Zaproszenia na chrzest

Zależy też czy w restauracji czy nie i ile osób.
Myślę, że 500 to minimumz

Moje zaproszenia :point_up:

3 polubienia

@Ironiczniepateyczna piękne, eleganckie zaproszenie :heart: @ewelkar899_wp.pl ja się ma ten garnitur skusiłam:

4 polubienia

Super, elegancki :stuck_out_tongue: i na pewno wygodny :wink:

Ooo śliczny , ja jakoś nie mogę się przekonać do garniturów :see_no_evil:

1 polubienie

@magdallenka08971 @Ironiczniepateyczna oby tylko w realu wyglądał tak jak na zdjęciach :yum:

1 polubienie

Piękny garnitur , ja zamawiałam z tego butiku parę razy i zawsze przychodziło tak jak na zdjęciu i dobre jakościowo rzeczy.

2 polubienia

No z tym to czasami różnie , ale oby wszystko było w porządku :slight_smile:

@daruniax33 tak? :heart: O to super wiadomość :yum: bo ewentualnie gdyby ten mi się nie spodobał na żywo to mam upatrzony jeszcze jeden ale niestety narazie jest wyprzedany, czekają na dostawę…. Ale też jest piękny :heart: W sumie to docelowo miał być ten z kwiatkiem ale z racji że się wyprzedał zamówiłam tamten żeby mi się sytuacja nie powtórzyła

Ladny :wink: ja w garniturze zle wygladam ale wlasnie kupilam bezowa sukienke wiazana po boku :wink:

1 polubienie

Pokaż jaką :heart: my mamy jeszcze komunię jako goście 3 maja i też chyba kupię jakąś sukienkę, bardzo mi się podobają takie ażurowe :heart: widziałam kilka na Vinted i chyba tam się skuszę zamówić :yum:

Jak bede w domu wysle zdjecie :wink:

1 polubienie

Kurcze te garnitury wyglądają ślicznie :star_struck: oba ale ja bym chyba się nie skusiła na zamówienie on line, bo przez to że jestem szczupła to często takie rzeczy na mnie źle leżą …. Wyglądam jak strach na wróble.
Bardzo elegancko wyglądają ciekawe jak będą leżąc na was

No właśnie haha. Daj znać. I pokaż jak wygląda na tobie. Mnie się bardzo podobają takie garnitury ale wyglądam w nich źle bo mi się wszystko na biodrach opiera :face_with_diagonal_mouth:

Ten też piękny :heart_eyes: szkoda, że problem z dostępnością

Cos takiego ale na zdjeciu jest rozm M ale wzielam L bo dekold sie tak nie rozchodził jak tu

Tu tak dobrze nie widac ;/

6 polubień

Oooo ładnie wygląda na tobie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

zależy, kto wyrzuca, te wyrzuca, u nas babcie i prababcie wszystkie zbirają :stuck_out_tongue: tak samo jak upominki dla gości :smiley: moja prababcia ma jszcze z mojej komuni :smiley: ja zamawiałam takie z imieniem, teraz na chrzciny…

a za miesiac mamy roczek to zamówiłam takie:

też tylko z imieniem :slight_smile: zawsze to takie jednak bardziej osobiste :slight_smile:

1 polubienie

super w niej wyglądasz, ja postawiłam na klasyke :slight_smile: spodnie + biała koszula :slight_smile: przy małym to najwygodniejsze :slight_smile: zresztą nie lubie chodzic w sukienkach :slight_smile: jeszcze 13 kg mi zostało do zrzucenia po ciazy :see_no_evil:

Dziekuje :wink: wiadomo pod spodem mam spodnie i trzeba wyprasowac planuje sobie kupic majtki wyszczuplajace zeby brzuch troche scisnac :rofl::rofl::rofl::see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Śliczna ta sukienka :heart: kolor to taki bezyk ?