Zaproszenia na chrzest

Ja mam takie :cherry_blossom:🩷

4 polubienia

Jej jaki piękny aż szkoda go kroić :rofl:

@Michaska dziękuję kochana za miłe słowa :heart:

Nie ma za co :smiling_face_with_three_hearts: są dość mało spotykane :face_with_peeking_eye: Zwłaszcza Malwina….nikogo takiego nie znam :upside_down_face:

No powiem Ci, że faktycznie i w przedszkolu i teraz w szkole jest jedyną Malwiną :heart:

Ja miałam koleżankę Malwinę , ale to w gimnazjum i teraz nie mam z nią żadnego kontaktu ona nawet nie ma fb czy insta żeby się odezwać do niej . A usunęła jak zaszła w ciążę , jestem ciekawa dlaczego tak nagle się ukryła

1 polubienie

Bardzo rzadko spotykane imię a bardzo ładne

Mi zawsze bylo glupio tak nie wziac . Ale w sumie masz racje . Mozna “zapomniec” :rofl:
My dostalismy kiedys gipsowego aniolka … i lezy w szufladzie ze wszytskim i niczym . Ale nieublagalnie zbliza sie ten czas kiedy po prostu go wyrzuce :face_with_peeking_eye:

A kiedy macie chrzest? :wink:

Śliczne :smiling_face_with_three_hearts: u nas też misiowy motyw na zaproszeniach na Chrzest :smiley:

2 polubienia

@SzczesliwaMami u nas motyw misiowy króluje we wszystkim :joy: pościel, kokon, smoczek, ubranka :joy: jest taki słodki, ze podoba się w każdym wydaniu :teddy_bear::teddy_bear::teddy_bear:

1 polubienie

My mamy 7 czerwca, ale chyba pojadę do hurtowni papierniczej i kupię zwykle do wypisania.
Wasze są piękne :€

Nie mamy teraz znowu żadnej daty , miał być teraz w niedzielę . A że wszyscy w domu zachorowali nie mamy jeszcze następnego terminu . Jak wyjdziemy ze szpitala będziemy o tym myśleć już :smiling_face:

2 polubienia

Przez allegro całkiem szybko to poszło , podałam tylko imię i już są :smiling_face:

1 polubienie

A no tak z małymi dziećmi czasem się nie przewidzi pewnych rzeczy. Najważniejsze, żebyście wszyscy wyzdrowieli :slight_smile:

Ja mam wszędzie motyk myszki miki ale
Misiowy też mi się podoba o był ten motyw na mydełku w ramach podziękowania za przybycie na chrzest, mam też go na kokonie, dresikach czy body :face_with_hand_over_mouth: i coraz bardziej mi się ten motyw podoba :face_with_peeking_eye::upside_down_face:

1 polubienie

@JoannaMP mi się nie raz zdarzało wychodzić jako jedna z ostatnich z wesela to jak były właśnie jakieś magnesy , aniołki z gipsu też pamiętam były to ponad większa połowa leżała na stole . Także dużo ludzi tak robi, że nie bierze :rofl:

1 polubienie

U nas córka ma pościel i kocyk z tą bajką :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Naprawde zaczne tak robic :grin: w sumie to calkiem dobre wyjscie z sytuacji . Bo jak sie nie zabierze to pozniej nie trzeba trzymac na sile ani wyrzucac .
Chociaz mowie , jak jest jakas czekoladka , ciasto czy ogolnie jakis smakołyk to zawsze zabieram :sweat_smile:

1 polubienie

Kocyki też mam z myszką miki i maskotki :sweat_smile:

2 polubienia