Ja mam takie
🩷
Jej jaki piękny aż szkoda go kroić ![]()
@Michaska dziękuję kochana za miłe słowa ![]()
Nie ma za co
są dość mało spotykane
Zwłaszcza Malwina….nikogo takiego nie znam ![]()
No powiem Ci, że faktycznie i w przedszkolu i teraz w szkole jest jedyną Malwiną ![]()
Ja miałam koleżankę Malwinę , ale to w gimnazjum i teraz nie mam z nią żadnego kontaktu ona nawet nie ma fb czy insta żeby się odezwać do niej . A usunęła jak zaszła w ciążę , jestem ciekawa dlaczego tak nagle się ukryła
Bardzo rzadko spotykane imię a bardzo ładne
Mi zawsze bylo glupio tak nie wziac . Ale w sumie masz racje . Mozna “zapomniec” ![]()
My dostalismy kiedys gipsowego aniolka … i lezy w szufladzie ze wszytskim i niczym . Ale nieublagalnie zbliza sie ten czas kiedy po prostu go wyrzuce ![]()
A kiedy macie chrzest? ![]()
Śliczne
u nas też misiowy motyw na zaproszeniach na Chrzest ![]()
@SzczesliwaMami u nas motyw misiowy króluje we wszystkim
pościel, kokon, smoczek, ubranka
jest taki słodki, ze podoba się w każdym wydaniu ![]()
![]()
![]()
My mamy 7 czerwca, ale chyba pojadę do hurtowni papierniczej i kupię zwykle do wypisania.
Wasze są piękne :€
Nie mamy teraz znowu żadnej daty , miał być teraz w niedzielę . A że wszyscy w domu zachorowali nie mamy jeszcze następnego terminu . Jak wyjdziemy ze szpitala będziemy o tym myśleć już ![]()
Przez allegro całkiem szybko to poszło , podałam tylko imię i już są ![]()
A no tak z małymi dziećmi czasem się nie przewidzi pewnych rzeczy. Najważniejsze, żebyście wszyscy wyzdrowieli ![]()
Ja mam wszędzie motyk myszki miki ale
Misiowy też mi się podoba o był ten motyw na mydełku w ramach podziękowania za przybycie na chrzest, mam też go na kokonie, dresikach czy body
i coraz bardziej mi się ten motyw podoba ![]()
![]()
@JoannaMP mi się nie raz zdarzało wychodzić jako jedna z ostatnich z wesela to jak były właśnie jakieś magnesy , aniołki z gipsu też pamiętam były to ponad większa połowa leżała na stole . Także dużo ludzi tak robi, że nie bierze ![]()
U nas córka ma pościel i kocyk z tą bajką ![]()
Naprawde zaczne tak robic
w sumie to calkiem dobre wyjscie z sytuacji . Bo jak sie nie zabierze to pozniej nie trzeba trzymac na sile ani wyrzucac .
Chociaz mowie , jak jest jakas czekoladka , ciasto czy ogolnie jakis smakołyk to zawsze zabieram ![]()
Kocyki też mam z myszką miki i maskotki ![]()