Zapach / odświeżacz do łazienki

Też ten mam , dokupuję tylko wkłady często na promocji na alegro i ja jestem zadowolona

Ja dostawałam zawału od tych psikaczy nawet jak szłam niezaspana :rofl::rofl:

Polecam elektryczny odświeżacz powietrza z regulacją intensywności zapachu możesz dobrać delikatny, ciągły aromat, który nie przytłacza i długo utrzymuje świeżość.

Tak to prawda czasem można się wystraszyć :rofl:

Te psikacze potrafią obudzić lepiej niż kawa😅

To prawda potrafią pobudzić nagle :rofl::rofl::rofl:

Dorwalam je ! Te rozowe Jungle to sztos !

Bylam dzisiaj u lelarza… tak ladnie pachnialo w poczekalno ze masakra… a poczekalnia jest duza… chodzilam z malym i szukalam zapachu i znalazlam :smiley:

Ta rozowa druga :star_struck: normalnie mega zapach :blush:

2 polubienia

Tak też różowe też są piękne. Mają taki jak ja to nazywam elegancki zapach :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Hahaha ludzie myśleli że chcesz dziecko zabawić żeby mu się nie nudziło a ty jak pies węchem szukałas :rofl::rofl::rofl: nie widziałam nigdy tych zawieszek ale muszę je wypróbować

Też ich wcześniej nawet nie widziałam już mam w koszyku na alegro będą czekały na zamówienie :smiling_face:

No ja tez nie widzialam :smiley: one takie zelowe sa…
Na szczescie nikogo nie bylo bo bylam ostatnia ma 19.30 :rofl:

Też spróbuję może i mi podpasuje zapach :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

Rituals jest piękny i trwały :heart_eyes:

Ciekawe jak długo czuć zapach :wink:

Dajcie znać, jak zamówicie jak się u was sprawdza :wink:

Te psikacze sprawdzają się najlepiej i też uwielbiam zapach bawełny w odświeżaczach powietrza :slight_smile: próbowałam z różnymi patyczkami, ale pachną tylko kilka dni a później nic nie czuć.

No ja zamowilam kilka zapachow. Jutro przyjda wiec zobaczymy… czytalam opinie i pisali ze intensywne sa… no zobaczymy

Ale cos musi w tym byc bo w poczrkalni bylo czuc a byla duza

1 polubienie

Hmm ciekawe czy nie będą aż za intensywne żeby je powiesić w łazience