Zakupy na AliExpress

A czy może mi ktoś podrzucić link do tego zamknięcia od chusteczek lub podać co wpisać w wyszukiwarkę żeby je znaleźć? :slight_smile:

Dziękuję bardzo :slight_smile:

Laski ja wczoraj dopiero zamówiłam coś na Ali bo ja taka tepota oczywiście nie umiałam…albo tak myślałam bo na allegro normalnie zamawiam
To do tych chusteczek też muszę zamówić, fajne

Proszę :slight_smile:
A ja dzisiaj zrobiłam kolejną serie zamówień. Tym razem balony na roczek :stuck_out_tongue: może i mamy jeszcze trochę czasu na takie zakupy, ale z tym czasem wysyłki bywa różnie i wolę mieć nieco wcześniej niż za późno :slight_smile: zobaczymy co przyjdzie i jaka będzie ich jakość :slight_smile:

Ja też dopiero jakiś tydzień temu zaczęłam bawić się na allie ale moja lista chciejstw rośnie w zastraszającym tempie :wink: będzie nowe uzależnienie chyba :wink:

M.Jacek ta lampka chmurka, o którą wcześniej pytałaś ma wymiary 18 cm x 12 cm.
Swoje zapięcie do chusteczek z myszką przełożyłam do kolejnej paczki chusteczek i trzyma dobrze na tym samym kleju.
Ja też balony na urodziny synka zamawiałam z Ali, za “3” zapłaciłam niecałego dolara, chciałam go napełnić helem ale pani w sklepie zaśpiewała mi cenę 35 zł więc go po prostu mój mąż bez problemu nadmuchał. Wytrzymał ponad miesiąc aż w końcu sami go wyrzuciliśmy. Zamówiłam też kilka balonów z McQuennem i Dusty’m i też były spoko.

Ooo to ja muszę Franiowi zamówić na urodziny, do lutego chyba dojdą,hehe
35 zł? Masakra u nas 5 zł biorą…

Zapięcie do chusteczek również sobie zamówiłam, bardzo fajne rozwiązanie bo te fabryczne zamknięcia trzymają chwilę a później już nie chcą się kleić.

Ja bardzo dużo rzeczy zamawiam z alliexpress, są to ubarnia, zabawki, gadżety, nie mówiąc o rzeczach dla mnie, męża i do domu.na foto jest kilka ostatnich rzeczy co zamówiłam dla córki, wszystko wypróbowane i godne polecenia, a w dodatku poniżej 20zł. Teraz zanim coś kupię stacjonarnie lub przez Internet, to sprawdzam cenowo na alli i porównuje, czy się opłaca.na 260paczek może z 10było niewypałem, ale i tak to były za małe pieniądze, więc i tak mi nie jest szkoda.

1

1

1

Aleks dojdą ale zamawiaj już szczerze radzę, ja w zeszłym roku zamowiłam wszystkie ozdoby dla młodego w przerwie świąteczno-noworocznej i dwie paczki mi nie doszły a robiliśmy w połowie lutego, dlatego teraz już mądry człowiek zamawiałam we wrześniu haha :smiley: A ten balon cyferka jest duży , pewnie dlatego bo u nas też podobną kwotę babka podała za napełnienie (te małe zwykłe napełniają u nas za 5zł), do tego zaczęła nam gadać że jak to z Ali to może być dziurawe nie wytrzyma i będzie schodził hel i chyba wcale nieprawda, bo jak mąż nadmuchał słomką właśnie tak samo jak Ulka tylko powietrzem, tak jeden sprzedałam dalej a drugi słuchajcie nam leży na szafie do dziś, czasami młody bierze go i kopie po domu :stuck_out_tongue:
Wtedy tylko małe balony kupiliśmy w sklepie stacjoinarnie i napełniliśmy, bo babka zarzekała się że będą min 5dn w powietrzui i faktycznie tutaj miała rację bo opadać do połowy pokoju zaczeły po ponad tygodniu, a jak ucięłam im tasiemki to jeszcze na 2dni wróciły pod sufit :wink:

alutka a te organizery do samochodu trwałe, masz linka do nich?

Też mnie te organizery zaciekawiły, one są z filcu wykonane?

Organizer jest z grubego filcu, zapiecia sa metalowe, wyglądają delikatnie ale używamy drugi miesiąc i nic sie nie dzieje. Niestety mój link jest nieaktywny, dałam za niego coś ok 16zł ale miałam jakieś kupony…

O właśnie, mnie zawsze zastanawia skąd dziewczyny mają kupony? Ktoś coś wie na ten temat?

Kupony można wygrać w grach, wykupić za coinsy albo pobrać u sprzedawcy np jak zrobisz zakupy w jednym sklepie np. Za 20€ to możesz pobrać kupon na 1€ i o tyle masz taniej. Każdy sklep ma inaczej.W lipcu na urodziny ali dostałam kupon od nich na 5€ do całych zakupów,do tego z jednego sklepu dostałam kupon na 2€więc łącznie zapłaciłam mniej 7€

Ooo to fajnie z tymi kuponami
Zawsze to jeszcze taniej
A tych organizerow muszę poszukac

Ten drugi jest droższy, ale chyba bardziej pojemny, więcej ma kieszonek?

M Jacek dzięki
Muszę jutro mężowi pokazać i chyba je zamówię bo fajne

Wyglądają podobnie,ale w tym pierwszym różne kolory też fajnie
One są pojedynczo pakowane nie? I cena to za jeden

Tak, cena dotyczy jednej sztuki