Zaproszenia na chrzest

To racja ludzie i tak wyrzucają więc to wywalanie pieniędzy w błoto. Ale z drugiej strony jeżeli nie są drogie to można kupić. No to zależy od budżetu.
Swoją drogą po co w ogóle wydawać pieniądze na zaprószenia. My dzisiaj dostaliśmy zaproszenie. Bo jesteśmy trochę chorzy więc siostra męża zapytała czy może przyjechać, powiedziałam że jesteśmy chorzy więc napisała że uprzedza że są chrzciny 25 kwietnia. Dziś mamy 15 kwietnia więc za 10 dni chrzciny ale nie wiem gdzie, nie wiem o której, nic nie wiem ale uprzedzona jestem jak by co :rofl::rofl: aż wam screena wyśle bo możecie nie uwierzyć. Ma przyjechać jak będziemy zdrowi. Mam nadzieję że do chrzcin się wyrobi :rofl::rofl: no wydaje mi się że jednak informuje się o tym troszkę wcześniej. Wiec zastanów się czy nie taniej będzie wysłać wiadomość na Messengerze :rofl:

2 polubienia

Hmm ja zazwyczaj wyrzucam do kosza :sweat_smile: ale ogólnie zawsze oglądam czytam itp lubię jak jest ładnie

Hej jeśli chodzi o zaproszenia można samemu stworzyć w Canvie i wydrukować na ładym papierze. Zaproszenie dla chrzestnych jeśli chodzi o chrzest napewno drewniane. Komunie tak jak wszyscy stworzoną samodzielnie.
Jeśli chodzi o podziękowania dla gości - moda jest na magnesy ze zdjęciem. Mi osobiście podobają się świeczki np. w kształcie aniołka / misia/ kwiatka. Wiem, że niektórzy dawają cukierka czy miód. Dużo jest inspiracji na instagramie.

1 polubienie

Właśnie pisałam wyżej że ja tak właśnie robiłam :wink:

1 polubienie

Ja zamówiłam zwykłe zaproszenia a na podziękowanie zrobiłam woski do kominka

1 polubienie

Ja kiedyś zostawiałam , ale potem stwierdziłam po co mi to … i wyrzuciłam bo tylko miejsce zajmowało

1 polubienie

My na podziekowania mielismy u starszaka swieczke aniolka , u corki krowki a u mlodego drazetki w takim plastikowym pudelku cos na zasadzie lizaka :slight_smile:
Swieczki i krowki zamowilam a te lizaki sama zrobilam…

1 polubienie

Dokładnie. Jak by chciał tak wszystko składować to trzeba by mieć osobną szufladę na pierdolki :laughing: ja wyrzucam zaraz po uroczystości

2 polubienia

Ja do dzisiaj jedynie mam kartki prezentowe ze slubu :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Którego czerwca? U nas 14.06 :heart: ja zamawiałam na allegro i na Komunię i na Chrzest :heart::dove: jestem bardzo zadowolona

4 polubienia

Mam takie same zaproszenia na komunie corki piekne sa :wink:

Chciałam kupić zwykłe w empiku ale te są tak urocze że też takie chcę kupić ::smiley: skąd zamawiałaś ?

1 polubienie

Ja mialam na chrzest takie same :slight_smile: tylko u nas byl chrzest i roczek w jednym wiec zrobili mi dodatkowy napis :slight_smile:

1 polubienie

I tort mialam w tym samym stylu :slight_smile:

3 polubienia

@Sylwiaa na chrzest tutaj: https://allegro.pl/oferta/zaproszenie-na-chrzest-chlopiec-personalizowane-imie-dziecka-koperta-18333353159
a na komunię tutaj: https://allegro.pl/oferta/zaproszenia-na-komunie-przyjecie-dla-dziewczynki-z-imieniem-koperta-18214329878

Tylko przy tych na komunię dokupowałam personalizację w środku, a w tych na chrzest była w cenie :heart::smiling_face_with_three_hearts:
@Wikii przepiękny tort! :teddy_bear:

@ewelkar899_wp.pl wlasnie te mi najbardziej w oko wpadły :heart: czyli jak Tobie tez to chyba faktycznie da śliczne :dove:

2 polubienia

Bardzo ładne zaproszenia i jakie piękne imiona :star_struck: mają dzieciaczki :smiling_face_with_three_hearts:

Ja jak dostaję kartki z okazji urodzin z życzeniami czy właśnie ze ślubu to zachowuje je. Ale jak dostaję zaproszenia na ślub, chrzest czy inne wydarzenie to wyrzucam po uroczystości

2 polubienia

U nas też czerwiec, ale 21 :slight_smile:
Mamy podobny motyw zaproszeń - również z misiami, zamawiałam na Allegro.
Konkretnie z tej oferty
https://allegro.pl/oferta/zaproszenia-na-chrzest-swiety-mis-niebieski-teddy-bear-z-koperta-kreator-15296528485
:slight_smile:

2 polubienia

O ciekawe są te , ja mam też zamówione podobne z dopisanym imieniem , resztę trzeba samemu wypisać . Te zaproszenia często lecą do kosza i bym nie chciała aby zdj może mojego dziecka tam trafiło a różnie to bywa .

2 polubienia

Piękne zaproszenia, weszłam w link co wstawiłaś i spodobały mi się różowe misie. Jak będą dostępne za kilka miesięcy to też takie zamówię :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo I to jest słuszna uwaga. Ludzie wyrzucają takie zaproszenia i te ze zdjęciem faktycznie też mogą wylądować w koszu

1 polubienie