U nas córka swego czasu miała fazę na pandę to ma na ścianie pandy (takie naklejki z temu kupiłam) a teraz jej przeszło xD
Oj tak, to prawda misiowy wzorek pasuje na wszystkim! ![]()
![]()
![]()
No to wiadomo, najlepiej wszystko na spokojnie ![]()
@Michaska też lubię motyw myszki Miki ![]()
@JoannaMP oj tak, ja na przykład jak są magnesy ze zdjęciem nigdy nie zaczepiam u sobie w domu i ogólnie też jestem team słodkości w ramach podziękowań
u nas po komunii tradycyjnie pudełko ciast + personalizowane krówki ![]()
Ciekawe co by było jakby jednak termin był już zaklepany a my wszyscy chorzy głównie mała
No właśnie, akurat jak byliście w szpitalu i wszystko opłacone i wgl no ciekawe
Jeżeli rezerwowaliscie jakaś salę, to pewnie przepadł by zadatek… chyba, że byli by spoko właściciele to może dałoby radę przełożyć na inny termin…
Może próbować się jakoś dogadać , albo właśnie zmienić termin
To ja jako pierwsze jak rozmawiałam w sprawie wynajęcia sali to pytałam co jak będzie coś z małym i wprawdzie mieliśmy też zadatek ale była możliwość zmiany terminu by ten zadatek nie przepadł. Bo przy dziecku różnie to bywa
A my w restauracji tylko 1 termin mamy, ale mam nadzieję, że nic nie wypadnie ![]()
U nas akurat spoko właściciele , gorzej teraz problem z terminami bo teraz czas komunii się zacznie
No dokładnie ja chciałam imprezę w maju i się poddałam i wybraliśmy czerwiec jednak
Ja chrzciny miałam w sierpniu jak mały miał 4 miesiące już
To u nas podobnie.
Właściciele super, ale terminy… no ciężko.
Nawet ostatnio właścicielka dzwoniła z pytaniem czy wyrazimy zgodę żeby salę podzielić i udostępnić część innej rodzinie również na zorganizowanie chrzcin, bo tamtej rodzinie zależy właśnie na tej sali ale oni nie mają terminów fajnych i zaproponowali coś takiego.
My mielismy w grudniu , zaraz po swietach . Troche sie martwilam , ze sale zrobia sobie “dlugi poswiateczny weekend” i bedzie ciezko z rezerwacja . Ale na szczescie gdzie nie dzwonilam to byl wolny termin i wlasciciele chetni ba organizacje
@Michaska mój mały w dniu chrztu też będzie miał 4 miesiące ![]()
To już macie jakiś kolejny termin wybrany ?
Ooooo to będziecie chrzcili w tym samym czasie co my maluszka
Moja ma 5,5 miesiąca to już czas aby ochrzcić trochę nam się opóźniło przez to wszystko
Nie mamy jeszcze żadnego terminu .