To daj znać, jak będą faktycznie dobre to też zamówię
Dam dam ja musze cos do ubikacji bo tam mam kuwete od kota …
Pewnie zależy też jaki metraż pomieszczenia
Ciekawa bardzo ich jestem. Czekamy na twoją opinię
Ja jestem ciekawa jak długo pachną
Powieszona w ubikacji… po 5 min zapach z kuwety niewyczuwalny narazie zdal egzamin. Powiesilam zapach jablko cynamon
pachnie slodko. Czuc bardziej jablko a cynamon tak delikatnie
A nie będą za mocne jak na małą łazienkę ?
Ja mam tez mals… i jest ok
Ok to trzeba osobiście przetestować
No tak inaczej się nie przekonamy , każdy lubi różne zapachy
Ja mam wiadomo uchylone troche drzwi ze wzgledu ze kot tam ma tez swoja toalete… ale daje rade i sie ciesze
Ciekawe jak długo będą pachnieć. Daj znać kiedy przestaniesz czuć
Zazwyczaj takie zapachy utrzymują się kilka dni, daj znać, jak długo wytrzyma, jestem ciekawa
Też mi się wydaje że z trwałością może być różnie
Dlatego czekamy na opinie
Do automatu sa swiateczne zapachy : pieczone jablko z cynamonem, grzane winko i swiateczne ciasteczko.
Pachna oblednie ale wyedy wyjmuje psikacz z wc bo dla mnie totalnie zapach nie do klopa ale ogolnie je uwielbiam ! No i to kolejna opcja klimatu swiatecznego w domu
Świąteczne zapachy są super na cały dom, ale w toalecie faktycznie mogą być zbyt intensywne
Ja np. w aucie nie mogę mieć tak intensywnego zapachu, bo zaraz zaczyna mnie boleć głowa.
Dlatego lepiej kupować delikatne, naturalne zapachy albo po prostu jeździć bez żadnych odświeżaczy, żeby uniknąć tego dyskomfortu. Czasem też dobrze sprawdza się otwarte okno, żeby wpuścić świeże powietrze.
A próbowałaś tych świątecznych świeczek od yankee candle to dopiero czuć w całym domu