Zakupy w Pepco

W pepco trzeba albo trafić na coś co posłuży albo kupic z licencja Disneya. Wtedy jest większe prawdopodobieństwo na dobra jakość. Ja kupiłam kilka pieluch tetrowych kilka flanelowych skarpetki i jedna czapeczkę. Mam nadzieję, że nam posłużą. A od rodziny dostaliśmy też jakies body i to po ich dzieciach wiec raczej tez służą i posłużą jeszcze mi. :slight_smile:

Jeśli chodzi o Pepco- jak piszą dziewczyny powyżej:) trzeba trafić na dobry jakościowo materiał. Zawsze dotykam ubrań i wtedy decyduje czy brać czy nie:) Niektóre rzeczy mają prześliczne i bardzo dobre jakościowo, poza ttym ceny… super:) repliki Zary za 1/3 ceny, a dzieci tak szybko wyrastają i niszczą ubrania że nie jest mi ich żal. Teraz kupuje rajstopki za 1.99zł małęj- boo jakich bym nie kupiła są na raz- w przedszkolu zachaczy o łąwkę lub wybrudzi na dworze- nie żal mi ich wyrzucić:) Legginsy spierają się po kilku/ kilkunastu praniach ale moja córa z każdymi sbie poradzi na zjezdzalni i w piachu- wiec jaka różnica- HM, Zara, Reserved czy Pepco- przy niej wszystko “wymięka”:slight_smile:

Ja chyba muszę dobrze trafiać bo jeszcze nigdy nic mi się nie działo z ubraniami z pepco :slight_smile: a często kupuje tam sukienki dla chrzesnicy i bluzeczki i gdy z nich wyrasta to wszystko mi przynosi dla mojej dzidzi i zawsze przeglądam te ciuszki i są ok nie porozciagane nadruki całe także ja polecam nie mam zastrzeżeń :slight_smile:

Dziewczyny wczoraj widziałam nową kolekcję gazetkową na żywo. Piękne wyglądają więc warto się wybrać. :slight_smile:

Dzisiaj odwiedziłam ten sklep. :slight_smile: Moja chrześnica niebawem kończy 4 latka, więc m.in. chciałam jej kupić kilka ubranek tym bardziej, że jej mama jest zadowolona z Pepco. Za niespełna 50 zł. kupiłam jej śliczną bluzeczkę, spódniczkę dopasowaną kolorystycznie oraz komplet - tunika i legginsy. Myślę, że będzie zadowolona, a stroić się lubi. :slight_smile: Mam też nadzieję, że gatunkowo ubranka będą dobre. No i fakt - dla chłopca ładne ubrania się znajdzie, ale trzeba poszukać, a dla dziewczynki? Są niemal na każdym kroku. :slight_smile:

Gosia w Pepco jak w każdym innym sklepie można znaleźć coś ciekawego i dobrej jakości albo coś nie koniecznie fajnego.

Produkty z licencją są rzekomo lepszej jakości i rzadziej można trafić na coś gorszego, ale to nie oznacza, że zawsze tak jest,
Nie oznacza to również, że pozostałe są złe.

Ja się jutro wybieram. Zamierzam kupić coś ładnego dla mojej małej, bo za dwa tygodnie wybieramy się na Komunię. Może kupię jakąś niedrogą sukieneczkę, albo bluzeczkę i spódniczkę.
Dla starszej kupię kolorowe legginsy, bo do tej pory byłam zadowolona - nie rozciągnęły się, nie straciły kolorów a i cenowo ok.

Lubię ten sklep i głównie w nim komponowałam wyprawkę dla mojej córeczki. Jakosc? Nie jest powalająca, głównie zależy od danego artykułu. Ale cóż można wymagać od ubranek których cena jest stosunkowo niska. Puki moje dziecko rośnie jak na drożdżach i wszystkie ubranka są na kilka razy to tam będę kupować w te niezbędne minimum ale i perełki, których w Pepco nie brakuje. Nie skłamię, że na tę chwilę wykupuję około połowy danej kolekcji, na teraz, na wyrost.

Już kiedyś pisałam, że mam koleżankę, która większość ubranej kupuje w Pepco. Amelia ma 10 miesięcy i większość ubranek z tego sklepu. Mówi, że na początku ciężko jej było wybrać ubranka dobrej jakości jednak im dłużej tam kupuje tym lepiej wie czy dana rzecz będzie im służyć czy po kilku praniach nada się do wyrzucania.

Wlasnie jak czesto sie robi zakupy w jednym miejscu to juz mozna sie zorientowac co kupic.

Często robię zakupy w Pepco, fakt że ubranka nie są dobrej jakości, ale i tak nasz maluch za długo w nich nie pochodzi. Ostatnio kupiłam tam fajny kocyk do łóżeczka

Marta w Pepco również można znaleźć ubranka bardzo fajnej jakości. Nie jest to jednoznaczne, że jak Pepco to jakość już gorsza, są tam też perełki. :slight_smile:

Tylko trzwba uwaznie patrzec na material ja ostatnio jestem zadowoloma z zakupow w kik

Bardzo często kupuję w pepco. Uwielbiam tam kupować i ciężo mi sie oprzeć pokusie, żeby czegoś nie kupić. Nie zdarzyło mi się żeby coś się zmechaciło, sprało, czy rozwlekło. Można fajnie ubrać dziecko za bardzo małe pieniądze, a skoro dziecko tak szybko wyrasta, to po co przepłacać. Może letnie rzeczy sa słabszej jakości? My po zimie mamy wszystko jak nowe.

Ja mam rzeczy z pepco i dobrej jakości, które są super i te gorsze, trzeba patrzeć po prostu na materiał. Ale generalnie można tam kupić fajne rzeczy, i tanio, zwłaszcza, że dzieci tak szybko wyrastają. Dostaliśmy teraz w prezencie właśnie takie sukieneczki na lato z legginsami i przyznam, że są przeurocze:) Ale kupiliśmy też jakiś czas temu skarpetki to akurat jakościowo tragedia. Także, jak się trafi :slight_smile:

W każdym sklepie zależy wszystko od tego jak się trafi czasami w 5 10 15 można trafić na bubel więc nie ma reguły. Jedyne co zauważyłam w Pepco to że dla dziewczynek artykułów jest cała masa a chłopca już gorzej coś znaleźć.

Ogolnie chyba dla dziewczynki latwiej kupic cos ladnego albo ja przez to ze nie mam corki widze tyle ladnych rzeczy :slight_smile:

W Pepco nie kupuję ubranek, owszem są tanie ale na jeden raz, więc szkoda mi nawet tych 20 zł tam wdać . Jakość jest tak słaba, że widać na pierwszy rzut oka, że w praniu mogą nie wytrzymać :wink:
Natomiast kupuję tam rzeczy do kuchni i chwalę sobie - jak najbardziej jestem za tanio i wybór jakiś zawsze jest.

Ja co prawda jeszcze nie urodziłam, ale już kupiłam parę ubranek z Pepco. Minus jest taki, że nie ma tam za dużego wyboru ubranek na 62 cm. Natomiast mojej 5-letniej siostrzenicy nie raz tam kupowałam i siostra też kupuje i jest zadowolona.

Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was kupowała kolorowe pieluszki tetrowe i flanelowe w Pepco? Jak wrażenia? Widziałam wczoraj tetry po 4 zł,i flanelki po 5. Tańsze niż gdziekolwiek indziej i wzory też niczego sobie. Zastanawiam się nad zakupem…