Zakupy ubraniowe online

Ja też słyszałam, że oni w ogole nie biorą tych paczek tylko awizo wrzucają od razu. 

U mnie z pocztexem jeszcze problemu nie było.. zamawiałam parę razy i paczka dowieziona do domu.

MOZE ZALEŻY GDZIE 

Ja za to jestem fanką paczkomatów. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodły, a zamawiam bardzo dużo online :) 

Ja też lubię paczkomaty - i te Inpostu i te allegrowskie zielone :)

Od niedawna mam 100m od domu w sklepie Orlen paczkę i dpd Pickup także teraz większość tam zamawiam bo 3 minuty na nogach i mogę odebrać :) a np na vinted najtańszych jesy dostawa właśnie z Orlen paczka.

Najczęściej zamawiam do paczkomatu i wybieram sklepy, w których można oddać ubrania stacjonarnie, dzięki temu mogę spokojnie przymierzyć w domu i nie muszę bawić się w zwroty, bo moge oddać w sklepie 

Dla mnie też paczkomaty to najlepsze rozwiązanie :) Też przymierzam i czasem zdarza mi się zwrócić. Najczęściej robię to potem w sklepach stacjonarnie ,ale wysyłałam już również paczkę zwrotną m.in z CCC i z H&M . Wysyłka zwrotna była darmowa, więc nie musiałam się fatygować ;)

Fajnie jak jest darmowa wysyłka :D ja często robię zakupy online i odbieram w sklepie . Często np w Sinsay jest więcej rzeczy online niż stacjonarnie 

Ja też lubią właśnie jak można bez problemu oddać do paczkomatu i to za darmo. 

Paczkomat ma te przewagę, że nie trzeba czekać cały dzień na kuriera. Jak ma się blisko to wgl rewelacja, spacerek do paczkomatu to klasyk :D 

Ja używam głównie paczkomatu ale zależy też co kupuje i np zimą kiedy jest -15 to wybieram kuriera jeżeli jest taka możliwość bez dodatkowych opłat;) urządzenia, kosmetyki itp to wolę kupować z dostawą do domu ;)

to z tym masz racje bo jednak przy takiej temperaturze może być ciężko z taką wodą itp. rzeczami 

Kupuje ciuchy stacjonarnie i online. Jeśli online to najczęściej ze sklepów z których kupuję stacjonarnie bo już wtedy wiem jaka jest rozmiarówka, a często rozmiary są różne w sklepach więc wolę coś najpierw kupić stacjonarnie, a później bez żadnych obaw kupuj online. Tym bardziej, że niektóre sklepy mają czasami inny asortyment online niż stacjonarnie np. H&M.

Ja jak mam opcję kuriera to wybieram kuriera i zamawiam teraz do pracy:p

Ja ostatnio czesto kurier lub do punktu dpd lub Orlen paczki  Ale to właśnie głównie ze względu na zimę i minusowe temperatury.

Idziemka, przynajmniej facet nie widzi że kolejna paczka przychodzi haha :D mi czasami głupio jak się pyta co ja znowu nazamawiałam :D 

Mój mąż wiecznie zdziwiony... co znowu przyszło:P 

Kupowanie z dostawą do domu przy dziecku to najlepsze co może być. 

widze że nasi mężowie już tak mają :) 

XYZ no nie do końca, bo jak zabiera później te paczki na budowie to tylko komentarz a po co Ci to:D