Zależy też czy w restauracji czy nie i ile osób.
Myślę, że 500 to minimumz
Moje zaproszenia
Witaj na forum #teamLOVI!
@Ironiczniepateyczna piękne, eleganckie zaproszenie
@ewelkar899_wp.pl ja się ma ten garnitur skusiłam:
Super, elegancki
i na pewno wygodny ![]()
Ooo śliczny , ja jakoś nie mogę się przekonać do garniturów ![]()
@magdallenka08971 @Ironiczniepateyczna oby tylko w realu wyglądał tak jak na zdjęciach ![]()
Piękny garnitur , ja zamawiałam z tego butiku parę razy i zawsze przychodziło tak jak na zdjęciu i dobre jakościowo rzeczy.
No z tym to czasami różnie , ale oby wszystko było w porządku ![]()
@daruniax33 tak?
O to super wiadomość
bo ewentualnie gdyby ten mi się nie spodobał na żywo to mam upatrzony jeszcze jeden ale niestety narazie jest wyprzedany, czekają na dostawę…. Ale też jest piękny
W sumie to docelowo miał być ten z kwiatkiem ale z racji że się wyprzedał zamówiłam tamten żeby mi się sytuacja nie powtórzyła
Ladny
ja w garniturze zle wygladam ale wlasnie kupilam bezowa sukienke wiazana po boku ![]()
Pokaż jaką
my mamy jeszcze komunię jako goście 3 maja i też chyba kupię jakąś sukienkę, bardzo mi się podobają takie ażurowe
widziałam kilka na Vinted i chyba tam się skuszę zamówić ![]()
Jak bede w domu wysle zdjecie ![]()
Kurcze te garnitury wyglądają ślicznie
oba ale ja bym chyba się nie skusiła na zamówienie on line, bo przez to że jestem szczupła to często takie rzeczy na mnie źle leżą …. Wyglądam jak strach na wróble.
Bardzo elegancko wyglądają ciekawe jak będą leżąc na was
No właśnie haha. Daj znać. I pokaż jak wygląda na tobie. Mnie się bardzo podobają takie garnitury ale wyglądam w nich źle bo mi się wszystko na biodrach opiera ![]()
Ten też piękny
szkoda, że problem z dostępnością
Cos takiego ale na zdjeciu jest rozm M ale wzielam L bo dekold sie tak nie rozchodził jak tu
Tu tak dobrze nie widac ;/
Oooo ładnie wygląda na tobie ![]()
zależy, kto wyrzuca, te wyrzuca, u nas babcie i prababcie wszystkie zbirają
tak samo jak upominki dla gości
moja prababcia ma jszcze z mojej komuni
ja zamawiałam takie z imieniem, teraz na chrzciny…
super w niej wyglądasz, ja postawiłam na klasyke
spodnie + biała koszula
przy małym to najwygodniejsze
zresztą nie lubie chodzic w sukienkach
jeszcze 13 kg mi zostało do zrzucenia po ciazy ![]()
Dziekuje
wiadomo pod spodem mam spodnie i trzeba wyprasowac planuje sobie kupic majtki wyszczuplajace zeby brzuch troche scisnac ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Śliczna ta sukienka
kolor to taki bezyk ?
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.