Zaproszenia na chrzest

Moja corka miala tydzien temu komunie i od chrzestnego dostala 2 tys a od chrzestnej tableta:)

1 polubienie

Ooooo. To już ładne prezenty :cherry_blossom::heart:

1 polubienie

Woow to nieźle… Chyba czas już odkładać :face_with_peeking_eye:

Ale wiesz kazdy daje na ile go stac :wink:
Dasz 500 czy 1000 tez bedzie dobrze :heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Wiesz sam fakt że idę z dwójką dzieci więc to dla nich też są koszta jakby nie patrzeć.

1 polubienie

Oj tak teraz robić jakieś przyjęcie , to nie mały koszt

1 polubienie

Powiem wam ze ja akurat malo wydalam na przyjecie itp ale kolezanki robimy po 40-60 osob to ok.10 tys sama komunia :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Nooo jest kosmos z tymi prezentami na komunię. Ile na wesele dać jak tyle się daje na chrzest lub komunię

Ja w tym roku na komunię chrześniaka dałam 2,5 tys ale to dlatego że tylko czasem mu coś dałam na święta :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Ojeny… no to już sporo kasy. @Karolinnna o kurczę sporo, ja nawet nie wiem ile teraz się daje jako chrzestni. Hmm @ewelkar899_wp.pl a u was ile dali chrzestni? (Jesli nie chcesz to nie pisz) pytam bardziej z ciekawości bo długo nie byłam ale niedługo mnie to też czeka

Pisalam w innym poscie chrzestny 2 tys a chrzestna tableta :wink:

A to nie widziałam, za dużo tych wiadomości. O kurczę to spory wydatek :grimacing::see_no_evil:

No powiedzieli mi że zaszalałam :sweat_smile: 2 tyś to jest takie max jako chrzestna/chrzestny

No my jako chrzestni na chrzciny to dawaliśmy ok 1k zł …. Komunie jeszcze przed nami więc zobaczymy jak to będzie

1 polubienie

To sporo jak na chrzest :slight_smile: moje dzidci na chrzest dostaly 400zl od chrzestnego i lancuszek od chrzestnej;)

Mój też tyle dostał co ciekawe….ale nie dostały tysiąca tylko 2g sztabki złota to ok 800 zł plus dodatki ….

1 polubienie

A teraz te ceny są takie że szok , masakra

@Karolinnna u nas chrzestni też tak dali, uważam że to bardzooo dużo :scream:

No to już jest spora suma naprawdę.

No spore różnice w tych prezentach się zrobiły , z 7 lat temu syn dostal prezent może za 300 zł i to było dużo .