biustu nie ma wpływu na ilość pokarmu .
@Paulinka.4 pod koniec ciąży to miałam największe w życiu .
@JoannaMP hahaha dobre , no niektóre kobiety to dostają konkretnego cycka w ciąży .
@Karolinnna ja mam tak ogólnie , że jedną częściej karmiłam od początku i produkuje troszkę więcej mleka i jak jest pełna to jest różnica .
To ja mam teraz tak. ![]()
Ale to mija !? Nie zostanie mi jedna taka większa ![]()
I faktycznie w jednej mam więcej mleka niż w drugiej
Też mam taką nadzieję i tego się trzymajmy ![]()
@JoannaMP no ja jak miałam nawał to aż się zdziwiłam jakie miałam wielkie kamieniem twarde…. Nie spodziewałam się ![]()
@daruniax33 tak wiem ale też nie wiedziałam jak organizm zareaguje po cc i czy tego mleka w ogóle coś będzie
No ja niedługo będę 3 miesiące po porodzie i nie minęło . Ale wiesz ja mam od początku problem z karmieniem i laktacją , u mnie to są minimalne ilości a mimo to i tak różnica jest .
@Michaska ja całą ciążę krakałam , że będę miała problem z karmieniem piersią i tak się stało . Tak samo całą ciążę powtarzałam , że czuje że będę miała cc i też wymanifestowałam.
Onieee to tak nawet nie przyciągaj takich myśli ![]()
musisz myśleć pozytywnie! To klucz ![]()
A pijesz jakieś sheiki na laktację ? Mi dużo dają jak wypije jeden dziennie
Eeee no nastawienie jest ważne
ale nie sądzę by to miało aż taki wpływ ……ja też się zastanawiałam jak to będzie i bardzo mi zależało na KP ale też stwierdziłam że będę reagować zgodnie z sytuacją ![]()
Mi w ciąży to było obojętne , a teraz mi się tak przestawiło w głowie że chce dać dziecku to co najważniejsze ![]()