Zakupy w Pepco

Myślę, że nie tylko pepco ma takie ubranka które po upraniu się zmechaci szybko, ja bym tak nie zrazala się do tego sklepu, ceny maja fajne na niektóre ubranka ma pewnie wpływ z ich jakością. U nich kupiłam na wyprawkę body kilka sztuk, śpiochy i półśpiochy jak długo posłużą nie wiem ale i tak te pierwsze ubranka założy dziecko kilka razy:)

W Pepco na prawdę dobrej jakości są ubranka z licencją Disneya. One są na prawdę dobre i nie drogie. Ja też ostatnio kupiłam w pepco kilka bodów i jak narazie nic się z nimi nie dzieje.

rajstopki w pepco to tragedia nic bawełny same sztuczne tworzywa
z resztą ubranek bywa różnie zależy na co się trafi
kiedyś pieluszki tetrowe były super dzis po praniu są paskudne ciężko je doprowadzić do dobrego wyglądu

Carolinee zgadzam się jeśli chodzi o pieluchy tetrowe. Kiedyś były super. A teraz to jakiś koszmar. Natomiast ubranka dla dzieci uwielbiam. Jakościowo ok. Jedynie rozmiarowke mają dziwną. Aby body posłużyły dziecku w wieku adekwatnym do wieku na metce to trzeba używać przedluzki.

Myślę ze cena i jakość idą w Pepco ze sobą w parze chociaż niekiedy trafimy na coś dobrego za małe pieniądze. Rzadko tam kupuję bo raczej wolę na wyprzedażach w innych sklepach. Ale jeśli już tam wejdę to zawsze znajdę coś fajnego i oczywiście nie drogiego .

Z opinią carolinee o rajstopkach się nie zgadzam, rajstopki kupujemy prawie wyłącznie tam i większość jest w bidajże 97% bawełniana. Oczywiście trzeba czytać na opakowaniu, bo raz faktycznie wzięłam jakieś inne, nie pamiętam już co to było za włókno.

A ja nie zgadzam się z opinią o pieluszkach tetrowych. Większość mam z pepco i nie uważam, żeby były złej jakości. Jak dla mnie są ok i wcale nie jest ciężko je doprowadzić do jak to ujęłaś “dobrego wyglądu”
Rozmiarówka też ok synek nosi rozmiar 68 kupiłam takie body i są one dobre. Może po prostu źle trafiłaś albo ja tak dobrze. :slight_smile:

Witammy również kupujemy ubrania z Pepco i jestem z nich zadowolona. Moje chłopaki większość ubrań mają właśnie stamtąd . Nigdy nie kupuje dresow w zestawie. Spodnie plus bluza bo są słabej jakości i po kilku założeniach spodnie są zmechacone tak jak i bluza. Na resztę nie narzekam. Jak dla mnie są ok :slight_smile: pozdrawiam.

Witam. Rzadko kupuję w Pepco ale nie oznacza to, że wcale. Chcę się podzielić moimi spostrzeżeniami co do produktów, które są tam dostępne.
Po narodzinach syna, kiedy jeszcze dochodziłam do zdrowia poprosiłam moją drugą połówkę aby właśnie w tym sklepie kupiła niedrapki (najbliższy sklep z rzeczami dla maluchów) i muszę przyznać, że po kilku praniach i użytkowaniu okazało się, że gatunkowo są lepsze od tych zakupionych w Smyku a dużo tańsze i skład podobny.
Jeżeli chodzi o rajstopki to cena ich w Pepco jest taka sama jak w Gatta , więc bez rewelacji.
Co do pozostałych rzeczy na maluchy to nie wiem, ponieważ jeszcze nie miałam okazji kupić. Czy są gorsze od tych zakupionych w sklepach firmowych? Zapewne nie, ponieważ tam też nie wszystkie są dobre jakościowo - często płaci się za firmę.
W Pepco kupuję natomiast zabawki - nie są drogie i polskich producentów. Zwracam jednak uwagę czy są wyprodukowane w Polsce, ponieważ niektóre firmy zlecają produkcję za granicą lub część rzeczy jest produkowana u nas a część nie.
Ot takie moje małe wsparcie polskich pracowników - dzięki temu zapewniam miejsca pracy.
Dużo rzeczy jest z Campol -u, AKUKU, Bam Bam. Są dobrze wykonane, kolorowe i niedrogie. Jednak dużo też jest tych wykonanych w Chinach czy w Tajlandii

A co Wy sądzicie o zabawkach w Pepco?

Ja uważam ze w pepco są całkiem niezle rzeczy. Kupuje dla siebie i jestem zadowolona i dla maluszka rowniez kupilam pare rzeczy. Poniewaz dopiero czekamy na synka to nie moge duzo powiedziec o jakosci ubranek dzieciecych, ale mysle, ze dla noworodka to beda dobre ubranka. Nalozy doslownie kilka razy i nawet jak bedzie wygladalo kiepsko to nie bedzie szkoda wyrzucic, a cenowo bardzo przystepnie. Od znajomych slyszalam, zeby polowac na ciuszki firmy Disney w Pepco. Ponoć czasem są fajne rzuty, a ubranka są rewelacyjne :slight_smile:

Ja uważam, że zabawki z Pepco są świetne. Sama najczęściej dla dzieciaczków kupuje właśnie w Pepco. Wybór jest całkiem fajny więc wg mnie warto.

Myślę że w pepco jak i każdym innym sklepie są produkty dobrej jakości jak i gorszej. Ja np jak dostałam od koleżanek ciuszki dla Synka to większość bodow z 5- 10-15 było dość mocno zdeformowane (krótkie a szerokie). A z pepco za tą cenę przynajmniej nie szkoda wyrzucić. Poza tym to co ja kupiłam w pepco dla Małego jest super pomimo częstego prania.

Ja mam ciuszki z Pepco i są ok, podobnie jak ze Smyka. Z tym, że ja przestrzegam tego co jest napisane na metkach, czyli piorę zazwyczaj w 40 stopniach, a nie wszystko na 60.

Ginger zabawki jakie mieliśmy z Pepco wiele okazało się jednorazowe :frowning: lubie ich książeczki dla dzieci,bo są fajne i kolorowe a tak to jedynie gryzaki,grzechotki. Mieliśmy królika z pozytywką to działał raptem 2 tygodnie. Wszelkie autka dla chłopców u nas potrafią zepsuć się w jeden dzień,wystarczy,że spadnie ze stołu. I często kółka odpadają od aut.

Ja często robię zakupy w pepco. Owszem są tam ubrania kiepskiej jakości jak i dobrej, zresztą jak w każdym sklepie.

Niestety ja mam mocno średnią opinię co do pepco. Jakościowo nie powalają, albo miałam takiego pecha. Ciuszki stamtąd od czasu do czasu moja mama tam mi kupuje. Body, które miałam jak do tej pory, to rozmiar zawyżony moim zdaniem i szybko się mechaciły. Skarpetki jeszcze szybciej. Niektóre zabawki są ok, głównie grzechotki mamy stamtąd.

Ja mam tetrowe pieluchy z pepco i jestem z nich zadowolona. Po praniu trzeba porządnie prasować bo sa takie wymiętolone po praniu ale ogólnie jestem
Zadowolona.
Zabawki tez sa ok, mam pare grzechotek i nie narzekam. Takie jak wszędzie tylko cena lepsza .
Natomiast ubranka średnio, szybko sie bubla. Ale czapeczki bawełniane maja fajne i duży wybór inni sie nie dzieje po praniu

ja bardzo często kupuje w PEPCO. duzy wybór ubranek i dobrej jakości. a ceny są odpowiednie i dla każdego

Jestem w ciąży i za kazdym razem jak przechodzę obok pepco to coś kupie dla mojego synka ktory juz niebawem przyjdzie na swiat wedlug mnie maja niektore rzeczy naprawde fajne z dobrego gatunku materialu wiekszosc pieluszek tetrowych tam kupilam w naprawde fajne wzory takze ja jestem na plus ! :slight_smile:

Ja również mam wiele zabawek dla Małego z Pepco i nic się z nimi nie dzieje, grzechotki, zawieszki na wózek itd. są dobrych firm a i cena jest jak najbardziej przystępna.