Zakupy w Pepco

W pepco kupowałam fajne rozpinane body. Są tam też kaftaniki, jeśli ktoś jest ich zwolennikiem. Czasami zdarza mi się jeszcze tam coś kupić, jestem z tych ciuszków nawet zadowolona, chociaż rozmiary są zdecydowanie za małe w porównaniu z informacją na metkach.

Beatrice ale i w drogich sklepach te ciuszki nieraz to szmaty są…
przed swiętami Bożego Narodzenia kupiłam małemu pajace na rozmiar 80 i wczoraj jednego wyciągnęłam, żeby na noc nałożyć i powiem Wa m że masakra. akurat tak się zdarzyło że dopiero co ubrałam, nakarmiłam i zrobił niespodziankę więc musiałam przebrać no i zaczęłam odpinać i już się naderwał materiał przy napie! dopiero miał pierwszy raz a co będzie potem, chyba niezbyt długo przetrwa. może te napy są za mocne bo trzeba dość mocno pociągnąć żeby się odpieło…
rikitiki a dla mnie stamtad rozmiary są w sam raz :slight_smile: albo i lekko za duze

Racja, na cenę nie ma co patrzeć, bardziej na sprawdzone dobre marki - większe prawdopodobieństwo, że przetrwa. Chociaż spodnie to nie wiem jakie by musiały być by przetrwać te wszystkie testy :slight_smile:
A tak jak Dominika opisujesz to mi się dzialo z tymi rzeczami ze Smyka - drogie i zaraz wszystko się rozpada. Już tam raczej niczego nie kupię, ale za to inni nam kupują. A jak kupują to mi to nie przeszkadza, może być z Pepco i ze smyka :slight_smile:

U nas twz spodnie najszybciej sie niszcza bo synek w przedszkolu na kolanach sie bawi.

Kurcze fajne maja rzeczy w pepco a biorąc pod uwagę że dziecko małe szybko wyrasta to często tam kupuje nawet jak je to nieraz mimo sliniaka coś się ubrudzi to tak nie żal że się nie odpralo bo cena adekwatna nie za wysoka. Ja tam ostatnio częściej zaglądam

Muszę powiedzieć ,że koszulki zmniejszają się po wypraniu.Ale za tą cenę to rzeczywiście nie ma co dziwić.Dlatego kupuję większy rozmiar .
A spodnie z Pepco są często za duże w pasie a nogawki bardzo wąskie.
Mimo to robię tam zakupy ,bo cena przyciąga.

kumpela to fakt że dzieci szybko rosną i czasami szkoda wydać kupę kasy a czasami się okazuje że albo nie wygodne albo nie praktyczne.
angel mi sie z pepco jeszcze nie skurczyły w praniu, a za to z hm tak, bo miałam dwie koszulki takie same ( z jednej paczki, tylko wzór inny), jedną nosił kacper i prałam kilka razy a drugiej jeszcze nie i jak przyłożyłam do siebie to jedna sporo mniejsza była. a co do spodni, to dla mnie są w sam raz :slight_smile: nie są w nogawkach za ciasne ani w pasie nie są luzne. mam z pepco 3 pary, wszystkie dostałam w prezencie :wink:

Również synek ma spodnie i koszulki z Pepco i też się ani nie kurczą ani nie są źle dopasowane. Angel chyba miałaś pecha.
Z H&M mieliśmy 2pajace i także nic się z nimi nie działo. :slight_smile: Ogólnie jestem baaardzo zadowolona z ubranek, które kupuję(szczególnie F&F). Raz się tylko na pajacach z biedronki zawiodłam. Ale chyba trafiłam na wadliwy egzemplarz, bo wiele osób sobie chwali. Oby tak dalej. :slight_smile:

Ja bardzo często kupuje w pepco. Zawsze chciałabym aby moje dziecko wyglądało ładnie i modnie niestety nie stać mnie aby ubierać je w Zarze, a poza tym gdyby się pobrudzilo czy coś to szkoda byłoby mi takiego ubranka za 100 zł. A tak to idę do pepco nawet nie patrzę na cenę bo wszystkie są dla mnie przystępne biorę to co mi się podoba co ładne i modne i nie żal mi tego że się zniszczy czy pobrudzi. I wilk syty i owca cała dziecko wygląda ładnie za małe pieniądze :-). W pepco fajne jest również to że każdy może znaleźć coś dla siebie za naprawdę dobra cene. A od 8 kwietnia jest w pepco nowa gazetka i dostawa fajnych kolorowych ciuszków dla dzieci :wink:

Ciekawe czy bedzie cos fajnego. Poluje na razie na bezrekawnik dla strszaka.

Fajnie wiedziec ze od 8 ma byc nowa gazetka w pepko. Tez musze odswierzyc garderobe coreczki na wiosne…Zobaczymy co uda sie kupic

Muszę przy kolejnej okazji się przejść do pepco. Może coś znajdę tym razem. Ostatnio nic mi się nie udało znaleźć. Albo jakość mnie zniechęcała. Powoli chyba jednak wyprawkę dla dziewczynki będę robić, bo już drugi lekarz mówi, że córka będzie. Na razie neutralne kolory, ale troszkę nowych rzeczy trzeba dokupić. Może akurat uda się w pepco teraz.

Też muszę zajrzeć po ten bezrękawnik może coś będzie ale jak na razie mi nie po drodze.

Widziałam gazetkę i jest kilka fajnych pozycji więc dziewczyny warto pójść i zobaczyć. Ja na szczęście mam Pepco na przeciwko więc jutro czy pojutrze pójdę zerknę na żywo.

Dziewczyny mam nową gazetkę ta sukieneczka na pierwszej stronie za 10 zł prześliczna i parę innych typowo letnich rzeczy też jest fajnych polecam jutro zajrzeć i na żywo zobaczyć :slight_smile:

W gazetce mi też wpadła w oko ale i tak na żywo trzeba sprawdzić podotykać. :slight_smile:
Kolekcja zapowiada się ciekawie.

Z ciekswosci tez musze zobaczyc gazetke bo jezcze nie widziałam.

Ubieram tam mojego synusia uwazam ze pieluszki tetrowe, flanelowe body, bluzeczki, dresiki itd warto tam kupic nie spieraja sie ani nie rozciagaja przeciwnie jest z ubrankami dla wiekszych dzieciaczków czesto allbo po praniu sie rozciagaja albo troche kurczą

Wczoraj synek dostal sliczna, cieniutka kurteczke z Pepco. Wyglada na solidna, wiec mam nadzieje, ze mu posluzy. Dostal tez komplecik - krotkie spodenki i koszulka. Kolory super, nasycone,grafika wesola, ale nie zalozyl ani razu, a juz zdarta… :frowning: Poki co zauwazylam cos takiego, ze na ubrankach z Disney grafika sie nie sciera, a na innych tak. Za to jak mamy ubranka bez grafiki to nam sluza dlugo i sa jak nowe. :slight_smile:

Niektóre ubranka kupuję w Pepco,spodenki dresowe,body ,bluzeczki .W dobrej cenie,choć niektóre po praniu się rozciągają,albo zmniejszają .Oczywiście nie wszystkie.