Zaproszenia na chrzest

Dzięki dziewczyny :heart: bukiecik się faktycznie spodobał :bouquet: i dostała taki tylko jeden, więc tymbardziej była zadowolona :heart: ogolnie nie dostała żadnego prezentu, tylko koperty … więc czasy się faktycznie zmieniły

2 polubienia

No ale scratch kopert chociaż dziecko zadowolone ?

My wczoraj byliśmy na komunii u siostrzenicy męża i jedyny prezent jaki rozpakowała to instax którego chciała dostać od babci, robiliśmy pamiątkowe zdjęcia. Kopert nie otwierała bo już miała zapowiedziane że z tym ma czekać i nawet jak chcieliśmy oglądnąć z nią normalne prezenty to szwagierka przeganiała że nie wolno :smiley: w sumie to koperty rozumiem ale prezenty tak jak na urodzinach zwykle się otwiera

Chrzestną była siostra, a chrzestnym przyjaciel :smiley:

Instax jak dla mnie super prezent:)

Jeny te sumy są straszne

1 polubienie

Miałam taki pomysł na podziękowanie na chrzest w okolicach Wielkanocy

1 polubienie

Ostatnio na komunii siostrzenicy męża dostaliśmy w podziękowaniu świece sojową w kształcie misia. Jak nie jestem fanką tych pierdółkowych podziękowań to ta skradła moje serce , pachnie przepięknie i już organizuje jakiś piękny talerzyk żeby postawić na komodzie

2 polubienia

Ja na swoim ślubie miałam takie „podziękowanie” łączone z winietkami

3 polubienia

To ja kupiłam probówki z korkowym korkiem i do nich wsypywałam herbatę zieloną z elementami śnieżynek z lukru …… bo to był grudzień o była też winietka z datą i podziękowaniem

3 polubienia