Zapach / odświeżacz do łazienki

To daj znać, jak będą faktycznie dobre to też zamówię :wink:

1 polubienie

Dam dam :slight_smile: ja musze cos do ubikacji bo tam mam kuwete od kota … :see_no_evil:

1 polubienie

Pewnie zależy też jaki metraż pomieszczenia

Ciekawa bardzo ich jestem. Czekamy na twoją opinię :smiley:

Ja jestem ciekawa jak długo pachną :wink:

Powieszona w ubikacji… po 5 min zapach z kuwety niewyczuwalny :muscle: narazie zdal egzamin. Powiesilam zapach jablko cynamon :slight_smile: pachnie slodko. Czuc bardziej jablko a cynamon tak delikatnie

1 polubienie

A nie będą za mocne jak na małą łazienkę ?

Ja mam tez mals… i jest ok

Ok to trzeba osobiście przetestować :smiling_face:

No tak inaczej się nie przekonamy , każdy lubi różne zapachy

Ja mam wiadomo uchylone troche drzwi ze wzgledu ze kot tam ma tez swoja toalete… ale daje rade :slight_smile: i sie ciesze :slight_smile:

Ciekawe jak długo będą pachnieć. Daj znać kiedy przestaniesz czuć :rofl:

Zazwyczaj takie zapachy utrzymują się kilka dni, daj znać, jak długo wytrzyma, jestem ciekawa :wink:

Też mi się wydaje że z trwałością może być różnie

Dlatego czekamy na opinie :smiley:

Do automatu sa swiateczne zapachy : pieczone jablko z cynamonem, grzane winko i swiateczne ciasteczko.
Pachna oblednie ale wyedy wyjmuje psikacz z wc bo dla mnie totalnie zapach nie do klopa :rofl::rofl::rofl: ale ogolnie je uwielbiam ! No i to kolejna opcja klimatu swiatecznego w domu

Świąteczne zapachy są super na cały dom, ale w toalecie faktycznie mogą być zbyt intensywne :joy:

Ja np. w aucie nie mogę mieć tak intensywnego zapachu, bo zaraz zaczyna mnie boleć głowa.

1 polubienie

Dlatego lepiej kupować delikatne, naturalne zapachy albo po prostu jeździć bez żadnych odświeżaczy, żeby uniknąć tego dyskomfortu. Czasem też dobrze sprawdza się otwarte okno, żeby wpuścić świeże powietrze.

A próbowałaś tych świątecznych świeczek od yankee candle to dopiero czuć w całym domu