Zakupy ubraniowe online

Hehe najlepszy text;)

Ja staram się odbierać sama ale i wysyłać też ;) ale jak coś cięższego to już odbiera on;) też czasami pyta co tam znowu w paczce ale ja ostatnio to też chemię zaczęłam zamawiać więc tych paczek faktycznie było więcej;)

Ja zamawiam i ubrania i kosmetyki i środki czystości także paczki na okrągło jakieś :P No i wiecznie coś dla Małego - a to waciki na promocji a to płyny do butelek itp.

Aniss dzisiaj kupowałam wyposażenie do szafek i zastanów się czy na pewno będzie to potrzebne;D 

Wyrosłam z bezmyślnego kupowania ubrań (zwłaszcza dziecku, bo zazwyczaj dziecięce tak kupowałam) po tym jak zauważyłam, że odsprzedaje później na Vinted za bezcen nowe lub prawie nowe ubranka. Wybieram ostatnio również często polskie firmy jeśli chodzi o buty oraz ubrania: Buty na lato – przegląd najmodniejszych modeli na sezon 2025 Szczegłnie, ze są lepszej jakości.

Ja z kolei przestałam dziecku kupować drogie ubrania. Teraz większość szafy to Sinsay lub Pepco, wybieram bawełniane ciuszki- ich jakość oczywiście nie powala ale przynajmniej mi ich nie szkoda jak córcia ubrudzi farbami, mazakami, wytarza w trawie, wyleje sok marchwiowy. Większość z tych plam jest nie do odratowania.

Co do Vinted to ja nie kupuję sobie używanych więc dziecku też nie

Ja kupuję na vinted bo czasami za cenę,pepkowych, można kupić coś lepszej jakości i też nie szkoda. Dla mnie nie ma problemu ze są nawet używane bo w sklepie też tysiące osób dotyka ubrania rękami

Ja od czasu covid przerzucilam sie tylko na zakupy online. Zdecydowanie ulatwia mi to zycie, czy to drogeria, czy apteka, mozna potem tylko odebrac w dowolnym momencie… nie trzeba czasu tracic na kolejki itp.

Wszystko kupuję przez internet. No poza spożywczymi rzeczami

To tak jak u nas :smiley:

Dla dzieci kupuje online ale ale dla siebie musze mierzyc :wink:

Lubiłam kupować online bo darmowe zwroty były przeważnie , ale ostatnio zauważyłam że więcej sklepów wprowadza płatne zwroty :confused:

Pewnie zwroty staly sie nagminne… chociaz raczej tylko kilka sklepow online znam ze zwrotami płatnymi…

No nieststy