Zapach / odświeżacz do łazienki

Dziewczyny , niby banalna sprawa ale szukam i szukam i nie potrafię znaleźć dobrego zapachu do łazienki zarówno takiej dużej jak i małej toalety . Chodzi mi o to żeby zapach nie był duszący / mdlący . Żeby cały czas było go czuć a nie tylko przez pierwsze dwa dni a później już nic

Ooo podpinam sie :grin: tez szukam i szukam… slyszalam ze zapachy Loris te patyczki pachna ladnie i dlugo ale z elasnwgo doswiadczenia wiem ze patyczki pachna chwile i koniec :see_no_evil:

Ja mam zapachy w kontaktach, chyba ambi pure jeśli dobrze pamiętam

No tez fajne ale ja szykam do ubikacji a tam nie mam kontaktu :see_no_evil:

Do wc mam taki w psikaczu na baterie, wchodza tam wklady z biedry Air Cos tam. Uwielbiam rozowy ( kwiaty) i bawelne. Mam je na zmiane zeby mi wlasnie sie zmienial zapach. No i mam go wlaczonego na duza czestotliwosc. Praktycznie zawsze jak wejde to pachnie.

Do lazienki ostaynio kupilam te patyczki z Domol i… tragedia. Ladnie pachnialo przez 1 popoludnie :rofl:

To ja w Homli kupilam patyczki… pachnie tylko jak sie stoi kolo nich :rofl:

Już nawet próbowałam z zapachami tymi do auta gdzieś wieszałam żeby nie było widać ale to też jeden dzień i po wszystkim

Taa, patyczki to w ogóle pic na wodę. Czuć przez chwilę, a później nic :confused:

To ja też mam ten :smiley: to mi się najlepiej sprawdza

Moje pachną 2 dni :rofl:

Air wick albo aril z biedronki. To to samo tylko nazwą inna. Też je uwielbiam z tym dyfuzorem

To nic nie daje też próbowałam :rofl::rofl: najlepszy ten czasowy dozownik. Ustawiasz co ile ma psikac i psika :blush:

Taaaak ARIL ! Sa swietne

1 polubienie

No właśnie. Ten czasowy dozownik jest fajny, ustawiasz raz i samo psika, mega wygodne, nic nie musisz pilnować.

1 polubienie

Ja uwielbiam te albo takie różowe z tej samej serii

A nie zostawia na płytkach takich plamek po psiknięciu ?

Ooo moja biedra okazuje sie uboga :rofl: ani nie mam wodnych chusteczek Dady ani tych psików :rofl: a to jedna z wiekszych w dzielnicy bo na terenie parku handlowego gdzie jest kino Carrefour media markt kakadu jysk itp

Ja mam automatyczny odświeżacz glade ,

Ja mam eletryczny air wick sa super zapachy i starczaja na dlugo :wink:

Ja mam dyfuzor z air wick, ale czasem idzie dostać zawału jak jak w środku nocy, człowiek zaspany w toalecie, a tu głośny “psik” :joy: